Dělají to i vaše babičky?

Anonymní
8.3.12 10:19

dělají to i vaše babičky?

Ahoj, naše mimčo má 2 babičky. Moje máma- pochová, vykládá mu,..... vše v klidu. manželova máma- plazí se s ním po zemi, válí po zemi sudy, dělá ze sebe dítě,..... :roll: Někomu to asi přijde úžasný, mě bohužel ne. nejsem na to z domu zvyklá aby se někdo v 55 letech choval jako blázen :nevim: Je v invalidním důchodě, hroznej chudák, ale metá kotrmelce( asi i proto se na ni poslední dobou zlobím čím dál tím víc). přijde mě nefér že dostala důchod už před X lety a defakto jí nic není :think: ´Dneska už by jí ho nikdo nikdy nedal.
Jsou vaše babičky taky takový? Nevím jak to nazvat- pubertální??? Já mít takovou babičku, tak si pomyslím, že je to magor :oops: Já si představuji babičku jako poklidnou osobu a ne šílence. Jak to máte vy? Jak by jste se k tomu stavěli, být na mém místě?? Asi k tomu budu muset změnit postoj a brát to jako super chování, ale nevím jak na to. omlouvám se, že chci zůstat anonymní, ale nechci aby se vědělo o kom mluvím a pár lidí mě zde zná. Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4572
8.3.12 10:25

a vis na co pobira ten invalidni duchod?? to ze ma invalidni nemusi znamenat ze bude sedet prikovana na zidli.. a myslim,ze je v pohode.. moje mamina (babicka prcka) a snim taky dela kraviny krici s nim, vali se po zemi… dedecek s nim kleci na zemi ukazujemu jak se ma plazit a lezt a taky ma invalidni duchod.. ja osobne mam rada pubertalni babicky… me by se zase nelibila ta sedici nic nedelajici… nejsi nahodou proti tchyni vysazena?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
8.3.12 10:26

furt lepší bláznivá babička, než ta, co jí vnoučata nechávají chladnou :-) ber to s nadhledem :-) ono jí to přejde, až mimčo povyroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aghata nepřihlášená

:D kašli na to. Třeba tvoje dítě bude mít úplně jiné představy o babičce, než máš ty a naopak to na ní ocení :D
Eliminuj nutnost scházet se s ní na veřejnosti, ať se necítíš trapně mezi lidma a že doma metá kotrmelce … to nějak vydejcháš ;)
A to s invalidním důchodem … mám exkamaráda, který má letaletoucí invalidní důchod na sociální fobii, přitom mu není ale lautr nic … taky nechápu, taky mi to vadí, ale co nadělám. To jen, že chápu tvé pocity.

• Citovat
  • Upravit
2926

No, taky může být babička s chladnou tváří, která uvaří, upeče, dřepne si na židli a tím to pro ní zhasne. Na dítě se nezeptá, neprojeví zájem atd. Myslím, že na tu vaši cáklou babičku bude mít dítě jednou super vzpomínky ;) , i když tobě to přijde trapné a pubertální. Na tvém místě bych rozhodně nic neříkala, netvářila se kysele a byla ráda, že mají obě o tvé dítko zájem. Babička válející se po zemi mi přijde jako super babička! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.3.12 10:27

No holka já ti nevím,ale jestli nebude chyba v tobě :nevim: Bud ráda,že takovou babičku dítko má.Na pubertální babičce nevidím nic špatného,100000× lepší než babička,které jsou děcka ukradené.Tchýně se taky s dětma válí,blbnou a děti ji prostě milují.Když odejde máma,tak ani neceknou,ale když babička tak brečí :lol: :lol:
K tomu důchodu,nevím proč tě to rozčijule,aspon má čas se věnovat vnukům ne?My máme babičky obě pracující a o nějakém hlídání si můžu nechat jenom zdát.
Tchán má taky důchod,částečný,normálně chodí do práce,takže si přejde na pěkné penízky.NO a co?Přece mu to nebudu závidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644

my se s babickama vidime posledni 4 roky tak jednou za pul roku ale kdyz byla mala mimino delala tchyne takovy veci taky, prisla mi jak normalni magorka a jeste do toho sislala a smala se jak posahana(proto mi navsteva 1/pul roku staci i ted) ;)
moje tchyne teda neni v invalidnim duchode ale je ucitelkou na stredni :lol:

