Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi pockam do rana. Ty bolesti ted ustoupily, spineni je nepatrny. Kdyby bolesti trvaly, jela bych hned. Prave me prekvapilo, ze ve ctvrtek doktor rikal, ze vsechno v poradku, ze spineni nekdy muze byt, protoze ten tlak na delohu je velkej, ale ze to bude pak dalsi tri dny jsem necekala. Proto se necham radsi vysetrit znovu.
Prave ze me prekvapilo, ze doktor ve ctvrtek rekl, ze spineni je normalni, ze tlak na delohu je velikej, a ze vsechno je v poradku. Navic jsem spinila vazne jen minimalne.Tak jsem necekala, ze to bude trvat tri dny. Proto tam radsi pujdu znovu. Uz jsem tam jako doma.
@Petrlis píše:
@PajaRada Na to se vyprdni je to tvoje dítě a nikdo ti do toho nemá co kecat. Takový chytráky mám nejradši. A nemáš možnost ject někam jinam? No uvidíš jak se rozhodneš, ale pokud se ti to nezdá tak snad radši jeď.
souhlas ![]()
Ahoj, vloudím se tady s dotazem… Dnes v noci/ráno ze mě tekla „narůžovělá krev“,strašně malinko.. No šla jsem si lehnout, usnula jsem, ráno jsem trochu špinila při utření, a měla hrudkovitý výtok.. Ted už ani nešpiním, nic mě nebolí, pohyby cítím. Pořád mi to, ale nedá, jestli jet na pohotovost, nebo počkat na zítra na Mudr. Dnes jsme tam volala celé dopoledne, ale nikdo to nebral.. Jsem z toho celá nervozní ![]()
Ja myslim, ze to bude asi nejaka infekce. Asi bych klidne pockala na sveho Dr, pokud se to nijak nezhorsi nebo nebudes mit bolesti.Ten ti udela stery… Na druhe strane pohotovosti nic nezkazis…
No já se rozmýšlím jestli jet či nejet, musela bych jet ted, jelikož pak si bere muž auto do práce, a druhé je v opravně… Kdyby se to v noci zhoršilo, tak by můj musel přijet z práce, a jet na pohotovost v noci..
Ale ted mi opravdu nic není, ale nerada bych to podcenila.. No pár dní předtím, jsem měla problémy, byla jsem celá oteklá apod. ale výtok zatím žádný, až dnes. Tak bych to také viděla na nějakou infekci.
Tak radsi zkus ted tu pohotovost, a zminila bych se i o tech problemech s otoky…Budes vic v klidu. ![]()
Ahojky chci se zeptat jsem 32tt mela jsem na intimce takove zlutohnede spineni ale takove uplne svetle mate nekdo skusenosti jestli je to vpoho nebo ne? cekame prvni a vseho se hrozne bojim dekuji za odpovědi
Dobry den, chtěla bych se zeptat, zda ma nekdo podobnou zkušenost… Jsem 32tt.V pondeli před půlnoci ze me vypadla mensi srazenina tak jsme radeji jeli k apolinari, tam vse v poradku, udelali mi vaginalni kontrolu jelikož mam placentu previa dole v rodidle (2.stupen) plus je dvojta, jakože mam přídavnou placentu. No ale jde o to, ze po navratu jsem zacala spinit, dr rikala ze muzu spinit az dva dny po vag. vyšetření … No a taky ze jo, dokonce treti den jsem zaspinila tak moc,ze ze me vypadla skoro hrstka hlenu hnědého… Humus .. Tak jsme jeli raději zas, opravdu me to vydesilo, melo to spineni mizet ale naopak sililo… No a na pohotovosti me opět zkontrolovali a vse v poradku a rekli mi jen, ze hold budu spinit… Ze pokud je to hnede a nee červená a cítim pohyby, tak dobrý. Mam trosku přesto strach, ze by bylo normální neustále spinit? A tak, ze ze me padaj kousky? Jsem rizikové tehu a uz jednou jsem potratila, tak jsem dost neklidna. Vim ze u apolinare jsou schopny lékaři ale… Proste zacinam magorit. Cele těhotenství se mi neco deje… Do toho mam cukrovku a přísnou dietu, jsem skoro furt hladová. Mate nekdo podobnou zkusenost? Stále spinit ikdyz je vse s mimcem ok? Snad se mi podaří diskuzi obnovit. Děkuji.
![]()