Demonstrace aneb Pomozme si samy!

2351
19.2.13 17:07

Demonstrace aneb Pomozme si samy!

https://www.facebook.com/…87469718754/

Datum se ještě upřesní, ale přidejte se… Bojujme za jednotný výplatní termín rodičovských příspěvků a mateřských.. Nenechme maminky a jejich děti živořit!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
19.2.13 17:10

K čemu to je, vy si zařvete, na nově budou mít co vysílat a ty nahoře se vám budou za rohem smát

• Citovat
  • Upravit
2351
19.2.13 17:11

Alespoň uvidí, že tohle není v pořádku a možná se o tom začně pořádně diskutovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
19.2.13 17:12
@ohýnek píše:
K čemu to je, vy si zařvete, na nově budou mít co vysílat a ty nahoře se vám budou za rohem smát
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11700
19.2.13 17:13

:roll: A kvůli tomuhle někdo živoří?? Že dorazí peníze o týden později? Stačí přeci vždy počítat s tím nejposlednějším termínem a ne utratit hned vše a pak čumět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
19.2.13 17:33
@Gabčulinda píše:
https://www.facebook.com/…87469718754/Datum se ještě upřesní, ale přidejte se… Bojujme za jednotný výplatní termín rodičovských příspěvků a mateřských.. Nenechme maminky a jejich děti živořit!! :kytka:

ahoj, otevřela jsem to, ale pro mne, neznalou, ten text není pochopitelný. O co jde? Rodičák nechodí v termínu, jak by měl?

Já si totiž pamatuju jen, že někde vyplácejí dříve než musejí, ale ne později. A v tom jim asi nikdo bránit nebude, ne?

Díky, když mi napíšeš, v čem je aktuálně problém- a za co konkrétně b y se demonstrovalo.

Příspěvek upraven 19.02.13 v 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michelle32
19.2.13 17:33

@anairda souhlasím. Na výplatu je ze zákona lhůta a tu většinou úřady neporušují, takže dle mého jsou protesty trochu mimo mísu… Na druhou stranu chápu ty maminky, když nemají rezervy a je to jejich jediný příjem a musí čekat o týden dýl. Bohužel, ale musí se počítat s tím, že peníze můžou přijít i později. Když přijdou dřív, tak nikdo neprotestuje, že není dodržen termín…

• Citovat
  • Upravit
11700
19.2.13 17:39
@Michelle32 píše:
@anairda souhlasím. Na výplatu je ze zákona lhůta a tu většinou úřady neporušují, takže dle mého jsou protesty trochu mimo mísu… Na druhou stranu chápu ty maminky, když nemají rezervy a je to jejich jediný příjem a musí čekat o týden dýl. Bohužel, ale musí se počítat s tím, že peníze můžou přijít i později. Když přijdou dřív, tak nikdo neprotestuje, že není dodržen termín…

Tak jako tak je na měsíc pořád stejný peníz, jde jen o to, jak si to která maminka rozvrhne.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
0075
19.2.13 17:48

Clovek co chodi do prace ma take stanovene datum kdy vyplatu dostane. vschni mame trvale prikazy ktere musi byt do urciteho data zaplaceny, najmy atd atd. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
65357
19.2.13 17:54

Tak já to taky trošku nechápu…
u maminek samoživitelek jo, tam mlčím…
Ale co ty, co mají manžela???tátu dětí???to jako přece nežijou z příspěvku ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michelle32
19.2.13 17:58
@0075 píše:
Clovek co chodi do prace ma take stanovene datum kdy vyplatu dostane. vschni mame trvale prikazy ktere musi byt do urciteho data zaplaceny, najmy atd atd. :pankac:

to je sice možné, jenže úřad má na výplatu 30 dní, což je vlastně taky termín…

• Citovat
  • Upravit
35327
19.2.13 18:02
@0075 píše:
Clovek co chodi do prace ma take stanovene datum kdy vyplatu dostane. vschni mame trvale prikazy ktere musi byt do urciteho data zaplaceny, najmy atd atd. :pankac:

Ano, ale urad na to ma taky termin DO KDY musi penize odeslat. Je to myslim do 30. v kalendarnim mesici. To, ze chodi rodicak nekde o tri tydny drive ale neznamena, ze tak musi chodit porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
19.2.13 18:05

Presne, prece nemuzu zit na korunu a nemit pak na jidlo. No a trvale prikazy mam dane na pozdejsi termin, abych mela jistotu, ze tam do te doby penize budou. Toto mam udelano od doby, co jsem presla ze statniho do soukromeho sektoru a vyplaty se obcas o nejaky den i tyden posunuly
Jo kdyby nam ty penize vubec nedorazili, to by byla jina

Příspěvek upraven 19.02.13 v 18:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
19.2.13 18:10

Já nevím ale mě tento měsíc přišel rodičák dokonce dřív než vždy. :mrgreen: Jsem samoživitelka, a kdybych měla počkat týden na víc nejspíš bych to vyřešila půjčením pár korun od rodiny a pak to hned vrátila. Na protesty je tu spousta ožahavějších témat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.2.13 18:12
@Sarik12 píše:
Presne, prece nemuzu zit na korunu a nemit pak na jidlo. No a trvale prikazy mam dane na pozdejsi termin, abych mela jistotu, ze tam do te doby penize budou. Toto mam udelano od doby, co jsem lres, a se statniho do soukromeho sektoru a vyplaty se obcas o nejaky den i tyden posunuly
Jo kdyby nam ty lenize vubec nedorazili, to by byla jina

Přesně tak, stačí přemýšlet.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí