Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, tak zkouším štěstí, neděláte náhodou některá domácí korbáčiky? Byla bych vděčná za domácí recept. Pár jsem jich našla, ale každý je úplně jiný. Tak pokud máte někdo zkušenost, byla bych vděčná ![]()
Suik, mně se zatím nejvíc líbí toto: http://cerven.blog.sme.sk/…rbaciky.html Ale ![]()
jizvíková píše:
tak kdo ma doma ovce, tak muzou vyrabet
Babička dělala z kravského, ale té už se nezeptám ![]()
a mě by zajímalo, jak se to ovčí mléko získává ![]()
protože u nás máme spousty ovcí i teta má ovce a pokud se to nechá na přírodě, tak ony se ty jehňata kojí až tak do cca 8.měsíce…a kde se teda to mléko navíc získává, to teda nevím. jedině, že by jehňata odstavili a dali jim něco jiného a dojili si ovce sami ![]()
víte to někdo?
omlouvám se za možná blbý dotaz, ale už jsme se těch prodavačů chtěla mockrát zeptat ![]()
michaela1808 píše:
a mě by zajímalo, jak se to ovčí mléko získává
protože u nás máme spousty ovcí i teta má ovce a pokud se to nechá na přírodě, tak ony se ty jehňata kojí až tak do cca 8.měsíce…a kde se teda to mléko navíc získává, to teda nevím. jedině, že by jehňata odstavili a dali jim něco jiného a dojili si ovce sami
víte to někdo?
omlouvám se za možná blbý dotaz, ale už jsme se těch prodavačů chtěla mockrát zeptat
babicka odstavovala ovce a dostavaly sunar
no tak nějak se to asi musí udělat…a není to divné odstavit jehně kvůli korbáčkům…já nějak nemoralizuju, jen uvažuju nahlas.
ale u telat je to asi to samé…tak co tu řeším?! ![]()
michaela1808 píše:
a mě by zajímalo, jak se to ovčí mléko získává
protože u nás máme spousty ovcí i teta má ovce a pokud se to nechá na přírodě, tak ony se ty jehňata kojí až tak do cca 8.měsíce…a kde se teda to mléko navíc získává, to teda nevím. jedině, že by jehňata odstavili a dali jim něco jiného a dojili si ovce sami
víte to někdo?
omlouvám se za možná blbý dotaz, ale už jsme se těch prodavačů chtěla mockrát zeptat
Jj, tak to je ![]()
Angua píše:
Mě teda trochu odradila ta pasáž o horké vodě
No, já mám snad azbestové ruce ![]()
Ester13 píše:Angua píše:No, já mám snad azbestové ruce
Mě teda trochu odradila ta pasáž o horké vodě
Já teda ne ![]()
No a až se ty jehňata dokojí (když by se neodstavily), tak se může dojit dál, ne? Jakože když to beru jak kojení - dokud bude poptávka (bude se odstříkávat), tak bude mléko… ![]()
Angua píše:Ester13 píše:Angua píše:No, já mám snad azbestové ruce
Mě teda trochu odradila ta pasáž o horké voděJá teda ne
No a až se ty jehňata dokojí (když by se neodstavily), tak se může dojit dál, ne? Jakože když to beru jak kojení - dokud bude poptávka (bude se odstříkávat), tak bude mléko…
Ano ![]()
Tak me nejde ten recept nacist,ale nasla jsem jiny a tam se to dela z kravskeho sýra,mela by to byt nejaka hrouda ![]()
Ale prijde mi to docela pracny a buhvi kolik ten sýr vubec stoji.
Jinak korbaciky miluju,vozej nam je znamy z Oravy ![]()