Délka sukně...drobná postava

1965
11.6.08 12:22

Délka sukně...drobná postava

Nějaká odbornice na oblékání :lol: :?:

Jenom potřebuju poradit, jak dlouhá sukně by měla být na drobnou postavu, aby to vypadalo dobře (160 cm)? :lol: Předpokladámsprávné, že dlouhá po zem by ještě zkratila nohy? Takže nad kolena…pod kolena? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
11.6.08 12:42

Ahoj,
jsem vystudovaný oděvník, ale nevím jestli můžu radit.
Pokud jsi drobné postavy, volila bych sukni ke kolenům. Né úzkou, spíš něco rozevlátého.
Zkoušela jsem něco najít na netu, ale v rychlosti jsem narazila jen na toto.
Jsou to sice šaty, ale je to jen pro představu.
 http://img.ella.centrum.cz/…devim-na.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
11.6.08 12:52

Mava dekuju za bleskovou reakci :)
A obrazek…vyborny…ja prave potrebuju saty…jenom se doma nejak nemuzeme shodnout jakou delku :lol: Pritelovi se na mne strasne libily jedny pod kolena, jenomze ja si v tom pripadala nejak divne :roll: Tak proto ocenim radu odbornika :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
11.6.08 13:30

Tak jsem ráda, že jsem poradila.

Tyhle šaty jsou dobré v tom, že dole je krajka. Takže kolínka vidět jsou a nejsou :wink:

Ale delší bych nevolila, nebo by jsi pak musela mít dlouhé podpadky, aby nohy nabrali délku.

Zkus pohledat na netu.
do vyhledávače dej třeba jako já
„sukně pro drobnou postavu“ a ono něco vyskáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
11.6.08 16:37

Jsem asi taky tak velká a hubená :D Mini nosim leda tak u moře jinak si připadám „divně“ a pod kolena vypadám jak stará mladá. Takže bych volila taky nad kolena. ahoj Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.6.08 21:08

Já jsem taky 160cm vysoká a bývala jsem štíhlá a jednou jsem byla narychlo pozvaná na svatbu, tak jsem si pujčovala kostýmek . Měl sukni pod kolena(asi do půl lýtek). No nic hroznějšího jste neviděli. Celou dobu jsem se vůbec necítila a podvědomě tušila, že vypadám jako selka.
Dnes už vím, že nikdy více. Dneska sukně nenosím, protože už není, co ukazovat, myslím tím nožky.
Každopádně si myslím, že délkou mírně nad kolena bys nic nezkazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
12.6.08 11:11

Dekuju za rady :)

Vcera jsem nalovila v obchode krasny satecky…kdybych vedela jak, tak sem vlozim fotecku :lol: Ma to dole taky tu „krajku“ jak posilala Mava… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová