Jaký máte názor - přeháním (otřes mozku update)?

Anonymní
9.6.23 18:35

Jaký máte názor - přeháním (otřes mozku update)?

Ahoj,
mnozí o mně víte - v úterý ráno jsem psala - praštila jsem se do hlavy někde v bytě a upadla do bezvědomí. Diagnoza otřes mozku a příčinou byla (prozatím nejspíš) bradykardie. Příští týden dostanu Holter. Přítel zamnou byl dva večery a dá se říct, že se staral. Teda, večer přijel a ráno odjel. :D Ale i tak. Dnes jel domů za rodinou a z ničeho nic mi přišla zpráva, že si jeho mamka myslí, že „jsem se ožrala do bezvědomí“. Dost mě to urazilo. Jednou se mi totiž stalo, že jsem pila více než je ok a od té doby mi přijde ožralá ženská jako něco naprsto nechutného a dám si max dvě skleničky vína, když jdu někam na akci (což skoro nechodím). Říkala jsem, že doufám, že to vysvětlil a uvedl věci na pravou míru, protože to nebyla moc sranda a já sama jsem z toho byla (a jsem) docela ve stresu, když nevím, co za tím stálo. No řekl mi, že ne. A pak dělal, jakože nic. Nechápu to, už jen z toho principu, že mě jeho mamka nikdy neviděla… Co jsem s přítelem (půl roku), nebyla jsem snad nikde venku „na tahu“, ani na žádné akci. Spíš jen žiji prací, když někam jdu, tak s přítelem. Nevím, jak si to vyložit…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8467
9.6.23 18:40
@Anonymní píše:
Ahoj,
mnozí o mně víte - v úterý ráno jsem psala - praštila jsem se do hlavy někde v bytě a upadla do bezvědomí. Diagnoza otřes mozku a příčinou byla (prozatím nejspíš) bradykardie. Příští týden dostanu Holter. Přítel zamnou byl dva večery a dá se říct, že se staral. Teda, večer přijel a ráno odjel. :D Ale i tak. Dnes jel domů za rodinou a z ničeho nic mi přišla zpráva, že si jeho mamka myslí, že „jsem se ožrala do bezvědomí“. Dost mě to urazilo. Jednou se mi totiž stalo, že jsem pila více než je ok a od té doby mi přijde ožralá ženská jako něco naprsto nechutného a dám si max dvě skleničky vína, když jdu někam na akci (což skoro nechodím). Říkala jsem, že doufám, že to vysvětlil a uvedl věci na pravou míru, protože to nebyla moc sranda a já sama jsem z toho byla (a jsem) docela ve stresu, když nevím, co za tím stálo. No řekl mi, že ne. A pak dělal, jakože nic. Nechápu to, už jen z toho principu, že mě jeho mamka nikdy neviděla… Co jsem s přítelem (půl roku), nebyla jsem snad nikde venku „na tahu“, ani na žádné akci. Spíš jen žiji prací, když někam jdu, tak s přítelem. Nevím, jak si to vyložit…

Nejdříve super, že jsi na tu pohotovost šla, nevypadalo to vůbec dobře :potlesk:
Píšeš, že jsi ji nikdy neviděla, takže se neznáte. Ona ví o tobě jen to, co ji řekl přítel. Takže chyba je v něm - a jak sama vidíš, neměl ani potřebu to uvést na pravou míru. No, asi bych se nad vaším vztahem zamyslela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.6.23 18:42

Pokud si jeho mamka něco myslí, aniž by měla pádný důvod… nezměníš ji, nezabývala bych se tím. Pokud by to teda nevyprávěla na potkání celé dědině. Vy se ještě vůbec osobně neznáte? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.23 18:49

Táta mě vzal a jsem ráda, jeste vcera mi nebylo vůbec dobře. Navíc se mi otok rozlil po celém obličeji. Ale ty slova me zamrzela…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.23 18:57
@shadowbabe píše:
Pokud si jeho mamka něco myslí, aniž by měla pádný důvod… nezměníš ji, nezabývala bych se tím. Pokud by to teda nevyprávěla na potkání celé dědině. Vy se ještě vůbec osobně neznáte? :think:

Nn, nikdy jsme se neviděly. Jen tohle mi teď pritel řekl. Mrzí me to, protože vim, co to je mít v rodině alkoholika, proto to asi neberu jen tak. Nevím … i kdyby, proč tohle říká?

• Citovat
  • Upravit
3998
9.6.23 19:42
@Anonymní píše:
Nn, nikdy jsme se neviděly. Jen tohle mi teď pritel řekl. Mrzí me to, protože vim, co to je mít v rodině alkoholika, proto to asi neberu jen tak. Nevím … i kdyby, proč tohle říká?

Tak mě by to taky mrzelo. Jako základní empatie na jejich straně nula. jako jestli tohle má být humor, tak jedině z pátý cenový. A přítel je trubka, že mámu neusměrní a nezastane se tě, když má extra hloupý kecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.6.23 20:36
@Anonymní píše:
Nn, nikdy jsme se neviděly. Jen tohle mi teď pritel řekl. Mrzí me to, protože vim, co to je mít v rodině alkoholika, proto to asi neberu jen tak. Nevím … i kdyby, proč tohle říká?

Tak to by mi taky vadilo, nemohl jí přítel něco říct? Ten jeho přístup je divnej :think:

• Citovat
  • Upravit
1812
10.6.23 17:20

Nechapu, jak ji situaci popsal. A jestli takhle blbe, nechapu, proc misto dovysvetleni ti to jeste posila. Mysli si, ze je to velka legrace? Chce te provokovat? Taky bych se nebavila, ale zatim v klidu chtela vysvetleni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová