Den D :-)

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
14.1.11 10:04

jé děkuji mooc..za rady..já ho hned vyzkouším..no jdeme k doktorce na převážení ta nam určitě zase řekne že má malý moc..ale mě je to jedno ..nech má já jsem ráda že pěkně roste a papá :-)

byl drobný protože poslední týden strádal v bříšku ..měl se narodit dřív tím císařem ale čekalo se na primáře který byl na horách ..a tomu zastupujícímu se do toho nechtělo..kvůli mému vysokému tlaku v těhotenství ..ted jsem zase ok..naštěstí..jinak prý by byl prcek o něco větší ale už se mu tam prostě nedařilo tak mi to řekl primář..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
14.1.11 15:15
Zuzík7 píše:
jé děkuji mooc..za rady..já ho hned vyzkouším..no jdeme k doktorce na převážení ta nam určitě zase řekne že má malý moc..ale mě je to jedno ..nech má já jsem ráda že pěkně roste a papá :-)byl drobný protože poslední týden strádal v bříšku ..měl se narodit dřív tím císařem ale čekalo se na primáře který byl na horách ..a tomu zastupujícímu se do toho nechtělo..kvůli mému vysokému tlaku v těhotenství ..ted jsem zase ok..naštěstí..jinak prý by byl prcek o něco větší ale už se mu tam prostě nedařilo tak mi to řekl primář..

tak koukám, že máš „štestí“ na super doktory :zed: tě měli už kvůli tomu tlaku porodit dřív a nečekat, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.1.11 17:44
Zuzík7 píše:
korana.kora : a ty dáváš taky jen nutrilon?a přibírá ti mimi taky tak rychle jak nám ??

Byla jsem u doktorky na kontrole a bylo nám řečeno že moc přibíráme že mám jen kojit jenže moje mléko není pro malého asik dostačující protože jsem došla domů a kojili jsme 1h - sem tam byla malá pauza jinak furt tahal..- a za hodinu plakal znovu dala jsem mu flašku a vypil mi hned 90ml..tak jako co mám dělat..prostě moje mléko ho asi nezasití nebo já nevím..a po nutrilonu mi spinkal ty 2h..
na kontrole posledně jsme měli 2930g a ted 3430g a prý je to moc po týdnu co jsme tak přibrali..

Já fakt nevím co dělat s tím už..snad mu nebudu dávat mín papu když chudák by plakal..

Davam jen nutrilon a Nela se mi zda, ze pribira taky rychle, ale mela nizkou porodni vahu 2200g takze asi dohani.
Ze zacatku jsme spis mely problem, ze nepribirala, teda v porodnici nabirala dobre, ale jak jsme se vratili domu, moje mliko uz ji nestacilo, pribyvala jen 100g za tyden, tak jsem zacala davat nutrilon no a pak jsem prisla o mliko…no to uz zase odbiham od tematu :D
Doktorka at rika co chce…spokojeny ma byt hlavne miminko a ne ona. Navic kazdy mimco nemuze pribirat uplne stejne podle nejakych tabulek. Segry malej nabiral teda fakt hodne, doktorka z toho taky byla prej cela paf…a co…kluk je zdravej a spokojenej.
Min jidla rozhodne nedavej, neni nic horsiho nez plac hladovyho miminka, to jsem si uzila ja…proste krm ho podle toho jak si rekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.11 19:59

Ahojda, tak mi už budeme mít pět týdnů :dance: , zatím plně kojím, ale mám pocit, že už malému mlíčko nestačí, teda dopoledne a v noci jo, to mám prsa nalitá, ale k večeru jako by se mi mlíko přestávalo tvořit, prsa doslova splasklý, musím krmit z obou a večer dokonce dokrmuju stříkačkou mlíčko co jsem ráno odstříkala, protože to malýmu nestačí. Setkala jste se s tím některá? Jinak ať mimča rostou a spinkaj, to je nejdůležitější :-D .
Jo a prdy, nám teda taky daly zabrat, ale pomohly ty probiotické kapky, jinak cvičení, mazání, sab a pod nezabíraly, takže jsme zkusili jako poslední možnost toto a po týdnu klid :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
18.1.11 11:34
Valentinka241 píše:
Ahojda, tak mi už budeme mít pět týdnů :dance: , zatím plně kojím, ale mám pocit, že už malému mlíčko nestačí, teda dopoledne a v noci jo, to mám prsa nalitá, ale k večeru jako by se mi mlíko přestávalo tvořit, prsa doslova splasklý, musím krmit z obou a večer dokonce dokrmuju stříkačkou mlíčko co jsem ráno odstříkala, protože to malýmu nestačí. Setkala jste se s tím některá? Jinak ať mimča rostou a spinkaj, to je nejdůležitější :-D .
Jo a prdy, nám teda taky daly zabrat, ale pomohly ty probiotické kapky, jinak cvičení, mazání, sab a pod nezabíraly, takže jsme zkusili jako poslední možnost toto a po týdnu klid :pankac:

Aj´hojky, tak já jsem se včera u dr. ptala na ty probio kapky a ta cena mě teda šokovala 8-o , prý stojí něco okolo 600,– 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
18.1.11 13:21
Valentinka241 píše:
Ahojda, tak mi už budeme mít pět týdnů :dance: , zatím plně kojím, ale mám pocit, že už malému mlíčko nestačí, teda dopoledne a v noci jo, to mám prsa nalitá, ale k večeru jako by se mi mlíko přestávalo tvořit, prsa doslova splasklý, musím krmit z obou a večer dokonce dokrmuju stříkačkou mlíčko co jsem ráno odstříkala, protože to malýmu nestačí. Setkala jste se s tím některá? Jinak ať mimča rostou a spinkaj, to je nejdůležitější :-D .Čusík, no prý je to normální, že k večeru je mlíčka míň - já to taky tak cítím a vzhledem k tomu, že máme doma váhu tak i vidím :-) Už jsem kojila jen z jednoho prsu a teď zase musím z obou, abych se dosatala na cca 100 - 120 milíků - máme 7 týdnů, neboj ono se to zlepší, mně pomáhají i ty kojenecké čaje a gravimilk :-)
Jo a prdy, nám teda taky daly zabrat, ale pomohly ty probiotické kapky, jinak cvičení, mazání, sab a pod nezabíraly, takže jsme zkusili jako poslední možnost toto a po týdnu klid :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
18.1.11 13:22
Aj´hojky, tak já jsem se včera u dr. ptala na ty probio kapky a ta cena mě teda šokovala 8-o , prý stojí něco okolo 600,– 8-o

JJ, mi jsme koupili BioGaia a stály skoro 700,–Kč, ale pomohly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
18.1.11 16:04

Ty blaho…tak to jsem rada ze u nas zabira babycalm 8-o Teda prdy uz ji moc netrapi, spis porad krka…je hrozne „zavzduchovana“ krka kdykoliv ji zvednu. Asi po mne…taky krkam jenom ze vzduchu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.1.11 12:02

Ahoj, tak co se týká těch probio kapek, jsou vážně děsně drahý :-( . Ale ve slovenských lékárnách vyjdou v přepočtu na cca 250 Kč. A to je dost podstatný rozdíl :wink: . Takže pokud budete mít někoho, kdo pojede do SK, tak bych ho požádala o jejich nákup :mrgreen: . Zajímalo by mě, kdo na tom u nás bohatne :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
19.1.11 18:33
Brzec píše:
Ahoj, tak co se týká těch probio kapek, jsou vážně děsně drahý :-( . Ale ve slovenských lékárnách vyjdou v přepočtu na cca 250 Kč. A to je dost podstatný rozdíl :wink: . Takže pokud budete mít někoho, kdo pojede do SK, tak bych ho požádala o jejich nákup :mrgreen: . Zajímalo by mě, kdo na tom u nás bohatne :nevim: .

To je pravda, ale blbý je, že ty kapky se musí uchovávat v cca 2-8C a když to bude někdo převážet nebo si to nechá např. poslat poštou, tak ty „přátelské bakterie“ cestou umřou a kapky jsou na dvě věci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
8.2.11 11:11

Pro všechny maminky s miminky :-)

Brzec píše:
Ahoj,
tak už i my jsem se konečně dočkali - přesně den termínu 16.12. se nám narodil Daniel - 3.790 g a 53 cm.
Porod proběhl v pohodě, i když jsem byla překvapená, jak to bolí :dance: .Jinak jsem si přečela deníček Štěpánky - Andílka 2010 a celou dobu jsem brečela. Je mi to moc líto, vůbec si to nedokážu představit, že bych to zvládla. Štěpánko drž se, i když je to těžké a myslím na Tebe.

Ahoj,

děkuji moc za podporu :srdce: .

Je to těžký, zvlášť, když jsem byla a jsem napprosto v pořádku. Po zvážení všech faktů jsme se nakonec rozhodli s manželem se s nemocnicí nesoudit, nechci to vše prožívat znovu.

Ale vy se mým osudem netrapte…

Vám všem přeji krásne dny s vašimi sluníčky.

Štěpánka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.2.11 11:52

Andilek2010 :cry: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.2.11 22:37
Andilek2010 píše:
Brzec píše:
Ahoj,
tak už i my jsem se konečně dočkali - přesně den termínu 16.12. se nám narodil Daniel - 3.790 g a 53 cm.
Porod proběhl v pohodě, i když jsem byla překvapená, jak to bolí :dance: .Jinak jsem si přečela deníček Štěpánky - Andílka 2010 a celou dobu jsem brečela. Je mi to moc líto, vůbec si to nedokážu představit, že bych to zvládla. Štěpánko drž se, i když je to těžké a myslím na Tebe.

Ahoj,

děkuji moc za podporu :srdce: .

Je to těžký, zvlášť, když jsem byla a jsem napprosto v pořádku. Po zvážení všech faktů jsme se nakonec rozhodli s manželem se s nemocnicí nesoudit, nechci to vše prožívat znovu.

Ale vy se mým osudem netrapte…

Vám všem přeji krásne dny s vašimi sluníčky.

Štěpánka

:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Štěpánko, drž se. Viz můj komentář k tvému deníčku.
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny