Děloha vpředu nízko

2597
29.1.12 18:14

placenta vpředu nízko

Ahojte holky, chci se jen zeptat, mám prý placentu vpředu nízko, je to dobře, špatně nebo na tom nezáleží?

Příspěvek upraven 29.01.12 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
29.1.12 18:41

nemela by jit pres hrdlo delozni, jinak je to myslim jedno. Zalezi taky, v jak pokrocilem jsi tehotenstvi - jestli na zacatku, tak se jeste muze vytahnout.POkud je moc nizko nebo pres branku, je treba o tom vedet pri porodu, pripadne udelat cisare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
29.1.12 18:43

ahojky,zalezi kolikata jsi tyden,ja ji mela vpredu a nizko,troschu mi to tlumilo pohyby a hodne jsme s ni takhle spinila a mela bolesti,takove tahave,jak kdybych mela na pipce zavazi…mela jsem ji snad do 25tt

jednoho dne me ta bolest presla,bylo to zrovna pred kontrolou a placenta se vytahla,ono vetsinou se vytahuje rustem a zvetsovanim delohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
29.1.12 18:50

Jsem teprve ve 14tt. Nešpiním, ale taky mám takové tahavé a někdy až hodně nepříjemné bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.1.12 19:07

Ve tvém týdnu jsem ji taky měla nízko (vpředu) a na UTZ ve 20tt už byla normálně. Když je vpředu, tak se s rostoucím bříškem vytáhne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.1.12 19:07

Ahojky,já měla placentu vzadu a před děložní hrdlo.Musela jsem být v nemocnici a ležet.Nevytáhla se nahoru,tak mi dělali císaře.Že ji máš nízko,nevadí,jen se šetři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.1.12 19:11

Tak som to mala aj ja. Ale ked sme skusili sex, tak som spinila a mesiac som musela lezat. Takze radsej sa setri, ona sa vytiahne ako bude rast maternica, ma to vela tehuliek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
29.1.12 19:20
Gabulle píše:
Jsem teprve ve 14tt. Nešpiním, ale taky mám takové tahavé a někdy až hodně nepříjemné bolesti.

jojo,to je nromalni,to je tou polohou placenty,mela jsem to uplne stejne…a hooodne jsem spinila a i krvacela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.1.12 19:37
Gabulle píše:
Ahojte holky, chci se jen zeptat, mám prý placentu vpředu nízko, je to dobře, špatně nebo na tom nezáleží?Příspěvek upraven 29.01.12 v 18:39

ahoj já ji mám zase vzadu nízko-ale zatím nikdo neříkal, že by to měl bát problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bek
5954
30.1.12 10:58
werunqa píše:
Gabulle píše:
Ahojte holky, chci se jen zeptat, mám prý placentu vpředu nízko, je to dobře, špatně nebo na tom nezáleží?Příspěvek upraven 29.01.12 v 18:39
ahoj já ji mám zase vzadu nízko-ale zatím nikdo neříkal, že by to měl bát problém..

ahojky, a ve kterém jsi? Oni o tom doktoři tak do dvacátýho týdne ani nemluví, hlavně proto, že se může vytáhnout, když ji máš vzadu, tak asi ne, ale třeba Ti nezakrývá branku, tak Ti k tomu dr nic dál neřekl. Já ji mám vepředu dole, tak čekám, a dr to zatím neřeší, jestli nekrvácíš, tak je to OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
30.1.12 11:00
Bek píše:
werunqa píše:
Gabulle píše:
ahojky, a ve kterém jsi? Oni o tom doktoři tak do dvacátýho týdne ani nemluví, hlavně proto, že se může vytáhnout, když ji máš vzadu, tak asi ne, ale třeba Ti nezakrývá branku, tak Ti k tomu dr nic dál neřekl. Já ji mám vepředu dole, tak čekám, a dr to zatím neřeší, jestli nekrvácíš, tak je to OK :kytka:

jsem ve 26tt minuly tyden jsem byla na kontrole a nic nerikal.. :nevim: ..nekrvacela jsem vubec od zacatku tehu :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bek
5954
30.1.12 11:06
werunqa píše:
Bek píše:
werunqa píše:
Gabulle píše:
ahojky, a ve kterém jsi? Oni o tom doktoři tak do dvacátýho týdne ani nemluví, hlavně proto, že se může vytáhnout, když ji máš vzadu, tak asi ne, ale třeba Ti nezakrývá branku, tak Ti k tomu dr nic dál neřekl. Já ji mám vepředu dole, tak čekám, a dr to zatím neřeší, jestli nekrvácíš, tak je to OK :kytka:
jsem ve 26tt minuly tyden jsem byla na kontrole a nic nerikal.. :nevim: ..nekrvacela jsem vubec od zacatku tehu :palec: :palec:

tak to bude určitě dobré, jinak by Tě dr informoval, teda měl by, nebo se na to na další KO zeptej a budeš klidná :hug: , ono je lepší, když je vzadu, je víc chráněná :palec: , takže o to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
30.1.12 11:07
Bek píše:
werunqa píše:
Bek píše:
werunqa píše:
Gabulle píše:
jsem ve 26tt minuly tyden jsem byla na kontrole a nic nerikal.. :nevim: ..nekrvacela jsem vubec od zacatku tehu :palec: :palec:
tak to bude určitě dobré, jinak by Tě dr informoval, teda měl by, nebo se na to na další KO zeptej a budeš klidná :hug: , ono je lepší, když je vzadu, je víc chráněná :palec: , takže o to lepší

no ja se ho na to chtela zeptat minuly tyden..ale mela jsme tolik otazek, ze jsem na to zapomnela.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bek
5954
30.1.12 11:09

no tak to jsem na tom podobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
30.1.12 11:11
Bek píše:
no tak to jsem na tom podobně :mrgreen:

ja jsem hrozna-vzdycky mam na neho tolik otazek… :oops: navic tedka mi rekl, ze je mala moc nizko, ze musim lezet.. :,( tak jsem z toho byla vykulena.. 8o ze jsem na vse ostatni zapomnela… :roll: mezi tim jsme resili zadanku na cukrovku, odbery na protilatky…takze je toho fakt moc.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí