Den D :-)

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
268
10.11.10 07:40

Den D :-)

Všechny Vás moc zdravím,

protože se nám to již blíží, tak mě napadlo vytvořit prostor pro „chlubení“ se s našima čerstvě narozenýma ratolestma. Jsem zvědavá, kdo z nás bude první :wink: .

Tak nezapomeňte uvést :
Kde jste rodili, jméno, kg, cm a budete-li chtít se svěřit s tím ostatním (to je na Vás :-) )

Přeji nám všem, aby porod probíhal hladce a vše šlo „jako po másle“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
(Já si to pořád neumím představit… Ale zvládlo to tolik žen před námi, tak to taky dokážeme :kytka: . DRŽÍM VÁM PALCE :palec: )

Štěpánka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Andulinečka
11.11.10 15:07

Ahoj Andílku :lol: jsem ráda,že jsi založila tohle téma.Tak porod to je u nás tedˇ hlavní téma :lol: taky si říkám to co ty,zvládly to ostatní i o hodně mladší,tak to musíme zvládnout i my a nic jiného nám vlastně ani nezbývá.Vím,že to bude asi bolet,tak se toho bojím ale za to jak se na nás podívá ten drobeček :huban: :srdce: :hug: tak za to to všechno stojí,už se nemůžeme miminka dočkat,ještě 3.týdny a bude to :lol: manžel bude u porodu tak to nějak zvládneme :lol: tak držím všem palečky atěším se na fotečky,taky jsem zvědavá kdo bude první :-D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14809
12.11.10 16:23

Ahoj, dnes jsme se vrátili z porodnice. Máme Aleše, vážil 4060 g a měřil 52 cm. Rodila jsem v Mladé Boleslavi. Krásnej zážitek, klidně bych do toho šla znovu, i když mi dal náš malej docela zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
13.11.10 10:03

VELKÁ GRATULACE

Evičko,

tak Ti gratuluji hned 3 x :

1. že jsi první z nás
2. že to máš za sebou :mrgreen: (trochu Ti zavidím,
protože mám stejné obavy jako Andulinečka)
3. a to ta nejdůležitější : gratulace k Aleškovi

Přeji oběma hodně štěstí a ať se mu na světě líbí !

Štěpánka alias :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
13.11.10 11:44
Andilek2010 píše:
Evičko,

tak Ti gratuluji hned 3 x :

1. že jsi první z nás
2. že to máš za sebou :mrgreen: (trochu Ti zavidím,
protože mám stejné obavy jako Andulinečka)
3. a to ta nejdůležitější : gratulace k Aleškovi

Přeji oběma hodně štěstí a ať se mu na světě líbí !

Štěpánka alias :andel:

Díky.
Nebojte se nic, dovnitř to může, ven to musí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
13.11.10 17:04

eva valoi gratuluju moc k chlapeckovi :kytka:
A take se pochlubim…my jsme do listopadu nepockaly a Nelinka se narodila uz 29.10. (o tyden driv). Mela 49cm a 2200g. Porodu jsem se docela bala, rodila jsem KP, ale vse slo jako po masle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
13.11.10 19:16
korana.kora píše:
A take se pochlubim…my jsme do listopadu nepockaly a Nelinka se narodila uz 29.10. (o tyden driv). Mela 49cm a 2200g. Porodu jsem se docela bala, rodila jsem KP, ale vse slo jako po masle.

Tak to moc gratuluji, tedy dodatečně. At´jste hodně zdravé a hezky rostete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
14.11.10 10:17

Nedělní ...

korana.kora píše:
A take se pochlubim…my jsme do listopadu nepockaly a Nelinka se narodila uz 29.10. (o tyden driv). Mela 49cm a 2200g. Porodu jsem se docela bala, rodila jsem KP, ale vse slo jako po masle.

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Jeeee další miminko :andel: :srdce: :dance:
MOOOOOC BLAHOPŘEJI a přeji oběma pevné zdravíčko a silné srdíčko :wink: Ostatně to my ženský musíme mít, protože oproti chlapům musíme (a i to od nás svět očekává) vydržet víc …

No každopádně, už se těším, až se Vám taky pochlubím a to bude známka toho, že to již mám za sebou :mrgreen: a Tadeášek bude na světě (už, aby to bylo :think: , už se mi i hůř dýchá a náš miláček je aktivní a tak si z mého břicha dělá hřiště a dle všeho hraje mistrák :mrgreen: a moje žebra, no ani nemluvím …, však to taky znáte)

Jinak k příspěvkům můžete přidat i malou fotečku miminka (nevím, zda to víte).

Tak pappapa, dnes je nádherně a tak se jdu s tím svým bříškem koulet ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Štěpánka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
14.11.10 19:29

Ja som mala termin az v Decembri, ale maly sa narodil o 6 tyzdnov skor, ani do Novembra sme nedockali. Marcelik sa nam narodil 28.10, vazil 2660g a meral 48cm (34+0).
27ho vecer mi odtiekla plodova voda, to som zistila v porodnici a hned mna ulozili tam na noc. Dali mi infuziu aby mohly zdrzat porod. Ale Marcelik sa rozhodol ze chce von, tak infuzie uz nezabrali.
28ho rano o 11ej zacali kontrakcie, a o 14:31 Marcelik prisiel na svet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
16.11.10 20:24

Ahoj holky, chodím teď na jinou diskusi. Ale máme doma Honzíka. Narodil se 8.11., 3780 g a 52 cm. Už jsme doma a užíváme si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.11.10 08:56

GRATULACE k dalším miminkům

Gratuluji k Marcelkovi i Honzíkovi :kytka:

Některé z nás to teprve čeká a tak nám držte palce :mavam:

Štěpánka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
18.11.10 09:03

Tak u nás to taky vypadá, že se Anička narodí dřív, ale zatím se držíme :lol: . Včera jsem se vrátila z porodnice, byli užasní a malou v bříšku udrželi :lol: . Ted začínám 37tt, tak uvidíme, jak dlouho tam vydrží!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.11.10 09:21

DRŽÍM PALCE !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
23.11.10 16:55

Eliška

Tak nám se narodila 12.11. v 11:25 Eliška, 3 kg a 50 cm. Rodila jsem v Ivančicích, porod mi vyvolávali, protože jsem už přenášela (TP 3.11) a měla málo plodové vody. Malou jsem porodila KP a byl to super zážitek. Fakt mám jen samé dobré vzpomínky. Samozřejmě to byla makačka, ale krásná :-)
Horší se mi zdá teďkom to hojení doma, ale už je to taky OK, už si dokonce i sednu :wink:

Jinak jak se dívám, tak spousta z nás už máme prcky doma, tak všem gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
23.11.10 18:18

AHOJTE TAK UŽ MÁME DEN D ZA SEBOU:-)

Ahojte holky.Tak jsme porodily dřív :lol: máme krásnou holčičku ELLINKU vážila 2.900gramů a měřila 49cm,narodila se 16.11 v 13:20h a je úžasná,ten pohled s očí do očí byl nezapomenutelnej a manžel hodně pomohl u porodu byl velikou oporou.To že byl porod vyvolávanej tak trval 5 a půl hodiny,bolest stála za to protože máme už naši holčičku :huban: :huban: :huban: :srdce: na fotky skupiny dám nějaké fotečky :lol: Mějte se hezky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny