Den D :-)

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3321
16.12.10 16:43
adorablemamka píše:
Ahojda, tak termínek byl včera a prďolka evidentně nechce na ten mráz, taky stále čekáme…:(

to jsem ráda, že nejsem sama :palec: …já už chci mít porozeno, ach jo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
17.12.10 11:55

my taky stále čekáme..včera na kontrole a prý se to nechystá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.10 10:53
vililik píše:
adorablemamka píše:
Ahojda, tak termínek byl včera a prďolka evidentně nechce na ten mráz, taky stále čekáme…:(
to jsem ráda, že nejsem sama :palec: …já už chci mít porozeno, ach jo :pocitac:

já už chci taky…malej si ze mě tropí srandičky..asi je na něj fakt zima, ale nehodlám ho tahat do jara…mám 5 dní po termínu, a pokud nepůjde sám, tak 27. nám porod vyvolají…já bych ale radši přirozeně… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
21.12.10 16:48
adorablemamka píše:
já už chci taky…malej si ze mě tropí srandičky..asi je na něj fakt zima, ale nehodlám ho tahat do jara…mám 5 dní po termínu, a pokud nepůjde sám, tak 27. nám porod vyvolají…já bych ale radši přirozeně… :cry:

vyvolání se neboj, já na něm byla před 6 týdny a v pohodě :wink:
v 7 ráno zavedli tabletu a v 11:25 byla malá na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.10 10:23
lídaV píše:
adorablemamka píše:
já už chci taky…malej si ze mě tropí srandičky..asi je na něj fakt zima, ale nehodlám ho tahat do jara…mám 5 dní po termínu, a pokud nepůjde sám, tak 27. nám porod vyvolají…já bych ale radši přirozeně… :cry:
vyvolání se neboj, já na něm byla před 6 týdny a v pohodě :wink:
v 7 ráno zavedli tabletu a v 11:25 byla malá na světě

Ty jo a já si myslela, že mi napíchnou infúzi s oxytocinem…tableta bude v pohodě..ale stejně by se s tím ten můj prcek nemusel tak mazat…jak může někdo říct, že se mu tam asi líbí, vždyť tam má už tak málo místa a ani protáhnout se nemůže..asi stejně víc lituju jeho než sebe…
Nebojte holky, i my se dočkáme, jenom si musíme holt počkat… :think: :nevim: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.12.10 12:36

Ahoj,
tak už i my jsem se konečně dočkali - přesně den termínu 16.12. se nám narodil Daniel - 3.790 g a 53 cm.
Porod proběhl v pohodě, i když jsem byla překvapená, jak to bolí :dance: .

Jinak jsem si přečela deníček Štěpánky - Andílka 2010 a celou dobu jsem brečela. Je mi to moc líto, vůbec si to nedokážu představit, že bych to zvládla. Štěpánko drž se, i když je to těžké a myslím na Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.10 12:34

Ahojda Brzec…mocinky gratuluji k mimíškovi…já stále ještě čekám a doufám, ale asi to po dobrém s prckem nepůjde..
Přeji krásné svátky… :hug: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.12.10 14:27

Díky za přání, teď už si užíváme doma. A četla jsem, že po vánocích jdeš na vyvolání, tak už to máš za pár :mrgreen: . Načerpej hodně sil, budeš je potřebovat :dance: . Ale buď v klidu, když jsem to zvládla já … :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
27.12.10 17:31

ahojky, tak my se hlásíme, že jsme na světě :-) . Anička se narodila 18.12. v 15:12, měřila 49, a vážila 3200g. Je to štestíčko, porod jsem měla naprosto úžasnej :palec: , málem jsem nestihla dojet na porodní sál :mrgreen: .Posílám fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
27.12.10 17:32
Brzec píše:
Ahoj,
tak už i my jsem se konečně dočkali - přesně den termínu 16.12. se nám narodil Daniel - 3.790 g a 53 cm.
Porod proběhl v pohodě, i když jsem byla překvapená, jak to bolí :dance: .

tak to je macík :palec: , rodilas spontálně? to seš dobá :palec: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.10 19:26

Tak jsme doufali, že si nás tam už dnes po KO nechají, ale ještě nás poslali do středy domů…
Jenom jsem doufala a ještě doufám, že půjde sám, jhe to tak pro mimi lepší, ale pokud to jinak nepůjde, tak se nedá nic dělat…
Taky děkuji za přání, doufám, že to zvládneme v pořádku..ale zvládlo to tolik ženských že bych byla ostuda kdyby ne..
Vililik…ocinky gratuluji ke krásné princezně a přeji mnoho zdravíčka… :hug: :hug:
Snad se mi taky pak podaří tady pochlubit fotečkou
A doufám, že i když budeme mít všechna listopadová a prosincová miminka doma, tak skupina zůsstane zachována pro další diskuze i s našimi ratolestmi… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
28.12.10 17:58

Ahoj,tak rodila jsem spontáně, dokonce to ani netrvalo tak dlouho :mrgreen: . Asi ve dvě ráno mě už kontrakce nenechaly spát, o půl sedmé jsem dorazili do porodnice a ve 12:03 byl Daník na světě. Ale je pravda, že mě pak doktor docela dlouho šil :roll: , takže nějaký následky ten náš cvalík na mě zanechal :mrgreen: .
Jinak moc gratuluji :dance: :dance: :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
8.1.11 11:33
Brzec píše:
Ahoj,tak rodila jsem spontáně, dokonce to ani netrvalo tak dlouho :mrgreen: . Asi ve dvě ráno mě už kontrakce nenechaly spát, o půl sedmé jsem dorazili do porodnice a ve 12:03 byl Daník na světě. Ale je pravda, že mě pak doktor docela dlouho šil :roll: , takže nějaký následky ten náš cvalík na mě zanechal :mrgreen: .
Jinak moc gratuluji :dance: :dance: :dance:.

tak to věřím, že tě šili dlouho :think: …takový macík :lol: . Nejkrásnější pocit je, když už je to prtě venku, co? ta uleva :mrgreen: …já při porodu Aničky necítila vůbec kontrakce( a to jsem rodila bez epidurálu), nevím jak je to možné…prostě jsem cítila jen bolest tam dole a musela jsem tlačit spontánně, takže fuška :lol: , ale jinak byl ten porod super, nejkrásnější ze všech tří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
8.1.11 11:34
adorablemamka píše:
Tak jsme doufali, že si nás tam už dnes po KO nechají, ale ještě nás poslali do středy domů…
Jenom jsem doufala a ještě doufám, že půjde sám, jhe to tak pro mimi lepší, ale pokud to jinak nepůjde, tak se nedá nic dělat…
Taky děkuji za přání, doufám, že to zvládneme v pořádku..ale zvládlo to tolik ženských že bych byla ostuda kdyby ne..
Vililik…ocinky gratuluji ke krásné princezně a přeji mnoho zdravíčka… :hug: :hug:
Snad se mi taky pak podaří tady pochlubit fotečkou
A doufám, že i když budeme mít všechna listopadová a prosincová miminka doma, tak skupina zůsstane zachována pro další diskuze i s našimi ratolestmi… :srdce: :srdce: :srdce:

já taky doufám, že skupina zůstane a a že se třeba i někdy sejdem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.11 11:17

Tak to mám taky konečně za sebou..Artur se narodil 17 dní po termínu 31.12. v 19:50 bohužel císařem, ale zvládli jsme to a měli jsme 3990g a 53cm…je to cvalda a strašně čilej, ale moc hodnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny