Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěl bych se vás zeptat na vaše zkušenosti – jak vnímáte penis o délce 17 cm a šířce 4 cm? Je pro vás tahle velikost příjemná, nebo spíše bolestivá? Děkuju za vaše názory!
Přišel ses pochlubit? Gratuluju!
Holky, nebylo by načase si přeměřovat frndy?
@Martin651 píše: Více
Záleží od koho
Já třeba vnímám to k čemu je to přirostlé víc ![]()
@Martin651 píše: Více
Záleží jak dlouho vydržíš, pokud minutu, je délka fuk.
Manžel má větší okurku ale je to akorát, bolet to nebolí. 2× jsem natrefila na méně vybavené a nebylo to ani cítit možná okolo 10-12cm tak jsem předstírala raději únavu
kupodivu partnerky si našli tak asi to takový problém pro každou není
A co ti to pomůže když ti napíšeme jestli máš trpaslíka a nebo velkou kládu? Máš ho takového jak ti bylo dáno.
![]()
A já čekala nějakou zajímavou diskuzi o tom, jak si za současných 25kč za mrňavou salátovku v kauflandu nemůžu udělat ani pořádnej okurkovej salát a on si tu někdo jen zrovna změřil pindíka ![]()
Milý Martine, záleží co s tou okurkou umíš
Bože můj chlapče ![]()
Víš, pokud s tím neumíš zacházet, (což asi neumíš, když se ptáš na takovou blbost) je úplně jedno jak je velkej, bude to s tebou stát za prd. Pokud s tím umíš, je velikost taky jedno, ženská si to užije a její frnda se ti přizpůsobí a užijete si to oba. Bolet to může i s menším a naopak to vůbec nemusí bolet i s větším…
Jenže ono stejně víc záleží na jiných přednostech než na okurce. To je to nejmenší
![]()
@Lu66 a nebo dítě. Dospělý chlap se na takové věci snad neptá. Teda doufám ![]()
@AndělkaJilemnická píše: Více
Nedivila bych se kdyby to byl dospělý chlap. Ale to je jedno. Nicméně souhlasím s tvým příspěvkem. Pokud je chlap nemehlo, nepomůže mu velká kláda. ![]()
@petulka23 Jo já taky, naše vrátná například přilítla do práce celá nadšená, že se jí povedlo v Kauflandu koupit okurku nejen v akci, ale dokonce i bez igelitové šprcky ![]()
My letos vypěstovali menší silnější, vloni delší a tenčí. Oba dva druhy byly dobré, ale příští rok se budu snažit vypěstit dlouhou tlustou ![]()