Den 16měsíčního dítěte

52
23.8.21 10:09

Den 16 měsíčního dítěte

Zdravím maminky💓. Zajímal by mě Váš den s vašimi miláčky, když je venku osklivo. Prší a mokro. Vůbec si to neumím představit, co budeme dělat, až začne podzim a zima. (když nebude sníh).
Naší malé je téměř 17 měsíců. Chodíme ven dopoledne i odpoledne. 3 měsíce nám chodí a začalo nám hezké období na hřištích, s kridami a odrazedlem.
Ale teď, jak začíná být už osklivo, přepadla mě debka, co budeme dělat doma, když to počasí nedovolí.
Samozřejmě si dokážeme hrát, malovat, stavět..zapojují ji i do domácích prací, bavi ji to. Ale celý den? Prosím o inspiraci, co třeba s dětmi děláte. Dekuju. (TV nepouštíme). 💓 💓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65326
23.8.21 10:14
@..vrabik.. píše:
Zdravím maminky💓. Zajímal by mě Váš den s vašimi miláčky, když je venku osklivo. Prší a mokro. Vůbec si to neumím představit, co budeme dělat, až začne podzim a zima. (když nebude sníh).
Naší malé je téměř 17 měsíců. Chodíme ven dopoledne i odpoledne. 3 měsíce nám chodí a začalo nám hezké období na hřištích, s kridami a odrazedlem.
Ale teď, jak začíná být už osklivo, přepadla mě debka, co budeme dělat doma, když to počasí nedovolí.
Samozřejmě si dokážeme hrát, malovat, stavět..zapojují ji i do domácích prací, bavi ji to. Ale celý den? Prosím o inspiraci, co třeba s dětmi děláte. Dekuju. (TV nepouštíme). 💓 💓

tak na odrážedle může jezdit, i když bude na podzim chladno. A když ji necháš jít samotnou, tak stačí prostě jít za ní, ona se dost zabaví. Ale teda nevím moc, co tě to přepadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.8.21 10:19

Obě moje děti byly v tomhle věku na 4 hodiny v jeslích, protože jsem chodila do práce. Čas potom jsme si spolu užívali. To jsi ale asi slyšet nechtěla. Co najít nějaké dětské skupinky, tvoření s dětmi, pohybové aktivity? Já na to třeba neměla čas, ale kamarádka z ČR takhle chodila s malým a moc se jim to oběma líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322

Neexistuje spatne pocasi, jen spatne obleceny turista ;).
Normalne budete chodit ven jako vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52

@vokishka
Jen hledám inspiraci.
Díky. 💓 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.8.21 10:20

@Lucie_Sx
Jjn, máte pravdu. 😁Jsem prvomatka! Hledám inspiraci.
Diky💓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.8.21 10:21

@Lucie_Sx hele, to je strašně individuální. Můj starší třeba v dešti ven nevyleze, pláče a vzteká se. Mokro mu nevadí. Mladší jsem zase teď v zimě v roce a půl nedostala do sněhu. Dostávala hysterické záchvaty. Bobovat jsme byli jednou, jinak jsme museli chodit extra jen se starším :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
23.8.21 10:26

Kup softshellovou kombinézu, pořádný boty a můžete vyrážet :palec:
My chodíme ven pořád. Ne, že mě by se vždycky chtělo :mrgreen:
Teď ještě žádný pořádný chladno není, co budeš dělat v prosinci, až bude pět stupňů a bláto :?
A jinak doporučuju neorganizovat pořád program. Je dobrý nechat dítě chvíli nudit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.8.21 10:28

@Fiducia
Děkuji. 💓 Dáte tip na ty botky, prosím. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.8.21 11:03
@..vrabik.. píše:

Jestli tě přepadla „debka“, je to v pohodě. Ven se dá chodit i na podzim a v zimě. Stačí vhodné oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
23.8.21 12:11

@..vrabik.. jaká noha? Úzká, široká? Nosíme barefoot
PS na miminu si všichni tykaj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.8.21 12:24

@Fiducia
Spíše široká. Jasný. Tak Joo😁 💓. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
23.8.21 12:27

@..vrabik.. na širokou nožku jsou super Beda :palec: Český, nezničitelný boty a cena je perfektní :palec:
Ale záleží na rozměrech, nártu, chce to přeměřit nožku, zkoušet, a boty pořádně impregnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.8.21 12:39

@Fiducia dobře díky. Mrknu. 💓 🙋‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
23.8.21 12:41

My chodíme ven za každého počasí, malý je teda kočarkovy, takže i teď ve 2 letech vydrží i 2-3h v kočárku. Jinak sme dali nepromokavy hadry, gumaky, snehule a lítal třeba i v kaluzich, jak byl sníh hned na boby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí