Špinění 32. tt

Anonymní
29.1.12 16:28

Špinění 32.tt

Ahoj, holky. Chtěla bych se zeptat, zda jste některá měla ve 32.tt problém se špiněním. Mám problémy s výtokem celé těhotenství, nejhorší po ránu, takže když jsem ráno vstala, nejdříve ze mě odešlo toto a potom jsem uviděla na toal.papíře trošičku světlé krve. Když jsem šla na WC asi za půl hodinky, už nebyla světlá, hodně tmavá, moc jí nebylo, ale takový tmavý kousek. Pohyby cítím hodně poslední dobou a dnes jsem cítila neuvěřitelné tlaky na spodek, úplně nízko a bolesti v bederní časti zad. Volala jsem doktorovi, řekl mi, ať příjdu hned zítra na prohlídku, ale jsou tam až odpoledne, tak mám velký strach :,( .

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101648
29.1.12 16:34

Buď v klidu a šetři se, špinění nic neznamená… a to že je mimčo dole taky nemusí, mě taky bydlel hodně dole, všichni říkali, že půjde dřív a nakonec jsem týden přenášela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
29.1.12 16:39

klidně to může být pomalý odchod hlenové zátky. pokud bys měla výraznější bolesti nebo pravidelné stahy, tak si radši zajeď na překontrolování do porodnice. ale jak to popisuješ, tak to bude v pohodě. důležité je, že ta krev není jasná. neboj, určitě bude všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
29.1.12 17:52

Jeď se nechat vyšetřit do porodnice. Buď to bude OK nebo si tě tam nechají na pozorování. Na nic nečekej. Budeš klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
29.1.12 18:13

Taky bych jela do porodnice.

• Citovat
  • Upravit
1446
29.1.12 19:14

Určitě jdi k lékaři ať se na tebe podívá. Může to být klidně odchod hlenové zátky, nebo jen překrvený děložní čípek. to jsem měla já a od 29. tt do 38tt, kdy jsem porodila jsem 4krát krvácela. Vždy jen jeden den a pak dobrý, ale důležité je zkontrolovat zda se neotvíráš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.11.13 19:26

Ahoj holky, mam neco podobneho. Jsem 31tt, ve ctvrtek jsem zacala spinit, hned jsem jela k doktorovi, vysetreni dopadlo v poradku. Dnes je nedele a spineni stale trva a k tomu se pridali bolesti bricha - jakoby menstruacni, a k tomu bolest trisel. Mate nekdo poobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.11.13 19:31

Radši bych se nerozmýšlela a jela ještě jednou na pohotovost ať tě zkontrolují. Za to nic nedáš, lepší jet několikrát zbytečně než potom jednou pozdě. Ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.11.13 19:46

On ma prave muj gynekolog zitra uz od 6 rano, tak pojedu rovnou tam. Snad to bude v poradku. Asi pred mesicem jsem zacala brat magnezko, ale prijde mi, ze to moc nepomaha. To je porad neco :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.11.13 19:52

Já brala několik druhů magnezia a nic nepomáhalo. Určitě si na tu kontrolu zajdi, já byla taky u gynekologa pečená vařená až ze mě měl srandu. Kdyby se ti ty bolesti nějak zhoršovaly tak do rána nečekej a jeď na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.11.13 19:58

Urcite pojedu, pokud to bude horsi. Ale doufam, ze mala v brisku jeste aspon mesic vydrzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
10.11.13 19:59

Necekala bych do rana ani nahodou, prece jen je jeste brzy. Ja mela „jen“ ty ms bolesti (byla jsem 32tt) a nakonec mi zahaneli predcasny porod. Necekej a jed! Nestrasim, jen pisu svou zkusenost. A drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.11.13 20:00

Držím palce, vím naprosto ja ti je já se takhle bála 10 týdnů před porodem a byla jsem ráda za každý týden. Nakonec je vydržela do ukončenýho 38.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.11.13 20:11

Kazda rada dobra :-) No, abych pravdu rekla, tak jsem zezacaku tehu byla na pohotovosti U Apolinare, a byla to pro me tak stresujici zalezitost, ze se bojim jet na pohotovost. Byli tam na me neprijemny, jeste mi vynadali, ze s takovou blbosti jsem ani nemela jezdit, no hruza… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.11.13 20:14

@PajaRada Na to se vyprdni je to tvoje dítě a nikdo ti do toho nemá co kecat. Takový chytráky mám nejradši. A nemáš možnost ject někam jinam? No uvidíš jak se rozhodneš, ale pokud se ti to nezdá tak snad radši jeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí