Den 16měsíčního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3958
23.8.21 12:49

Holky, přidám se, když je řeč o “zábavě” za ošklivého počasí. Mám dceru 17m a sháním pláštěnku, projela jsem spoustu eshopů, ale všude mají pláštěnky na děti až třeba od 3 let. Nemáte prosím nějaký tip, kde koupit? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
23.8.21 13:55

A co nějaké pravidelné kroužky, cvičení maminek s dětmi apod. Od září začíná semestr, takže my budeme chodit dvakrát týdně - na plavání a pohybový kroužek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
23.8.21 17:15
@Thomassss píše:
Holky, přidám se, když je řeč o “zábavě” za ošklivého počasí. Mám dceru 17m a sháním pláštěnku, projela jsem spoustu eshopů, ale všude mají pláštěnky na děti až třeba od 3 let. Nemáte prosím nějaký tip, kde koupit? Díky :)

Malej má pogumovanou bundu a softshellový kalhoty. Pláštěnku nejmenší máme asi od asi 2 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23192
23.8.21 17:24

@..vrabik.. já chodila s holkama, když byly malé 1× cvičit do sokola a 1× na plavání, to jsem zabila 2 dopoledne. Jinak jsem se scházela 1 týdně s kamarádkou na střídačku u ní nebo u mě se synem a když bylo nejhůře, tak nějaká hernička případně dětské centrum, kde byla hernička atd..
každý den, za každého počasí jsme i tak chodily ven na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
23.8.21 18:49

Ja nejsem ta, co jde ven za každého počasí, takže když je hnusně a jsme celý den doma, tak si hodně hrajeme, stavíme kostky, malému jsme koupili skluzavku, to je zábava opravdu na půl dne, něco mezi tím spí, jí, a pomáhá mě třeba vysávat, ten den nakonec hodně rychle uteče, ale musím říct, že venku je venku.

• Citovat
  • Upravit
34322
23.8.21 18:54
@Thomassss píše:
Holky, přidám se, když je řeč o “zábavě” za ošklivého počasí. Mám dceru 17m a sháním pláštěnku, projela jsem spoustu eshopů, ale všude mají pláštěnky na děti až třeba od 3 let. Nemáte prosím nějaký tip, kde koupit? Díky :)

Kup tu nejmensi a ohrn rukavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
23.8.21 18:59
@Lucie_Sx píše:
Kup tu nejmensi a ohrn rukavy.

To nechci, ono to není jen o délce rukávů, ale i o šířce ramen atd. Hrozně by v tom plavala, nemohla by se v tom hýbat, padala by, ještě nemá úplně stabilní chůzi. No asi budu muset koupit nějakou nepromokavou bundu, jak píše @Fiducia, protože pláštěnky na nejmenší se asi nevyrábí :think:
Každopádně díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
23.8.21 19:04

@Thomassss na nejmenší jsem našla jsem našla nějakou skoro za 7 stovek. To asi nevyužijete :roll:
Ale hele :palec: Koukám dobře? Původně jsem hledala tu drahou :mrgreen: https://cz.coccodrillo.eu/…015-000.html?…
Nebo větší. To je myslím 1,5-2 roky? https://www.olsakovi.cz/…128--zelena/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
24.8.21 17:20

Syn si v tomhle věku naštěstí vyhraje dost dobře sám a jelikož mě v tomhle počasí dost často chytne fibromyalgie, tak ven nejdeme. Stavíme velké lego kostky, koukneme na pohádku, koukáme do knihy se zvířaty a zvuky, vaříme, něco málo poklidíme, jinak si hraje s autíčky, popřípadě řeže do bubínku, blbne s tamburínou, atd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.8.21 17:31
@Thomassss píše:
To nechci, ono to není jen o délce rukávů, ale i o šířce ramen atd. Hrozně by v tom plavala, nemohla by se v tom hýbat, padala by, ještě nemá úplně stabilní chůzi. No asi budu muset koupit nějakou nepromokavou bundu, jak píše @Fiducia, protože pláštěnky na nejmenší se asi nevyrábí :think:
Každopádně díky :)

Aha, ja kupuju detem takove ty obyc lehounke plastenky.
Ale je fakt, ze pri desti slo dite do kocaru, to bylo nejjednodussi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí