Zajímavý kočárek za dobrou cenu

26
9.8.06 22:03

Zajímavý kočárek za dobrou cenu

Ahojte,
kamarádka je těhu a obhlížely jsme spolu kočárky. Objevily jsme dva hezké kočárky za dobrou cenu:

1. Trojkolka V.I.Baby 3 K Air 06, na podvozek se na:,–(í buď hluboká korba, nebo sporťák. Myslím, že je to tak lepší Samostatná hluboká korba je přece prostornější než jenom vložná taška,ne?
Stojí 5790,–
 http://www.babylife.cz/…robnosti.php?…

2. Čtyřkolka Baby Point GALAXY přední kolečka jsou otočná a to samý buď hluboká korba nebo sporťák, Tenhle je asi za 6300,–
 http://aakocarkytako-detskeautosedackycam-brno-praha.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…

Ten galaxy je poměrně novinka, zajímají nás jestli je někdo máte vaše zkušenosti. Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že a ty prachy to asi nic moc veselý nebude,co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
9.8.06 22:08

Ahojka moc jsem to neprohlížela, ale co jsem koukala na podobné kočárky, tak tam je cena zvlášť podvozku, zvlášť korbičky a zvlášť sedačky (sporťáku). Tak pozor na to. Jinak bych osobně šla do čtyřkolky… starší babičky tlačící trojkolku vypadají divně :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
9.8.06 22:53

Ahoj pavlocko,mám kočárek VIBaby a osobně si ho nemůžu vynachválit.Hluboká korba se jenom nasune a zajistí zacvaknutím.Když malá usla nosila jsem ji domů v korbě jen jsem ji odepla z podvozku.Teď už máme nasazený sporťák od zimy a je Fajn.Polohuje se zipama (3 polohy -sed,pololeh a leh).Je dost prostorný(i korba),velmi dobře se s ním jezdí-reaguje bezva),nepromokne a má pláštěnku jen malou před dítě(zbatek jistí bouda.Velký košík-dá se do něj lézt i z boku-zipy z obou stran.
Nevýhody-bouda končí před konstrukcí tak při použití pláštěnky orig. může při větším dešti dítěti zatékat(sport.verze)-koupila jsem si plaštěnku na třikolku univerz.

• špatné odpružení-je tvrdý,ale malá si nestěžovala a spala vždy dobře,teď už je to trochu lepší
  • v trolejbuse musím přední kolo dát natvrdo,nebo hlídat-při prudkém zatočení se naklání,ale brzdy jsou v pohodě
    Je už i nová verze-má lepší boudu-nezatíká,tím se řeší i pláštěnka,jiný podvozek-zdá se lepší odpružený,ale koš nic moc.Já nemám polohovací rukojeť a tím,že to dobře jezdí a reaguje mi to nevadí ani při mé výšce(158cm) a můj 2 metry si taky libuje:-)
    Když to shrnu,neměnila bych.Za ty peníze velmi dobrý kočár.Vyrábí to firma,co dělá kočáry pro Chicco.Dokonce jsem viděla kočár(myslím Zekkiva) málem totožny,ale značka.
    Kdybys měla ještě otázky napiš mi SZ.Jo a cena byla za vše 5 500.- (i s korbou)
     Matty
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
10.8.06 00:16

Ahoj…opravuji druhý odkaz na kočárek musela sem ho hledat.Ten Galaxy už sem na něj koukala vcelku ač kočárek mám vypadá zajímavě kdo ví jak se s ním jezdí?Líbí se mi na něm,že pak vypadá jako bytelnější golfky.
odkaz: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.8.06 07:12

Díky za info o vip, škoda, že mi nějak uniklkdyž jsem si loni kupovala kočárek já. Chtěla jsem trojkolku ale zase jsem za komplet nechtěla dávat 20 tis. (jané, hartan apod.) Za tyhle peníze jsem objevila kočárky typu tako, bebeto, bambino atd…
Nevím proč, ale tyhle kočárky se mi strašně nelíbí i ty reakce na ně nic moc.
My máme Knorr nanny 3 a zatím jsem nenašla chybičku, jenom že nemají otáčecí kolo, typy s ním se objevili brzo po tom co jsme ho koupili :x
Myslela jsem na to, že si nechám i pro drumé mimi, ale pokud se za takové peníze dá koupit slušný a hezký kočárek, tak ho asi prodám a pak si koupím nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.8.06 07:16

To tanisek: Možná je to trochu komické, pozorovat moji mamču s tříkolkou, ale ona sama s ní jezdí raději než s klasickým hlubokým kočárem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
10.8.06 10:11

…ten druhý odkaz normálně funguje…

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
10.8.06 10:34

Pavlocka no já jsem viděla paní v Plzni mohlo jí být tak 80 a skoro nebyla za kočárkem vidět :wink: Ale jestli se s tím dobře jezdí, tak ani sranda není na škodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.8.06 10:45

No nevím, já mít 80ti letou babičku tak ji s kočárkem pustím tak možná po zahradě. Nemyslím to špatně, ale asi bych se bála. Člověk nikdy neví co se může stát. Moje mamča mně měla relativně pozdě, je ji 65 - ale nevypadá na to :) No a když má hlídat malou, radši jí během dne volám.

Trošku jsme odbočili, zajímalo by mně ještě jestli jde na některý z těch dvou kočárků připnout autosedačku :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
10.8.06 10:57

Ahoj holky, tak oba kočárky byly mými favority.Bohužel Galaxy měl být v prodeji od května a nakonec jej stáhli z trhu.Proč, tak to mi nedokázali v prodejnách říct.A v prodejnách kde jej na internetu mají jej také nemají.Brno?Jihlava, ČB, Český Těšín.
A druhý tip V.I.Baby tak ten jsem viděla ve skutečnosti.Hluboká korba super, ale dle slov prodavačky jen tak do 5 měsíců.Vnitřní délka je 75 cm.A co mi vadilo byl sporťák.Nemá polohovací nožičky a polohování zad určuje zip na zdaní straně, prostě se jenom povolí a to byl pro mne šok.Jak to může vydržet dlouho?Ale jako celek je to slušný kočár za velmi dobrou cenu a ovladatelný byl opravdu velmi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
10.8.06 12:07

Ahoj, já mám ten kočárek V.I.Baby a je naprosto super. Za ty peníze obzvlášť ;-) Mám už tu novější verzi s polohovací rukojetí. Psala jsem o ní už v jedné diskusi tady na emiminu - zkus dát do vyhledávání v diskusích „v.i.baby“… chtěla jsem to najít sama a dát sem odkaz, ale nějak se mi to kouše a píše to, že server nelze najít.

Tak aspoň ve zkratce - ovládání perfektní, stabilita super, dobře se s ním najíždí na obrubníky apod., perfektně se skládá (vůbec nemusíš sundavat korbičku, když ho dáváš do auta - prostě přes ni přehodíš rukojeť a máš složeno) a dobře jdou sundávat kolečka, pokud by to byla potřeba (do menšího auta atd.)… a nevrže! :-)

Ani s tím odpružením mně to tak hrozné nepřipadá, jasně - je to trochu tvrdší než klasický čtyřkolák, ale péra na těch zadních „nohách“ jsou - když potřebuješ mimčo třeba pohoupat, stačí s tím zakvedlat do stran:-)

Je to kočár do terénu i do města - zprvu jsem se trochu bála, že se po pár projížďkách začne sypat, když byl tak laciný, ale nestalo se (ťuk ťuk;-) - a to jezdíme opravdu hodně a nešetříme ho, bydlíme na vesnici a ten terén tady připomíná tankodrom.

A teď ty nevýhody:

• poměrně malá korbička - Andrejka se nám do ní vcelku bez problémů vešla doteď (bude jí půl roku), ale už jsme radši na:,–(ili sportovní sedačku, dá se polohovat do skorolehu.
  • kloub polohovací rukojeti má poměrně velkou vůli - trochu se viklá. V obchodě jsme přemýšleli, jestli to má nějaký význam - měly to totiž všechny tam vystavené V.I.Baby. Ale nechá se na to zvyknout.
  • nepolohovací opěrka nohou. Mně to třeba nevadí, i staršího kluka jsem odvozila ve sporťáku, který tohle polohování neměl, ale pokud si na tom někdo zakládá, mohlo by mu to vadit.

Takže asi tak. Kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se ptej :-)
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.8.06 12:36

Ahoj, kamarádka má V.I.Baby, zatím jezdí jen s korbičkou. Připadá mi ukrutně malinká, už se jí tam 5 měs. mimi skoro nevejde, a to je léto. V zimě už by ho musela tak měsíc mít ve sporťáku. Jinak si ho chválí, nemá teda tu polohovací rukojeť, ale jízdní vlastnosti prý snad dobrý. Já jsem ho trochu zkoušela, mám taky trojkolku (Jané) a připadalo mi, že jde oproti mému těžce zvednout přední kolo. Ale je to o zvyku.
Jinak oni ho kupovali na konci roku, kdy byly staré kolekce zlevněné, pořídila ho se vším všudy za 4 tisíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
10.8.06 12:53

xBublax-ten podvozek starší,co nemá pol.rukojeť má polohování nožiček.A to polohování zipem(ZÁDA) JE UPLNĚ V POHODĚ NAVÍC TAM JSOU JEŠTĚ CVOKY NA ZAJIŠTĚNÍ.pROBLÉMY TO NEDĚLÁ,JEZDÍME SE SPORŤÁKEM UŽ VÍCE JAK PŮL ROKU.Polohování rukojeti není nic co bych považovala za důležité,vzhledem k jízdním vlastnostem.Co se týče korbičky,tentýž problém(velikost)slyším i na ostatní většinu kočárků.
odpružení je sice tvrdší,ale člověk si zvykne.Jsou tam totiž pružiny jak u auta :-) a tak to trvá než se rozjedou.
Ale jak už jsem psala za tu cenu úžasnej kočár.A hlavně ho nepotkávám na každém kroku:-)
 Matty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.8.06 13:06

To XBublax, tady pišou že ho mají od května v prodeji, ale blíž jsem se po tom nepídila
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Tak nevím, ale kámoška má ještě pár měsíců čas tak snad se do té doby objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.8.06 14:23

Pavlocko - ahoj já tak brousim tady mezi všema kočárkama a snažim se najít jakýkoliv názory na Knorr Nanny. Čekáme mimčo v březnu. Jo jo je to brzo ale mě to prostě nedá, jak moc se těšim.
Byla bys tak hodná a napsalas svůj názor na něj. Já ho teď viděla použitej za 9 500,–- komplet korbička, sport.sedačka i autosedačka. Co myslíš.
Díky předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4