Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, přidám se, když je řeč o “zábavě” za ošklivého počasí. Mám dceru 17m a sháním pláštěnku, projela jsem spoustu eshopů, ale všude mají pláštěnky na děti až třeba od 3 let. Nemáte prosím nějaký tip, kde koupit? Díky ![]()
A co nějaké pravidelné kroužky, cvičení maminek s dětmi apod. Od září začíná semestr, takže my budeme chodit dvakrát týdně - na plavání a pohybový kroužek.
@Thomassss píše:
Holky, přidám se, když je řeč o “zábavě” za ošklivého počasí. Mám dceru 17m a sháním pláštěnku, projela jsem spoustu eshopů, ale všude mají pláštěnky na děti až třeba od 3 let. Nemáte prosím nějaký tip, kde koupit? Díky
Malej má pogumovanou bundu a softshellový kalhoty. Pláštěnku nejmenší máme asi od asi 2 let.
@..vrabik.. já chodila s holkama, když byly malé 1× cvičit do sokola a 1× na plavání, to jsem zabila 2 dopoledne. Jinak jsem se scházela 1 týdně s kamarádkou na střídačku u ní nebo u mě se synem a když bylo nejhůře, tak nějaká hernička případně dětské centrum, kde byla hernička atd..
každý den, za každého počasí jsme i tak chodily ven na procházku.
Ja nejsem ta, co jde ven za každého počasí, takže když je hnusně a jsme celý den doma, tak si hodně hrajeme, stavíme kostky, malému jsme koupili skluzavku, to je zábava opravdu na půl dne, něco mezi tím spí, jí, a pomáhá mě třeba vysávat, ten den nakonec hodně rychle uteče, ale musím říct, že venku je venku.
@Thomassss píše:
Holky, přidám se, když je řeč o “zábavě” za ošklivého počasí. Mám dceru 17m a sháním pláštěnku, projela jsem spoustu eshopů, ale všude mají pláštěnky na děti až třeba od 3 let. Nemáte prosím nějaký tip, kde koupit? Díky
Kup tu nejmensi a ohrn rukavy.
@Lucie_Sx píše:
Kup tu nejmensi a ohrn rukavy.
To nechci, ono to není jen o délce rukávů, ale i o šířce ramen atd. Hrozně by v tom plavala, nemohla by se v tom hýbat, padala by, ještě nemá úplně stabilní chůzi. No asi budu muset koupit nějakou nepromokavou bundu, jak píše @Fiducia, protože pláštěnky na nejmenší se asi nevyrábí ![]()
Každopádně díky ![]()
@Thomassss na nejmenší jsem našla jsem našla nějakou skoro za 7 stovek. To asi nevyužijete ![]()
Ale hele
Koukám dobře? Původně jsem hledala tu drahou
https://cz.coccodrillo.eu/…015-000.html?…
Nebo větší. To je myslím 1,5-2 roky? https://www.olsakovi.cz/…128--zelena/?…
Syn si v tomhle věku naštěstí vyhraje dost dobře sám a jelikož mě v tomhle počasí dost často chytne fibromyalgie, tak ven nejdeme. Stavíme velké lego kostky, koukneme na pohádku, koukáme do knihy se zvířaty a zvuky, vaříme, něco málo poklidíme, jinak si hraje s autíčky, popřípadě řeže do bubínku, blbne s tamburínou, atd ![]()
@Thomassss píše:
To nechci, ono to není jen o délce rukávů, ale i o šířce ramen atd. Hrozně by v tom plavala, nemohla by se v tom hýbat, padala by, ještě nemá úplně stabilní chůzi. No asi budu muset koupit nějakou nepromokavou bundu, jak píše @Fiducia, protože pláštěnky na nejmenší se asi nevyrábí
Každopádně díky
Aha, ja kupuju detem takove ty obyc lehounke plastenky.
Ale je fakt, ze pri desti slo dite do kocaru, to bylo nejjednodussi.