Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobry den, jsem tady nova a nevim jestli uz jste neprobirali tohle tema, tak se pripadne nezlobte. Resim porizeni kocarku. Potrebuju spojit nizkou cenu s kvalitou, zaroven moznost prehazovaci rukojeti nebo alespon moznost nasazeni sportovni sedacky po i proti smeru jizdy a skladnost do auta… Deltim voyager mame vyzkouseno, ze se vejde, stejne tak transformer. Zaroven se mi libi pohodli podvozku stylo od Bebecaru, ktery ma nataceci kola. Nafukovaci kola vidim take jako velkou vyhodu. Poradi mi nekdo jaky kocarek, popripade jestli volba deltimu neni spatna? Dekuji
Ahojky,
Deltim je polský kočárek, tudíž s kvalitou moc nepočítej (plastové spoje, přes zimu zespodu rezatí, je strašně těžký…). Někdo si polské kočárky chválí, musí se ale natrefit konkrétní kus, který není poruchový.
Moje kamarádka chtěla ušetřit, a tak si polský kočárek na tržnici koupila. Po 2 měsících užívání se kočárek doslova rozpadl, takže kupovala jiný (prý polský už nikdy). Vcelku ji teda kupování kočárku vyšlo dost draho.
Přeju šťastnou ruku při výběru, snad budeš mít štěstí a koupíš nějaký neporuchový polský kočárek. Já bych do něj rozhodně nešla.
Magda
My máme Deltim Sport a jsme moc spokojení. Kupovali jsme ho v bazaru a my ho také nijak nešetříme a myslím, že ještě chvíli vydrží. Asi jsme měli štěstí na kvalitní kus.
Jitka
při výběru kočárku bylo pro nás důležité, aby se houpal a měl přehazovací rukojeť. Vybrali jsme si deltim a jsme s ním moc spokojení. Ani se mi nechce věřit, že je polský. Kolečka se daji zmáčknutím kolečka lehce oddělat. Když chci kočár vyprat, tak ho můžu až na kostru rozebrat a úplně celý vyprat. Design kočárku je moc pěkný a s manželem si ho pochvalujeme. Kočárek máme víc než rok, hodně cestujeme a není na něm jediná závada.
Máme Deltim Travel, za chvíli to bude rok, co s ním drandíme a vůbec ho nešetříme, zatím žádná závada, jen občas musím promazat, aby nevrzal. Zatím jsem nepořizovala golfáč, tenhle nám vyhovuje, uvidíme na jaře:-) Takže já patřím k těm, co Deltim chválí (za tu cenu…)
Já mám deltim travel soft a krom toho, že trochu zatáčí na něj nemůžu říct nic špatného. Je super do terénu a krásně houpe, můj synek nechce spát v postýlce, nejradši by se pořád houpal v kočárku
. Váží sice 17 kg, ale oproti jiným lehčím se s ním krásně manipuluje.
Ahoj, nevím, jestli se ti to bude hodit, ale já mám Knorr Nizza, stál nás cca 9 tis a je to německý kočár. Psala jsem o něm delší povídání u tématu „cvancarka“, tak se podívej, já jsem spokojená a vydrží mi snad i na druhé dítko ![]()
ahoj
my mame Deltim Voyager uz temer rok a k tomu velice neposedne ditko(nevydrzi klidne sedet..vetsinou jezdime ve stoje apod) a k tomu jezdime casto ve velice hrbolatych terenech…
jezdime bez jedine poruchy (trochu jsme promazali kolecka akorat)…jsme s nim celkem spokojeni…pohodlny,na sportak celkem lehky a hlavne vyborne skladny,praci potahy,nafukovaci kola…spokojenost…
Vubec nam nerezne…a to mame dlouhou zimu 2005 za sebou,plastove spoje v pohode drzi…no,prehazovaci rukojet se muze nekomu zdat ve spojich „vachrlata“…ale drzi zatim bez poruchy,tak to neresim … …
JEdine,co se nam stalo je to,ze pri nasi kombinaci seda/cervena ..ta cervena barva na korbicce kocarku mirne vybledla…denne ho pouzivame,ve vetru,v desti,za slunce…tak mozna proto…
jo,jeste jedna vec…pokud mas kocar jakoze na sportak a das si prehazovaci rukojet tak,aby mimi videlo dopredu ve smeru jizdy,tak je kocarek hure ovladatelny…musi se dost v zatackach nadzvedavat,nejde to jen tak lehce jednou rukou zatocit.....v poloze proti smeru jizdy,kdy mrnous kouka na tebe,tak je ovladatelnost mnohem lepsi…
Taky si nepripadam jako setrilek..cena kolem 6tis kc se mi zda celkem velka a mimochodem…na trhu v Polsku jsme ho nesehnali…kupovali jsme ho v cesku pres net…tak ze i se zarukou 2roky…
No suma sumarum…jsme radi,ze jsme si vybrali tenhle a preji ti stastnou ruku pri vyberu tveho kocarku…
Jaana
Ahoj Popie,
byly tu už i diskuze na Deltim voyager, když tak si zadej vyhledávání v diskuzích, já ti sem házím zatím link na jednu z nich
https://www.emimino.cz/modules.php?…
a pak ještě link na diskuzi k Deltim travel - dost často se tam řeší výhody a nevýhody Deltimů obecně. Já ho mám a jsem s ním moc spokojená - perfektně zvládá terén, závady nemáme…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Světlana