Příspěvek upraven 08.03.12 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952

Bud ráda! tohle rozdělení je přece ideál!
A děti milují,když se někdo „sníží“ na jejich úroven a komunikuje s nimi jejich prostředky a blbnutím…
Myslím,že se na tchýni zlobíš kvuli upně něčemu jinému a tohle je jen zástupný problém a že má důchod? tak má.Měla bys být naopak ráda,že se snaží,a nefnuká někde nad osudem.
Uvidíš,že až tvé díte povyroste bude blbnutí z babičkou milovat .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 10:28

Mě to taky připadá trapný,když se takhle někdo chová… :mrgreen: Souhlasím s tebou anonymko-babičku si představuju jako klidnou,vyprávějící,mazlící,ale rozhodně ne infantilní co se skoro v 60ti válí po zemi a ječí u toho-to by na mě bylo taky moc!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.3.12 10:29

Každý jsme nějaký.Zas leší, že má zájem o vnoučata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
8.3.12 10:29

moje maminka si sedne k malému na zem a hrají si spolu na zemi, lezou spolu po čtyřech, opakuje po něm zvuky a učí ho slova, prostě spolu blbnou a to má malý rád, druhá babička sedí na gauči a říká mu jak si má hrát a jak má ty kostičky postavit. Můj názor: rozhodně babička, která s dítětem blbne a zabaví ho, než ta která se mu pořádně nevěnuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.3.12 10:32

ty jo, buď ráda, že si babička hraje, ono to dítě taky ocení. lepší, než nevšímavá babička. Dítě velmi rychle pochopí, jakým způsoben si s ním každý člověk hraje, manželovo maminka je stará od malinka si s ní hraje stylem malování apod. kdy se způsobně sedí u stolu, nikdy naší malou nenapadlo vyžadovat něco jiného, manžel od mojí maminky, její děda, ten s ní dělá ptákoviny, dělá koně, válí kotrmelce, naše dítě to miluje, jak ho vidí skáče na něj a blbnou, nikdy by ji nenapdalo si k němu vzít pastelky, zatím co k babi nejede bez malovací výbavy, tu automaticky strká do tašky, tak ti nevím, to, že na něco ty nejksi zvyklá neznamená, že je to špatně a ty kecy o invalidním důchodu, ty sis mohla odpustit, problém je jinde a to v tvé averzi vůči té babičce. Každá máma by měla být šťastná za každého dalšího člověka, který má rád její dítě, každý takový člověk to dítě svým způsobem obohacuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
8.3.12 10:34
Karolínka2011 píše:
Mě to taky připadá trapný,když se takhle někdo chová… :mrgreen: Souhlasím s tebou anonymko-babičku si představuju jako klidnou,vyprávějící,mazlící,ale rozhodně ne infantilní co se skoro v 60ti válí po zemi a ječí u toho-to by na mě bylo taky moc!! :pocitac:

Souhlasím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.3.12 10:35

Moje kamarádka z dětství takovou „pubertální“ babičku měla, a já ji jí hrozně záviděla. Bydlela u nás v baráku a když jsem u nich byla, dělala s náma vždycky kravinky, byla boží :* . Kamarádka jí milovala mnohem více než druhou babičku, která jí způsobně vodila za ruku do kroužku a hrála ji na piano. S tou „pubertální“ byla prostě sranda. Teď je jí okolo 80ti, a je to klasická babička, která sedává v křesle a plete. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.3.12 10:36

Čiší z tebe opravdu nenávit vůči ní. ale něco ti povím, já bych za takovou babičku byla ráda, mám tchýni a to je přesně to samé a je bezvadná. tobě sice může přijít divná a pubertální, ale děti takový babičky milují. Moje tchýně-nadšenec, spontánní a hravá. Nebere sice invalidní důchod, ale s dětmi vyvádí podobně a děti jí milujou. A teda já dělám s dětmi taky slušný kraviny, možná budu taky pubertální :mrgreen: :mrgreen: Dokonce se od ní spoustu věcí naučili. Je totiž spousta maminek, co by za takovou babičku dali cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová