Deltim Fokus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1368
12.8.06 16:27

Deltim Fokus

Chci poprosit maminky,které mají zkušenosti s tímto kočárkem,aby mi pomohly.Opravdu je tak lehký,jak píšou? (14kg), jsou s ním nějaké problémy? Potřebuji do něj tašku na dítě nebo jde položit úplně do lehu? Děkuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
12.8.06 18:34

Ahoj Berenike, mam Deltim Fokus a jsem s ním spokojená. Žádný problém jsem s ním zatím neměla, naštěstí, kupovala jsem ho totiž v Polsku, to by se mi špatně reklamovalo. Nevim jak to myslíš s tim do lehu, ale deltim Fokus to má tak, že má v základní sestavě hlubokou verzi, sportovní verzi a autosedačku. Na podvozek si nacvakneš to, co zrovna potřebuješ. Sporťák jde dát úplně do lehu a hluboká verze má pod zádíčkama nastavitelnou opěrku. Pro mě to Je dobrej kočár, hodně jezdim autem, takže jsem si třeba vzala jen podvozek a když jsem šla něco vyřídit ve městě, tak jsem jenom nacvakla autosedačku. Ověř si ale, jeslti se ti vejde podvozek do kufru. A co se týče tý váhy, tak to nevim, ale vim, že kamarádky maj těžší kočáry. Přeju dobrej šťastnej výběr:). S Kočárkama je to děsná věda:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí