Bebecar Stylo AT x Peg Perego Young

23
11.8.06 14:18

Bebecar Stylo AT x Peg Perego Young

Ahoj holky, poraďte mi, prosím, s kočárkem. Už z toho mam hlavu jak meloun :)). Radši bych koupila jen hluboký kočár a ne kombinaci. Hodně se tu vychvaluje Jane Slalom kombinace, ale pokud je to verze s třema kolama, tak ty nejsou houpací, že? A není to trošku na překážku? Já bych to spíš viděla na houpací čtyřkolku hlubokou a cca po půl roce koupit lehkej sporťák s třema kolama…co myslíte? Nebo se mýlím?
Moc se mi líbí Bebecar Stylo AT a Peg Perego Young. Máte s nimi nějakou zkušenost? Vyhovujou mi i cenově - taková Inglesina Sofia už mi přijde moc drahá. Potřebuju kočár do terénu, do sněhu (mimi se narodí v listopadu), a hlavně lehkej. Mám jen 1.60 cm a nic moc sílu :). Hlavně mi nepište, že jsou špatný, protože jinak už se picnu :))

díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bébécar Style At?

Přidejte zkušenost s Bébécar Style At
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
11.8.06 14:36

Ahoj,

ryze můj subjektivní názor je, že houpání není potřeba, stačí jezdit (pokud je mimi neklidné) po trávě nebo štěrku. Taky si nemyslím, že je nutné kupovat nejdřív hluboký a pak sporťák. Např. u Peg Perego je korba stejně malá jako jinde (73 na délku). Pokud se z těchto kočárů (výše uvedených) udělá sporťák, je dítě hrozně vysoko, což pokud chce pořád vystupovat a nastupovat, není ideální. Asi bych spíš zvolila u Bebecaru podvozek Racer AT, ale to je každého věc.
A taky bych si ošahala madlo u Peg Perega, kamarádka ho měla a bylo z tvrdého plastu, v zimě hrozně studilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
11.8.06 14:55

Ahoj, taky ti asi moc neporadím, protože sama vybírám. Už 3 měsíce a dopisuju si s výrobci :-) Jinak budu mít mimi v říjnu a potřebuji taky kočár na venkovský terén… Já měla vybrané 3 : Bebecar Racer At, Bebecomfort High Treck a Quinny speedy. Pak už jsem srovnávala jen ty první dva a asi s konečnou platností vyhrál ten první. Má pěkný design, bohužel jsem ho ale neviděla naživo, protože u mě v okolí nikde není. KOmbinace podvozek+hluboké lůžko+sporťák vyjde na cca 15.000,– To se mi zdá slušné. Když tak na to mrkni a zkus mi napsat svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.8.06 17:36

Ahoj Lin. Já sice kočárek ještě nějakou dobu určitě kupovat nebudu, ale souhlasím s tebou, že kočárek by měl houpat. Mě se líbí bebecar style AT a inglesina trilogy na podvozku ergo bike. Taky koupíme kočárek hlubokej a pak golfky, nebo sporťák pravděpodobně od jiné značky. Kočárky bébécar mají opravdu krásnej design, všechny budky(jak říká můj přítel:-))jsem viděla v Porstějově v obchodě Beruška. Stačilo si jen vybrat. Jinak kamarádka má právě bebecar style At, tuším, že má kolem 9kg, několikrát jsem ho vozila a to nejen na pár minut. Zvládl náročný terén, nevrže, krásně houpe, má polohovací záda- podle mě výbornej. Kamarádka je maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.8.06 18:47

Ahojky,
jestli můžu doporučit tak my máme X-Lander XA a ten je fakt bezvadny. Hl.korba má na délku 88 cm což dle mého názoru má malokterý kočárek. Syn se narodil vloni v létě - červenec - a v hlubokým jsme ho vozili až do února. Vešel se tam krásně i s fusakem. Je to klasická 4 kolka ale ty kolečka vepředu jsou vic k sobě, takže taková zúžená 4kolka .-) navíc přední kola jsou otočná o 360 stupňů což opravdu oceníte, manipulace je hrozně jednoduchá i jednou rukou. Košík je velký, v cené je i nánožník. A sporťák je taky super. Polohovací záda, nožičky, 5ti bodové upínání… Hodně jsme s ním jezdili i v lese, na horách a vše vydržel bez problémů
Jsem zkrátka spokojená :-)
Tak dobře vyberte. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.8.06 23:25

Ahoj, máme Bebecar Stylo AT a zatím si ho nemůžeme vynachválit(ale naší malé jsou jen 2 měsíce).Máme klasiku vanu+sporták, autosedačku jsem si sehnala starší z mimibazaru, a taky jsem s ní moc spokojená. Vybírala jsem dlouho značku kočáru, pak jsem si nemohla vybrat barvu(letos se jim nová kolekce moc nepovedla-na netu to ještě vypadá, ale naživo… :x ), ale ted kdyz někam jedu tak mi všichni chválí, jaký mám pěkný kočár.. :) Tak něco jako rodičovská hrdost…cha cha
Přeju šťastný výběr pa lenquita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
12.8.06 10:08

Ahoj Lenquito,
s tou barvou korbičky se taky potýkám. Neviděla jsem je naživo. Tak napiš, peosím, jakou máš barvu ty a jaké nejsou pěkné. Já uvažovala o šedo-červené korbě, ale vůbec netuším, jestli je to nová nebo stará kolekce… Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
12.8.06 11:32

Mám vínovou metalickou barvu(M653), je pěkná , i když přiznávám, že když jsem ji viděla prvně, tak jsem moc nadšená nebyla. Líbila se nám ještě G657-béžovo-khaki, ale když pak z ní uděláš sporťák tak celý kočár bude světlý, to mi přišlo nepraktické.Mě se hlavně nelíbila moc struktura látky-u toho modro-červeného(G566) a modrého a u těch proužkatých. Ale ono to v obchodě vypadá jinak než „naživo“ .Pěkný byl docela i ten šedý-G562. Nevím jaký máš na mysli Ty.Dívala jsi se na www. bebecar? Když jim napíšeš pošlou Ti minikatalog. Pěkný velký katalog jsem dostala v obchodě Depemo.
Napiš mi pak jakou barvu jsi vybrala.
ahoj lenquita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
12.8.06 18:52

Já si o katalog napsala přímo firmě Vispa Náchod, má zastoupení pro ČR. Poslali mi ten velký a podle toho vybírám. Mě se právě líbila barva G566. Ty píšeš, že je červeno-modrá, já teda podle obrázku myslela, že červeno-šedá. Zdá se ti teda ta látka nějaká divná? To mě teda štve :cry: Já mám ráda červenou, tak proto se mi zalíbila. Ten tvůj vínový je moc pěkný, ale my budeme mít kluka a ty ostatní metalické se mi moc nezdají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
14.8.06 22:32

Ahojky, ne opravdu G566 je vana modrá, a ten bílý pruh okolo boudy není sněhobílý, spíše trochu našedlý. Původně jsme chtěli taky tento, ale pak jsme si to rozmysleli. Já jsem asi ujetá, ale mě se ta látka opravdu nelíbila. Nechcete si udělat výlet do Náchoda-v té jejich prodejně mají všechny barvy+doprodávají starší modely. My tam byli asi 2 hodiny, a to jenom na čumendu.. :o Ty jsi ale z Ostravy..tam nevím, ale v HK je velký obchod, Bebecary tam taky mají, jen si nemůžu vzpomenout na název toho krámu-ale má anglický název, jméno nebo tak.
Moc jsem zvědavá, co si nakonec vyberete, třeba Ti ta látka bude připadat ok.
Měj se pěkně, opatruj mimíska.Lenquita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.8.06 12:08

Díky za odpověď. Já jsem taky ujetá, že si nemůžu vybrat. Do Náchoda se mi vůbec nechce. Asi jim napíšu, jestli mají nějaké ve slevě a podle toho si vyberu :) Třeba se mi zúží výběr. Manžel teda hlasuje pro ten tvůj vínový, ale já pořád nevím-pro kluka…
Tak pak pisnu, jak jsem se rozhodla.
Zazím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
15.8.06 13:08

Ahoj, Kamka :wink: ,
podľa mňa je vínová rovnako neutrálna ako červená, takže dobrý výber. Mne sa páčia výraznejšie a menej klasické farby, preto som trošku sklamaná z ponuky Vispy, bebecar.com ponúka toho oveľa viac. Ale čo sa dá robiť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
15.8.06 22:56

Manžel byl taky od začátku pro vínový, já jsem váhala…Ale myslím, že může být i na kluka. Stejně, já aspon, kupuju kočár na 2 děti.
Ale na portugalskem webu mají opravdu krásné barvy, nevím proč k nám vozí tyto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
15.8.06 22:58

Lulu-Ty máš taky Bebecar? Jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.8.06 08:17

Holky Bébécárky :D
jak to chodí u Bébécáru se servisem ? Dělá to taky Vispa nebo to posílají do Portugalska ?
Máte někdo konkrétní zkušenost se servisem nebo reklamací ?
Camilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4