Den D :-)
- Otevřená skupina
Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jé děkuji mooc..za rady..já ho hned vyzkouším..no jdeme k doktorce na převážení ta nam určitě zase řekne že má malý moc..ale mě je to jedno ..nech má já jsem ráda že pěkně roste a papá ![]()
byl drobný protože poslední týden strádal v bříšku ..měl se narodit dřív tím císařem ale čekalo se na primáře který byl na horách ..a tomu zastupujícímu se do toho nechtělo..kvůli mému vysokému tlaku v těhotenství ..ted jsem zase ok..naštěstí..jinak prý by byl prcek o něco větší ale už se mu tam prostě nedařilo tak mi to řekl primář..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzík7 píše:
jé děkuji mooc..za rady..já ho hned vyzkouším..no jdeme k doktorce na převážení ta nam určitě zase řekne že má malý moc..ale mě je to jedno ..nech má já jsem ráda že pěkně roste a papábyl drobný protože poslední týden strádal v bříšku ..měl se narodit dřív tím císařem ale čekalo se na primáře který byl na horách ..a tomu zastupujícímu se do toho nechtělo..kvůli mému vysokému tlaku v těhotenství ..ted jsem zase ok..naštěstí..jinak prý by byl prcek o něco větší ale už se mu tam prostě nedařilo tak mi to řekl primář..
tak koukám, že máš „štestí“ na super doktory
tě měli už kvůli tomu tlaku porodit dřív a nečekat, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzík7 píše:
korana.kora : a ty dáváš taky jen nutrilon?a přibírá ti mimi taky tak rychle jak nám ??Byla jsem u doktorky na kontrole a bylo nám řečeno že moc přibíráme že mám jen kojit jenže moje mléko není pro malého asik dostačující protože jsem došla domů a kojili jsme 1h - sem tam byla malá pauza jinak furt tahal..- a za hodinu plakal znovu dala jsem mu flašku a vypil mi hned 90ml..tak jako co mám dělat..prostě moje mléko ho asi nezasití nebo já nevím..a po nutrilonu mi spinkal ty 2h..
Já fakt nevím co dělat s tím už..snad mu nebudu dávat mín papu když chudák by plakal..
na kontrole posledně jsme měli 2930g a ted 3430g a prý je to moc po týdnu co jsme tak přibrali..
Davam jen nutrilon a Nela se mi zda, ze pribira taky rychle, ale mela nizkou porodni vahu 2200g takze asi dohani.
Ze zacatku jsme spis mely problem, ze nepribirala, teda v porodnici nabirala dobre, ale jak jsme se vratili domu, moje mliko uz ji nestacilo, pribyvala jen 100g za tyden, tak jsem zacala davat nutrilon no a pak jsem prisla o mliko…no to uz zase odbiham od tematu ![]()
Doktorka at rika co chce…spokojeny ma byt hlavne miminko a ne ona. Navic kazdy mimco nemuze pribirat uplne stejne podle nejakych tabulek. Segry malej nabiral teda fakt hodne, doktorka z toho taky byla prej cela paf…a co…kluk je zdravej a spokojenej.
Min jidla rozhodne nedavej, neni nic horsiho nez plac hladovyho miminka, to jsem si uzila ja…proste krm ho podle toho jak si rekne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda, tak mi už budeme mít pět týdnů
, zatím plně kojím, ale mám pocit, že už malému mlíčko nestačí, teda dopoledne a v noci jo, to mám prsa nalitá, ale k večeru jako by se mi mlíko přestávalo tvořit, prsa doslova splasklý, musím krmit z obou a večer dokonce dokrmuju stříkačkou mlíčko co jsem ráno odstříkala, protože to malýmu nestačí. Setkala jste se s tím některá? Jinak ať mimča rostou a spinkaj, to je nejdůležitější
.
Jo a prdy, nám teda taky daly zabrat, ale pomohly ty probiotické kapky, jinak cvičení, mazání, sab a pod nezabíraly, takže jsme zkusili jako poslední možnost toto a po týdnu klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Valentinka241 píše:
Ahojda, tak mi už budeme mít pět týdnů, zatím plně kojím, ale mám pocit, že už malému mlíčko nestačí, teda dopoledne a v noci jo, to mám prsa nalitá, ale k večeru jako by se mi mlíko přestávalo tvořit, prsa doslova splasklý, musím krmit z obou a večer dokonce dokrmuju stříkačkou mlíčko co jsem ráno odstříkala, protože to malýmu nestačí. Setkala jste se s tím některá? Jinak ať mimča rostou a spinkaj, to je nejdůležitější
.
Jo a prdy, nám teda taky daly zabrat, ale pomohly ty probiotické kapky, jinak cvičení, mazání, sab a pod nezabíraly, takže jsme zkusili jako poslední možnost toto a po týdnu klid
Aj´hojky, tak já jsem se včera u dr. ptala na ty probio kapky a ta cena mě teda šokovala
, prý stojí něco okolo 600,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Valentinka241 píše:
Ahojda, tak mi už budeme mít pět týdnů, zatím plně kojím, ale mám pocit, že už malému mlíčko nestačí, teda dopoledne a v noci jo, to mám prsa nalitá, ale k večeru jako by se mi mlíko přestávalo tvořit, prsa doslova splasklý, musím krmit z obou a večer dokonce dokrmuju stříkačkou mlíčko co jsem ráno odstříkala, protože to malýmu nestačí. Setkala jste se s tím některá? Jinak ať mimča rostou a spinkaj, to je nejdůležitější
.Čusík, no prý je to normální, že k večeru je mlíčka míň - já to taky tak cítím a vzhledem k tomu, že máme doma váhu tak i vidím
Už jsem kojila jen z jednoho prsu a teď zase musím z obou, abych se dosatala na cca 100 - 120 milíků - máme 7 týdnů, neboj ono se to zlepší, mně pomáhají i ty kojenecké čaje a gravimilk
Jo a prdy, nám teda taky daly zabrat, ale pomohly ty probiotické kapky, jinak cvičení, mazání, sab a pod nezabíraly, takže jsme zkusili jako poslední možnost toto a po týdnu klid
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ, mi jsme koupili BioGaia a stály skoro 700,–Kč, ale pomohly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty blaho…tak to jsem rada ze u nas zabira babycalm
Teda prdy uz ji moc netrapi, spis porad krka…je hrozne „zavzduchovana“ krka kdykoliv ji zvednu. Asi po mne…taky krkam jenom ze vzduchu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak co se týká těch probio kapek, jsou vážně děsně drahý
. Ale ve slovenských lékárnách vyjdou v přepočtu na cca 250 Kč. A to je dost podstatný rozdíl
. Takže pokud budete mít někoho, kdo pojede do SK, tak bych ho požádala o jejich nákup
. Zajímalo by mě, kdo na tom u nás bohatne
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brzec píše:
Ahoj, tak co se týká těch probio kapek, jsou vážně děsně drahý. Ale ve slovenských lékárnách vyjdou v přepočtu na cca 250 Kč. A to je dost podstatný rozdíl
. Takže pokud budete mít někoho, kdo pojede do SK, tak bych ho požádala o jejich nákup
. Zajímalo by mě, kdo na tom u nás bohatne
.
To je pravda, ale blbý je, že ty kapky se musí uchovávat v cca 2-8C a když to bude někdo převážet nebo si to nechá např. poslat poštou, tak ty „přátelské bakterie“ cestou umřou a kapky jsou na dvě věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro všechny maminky s miminky :-)
Brzec píše:
Ahoj,
tak už i my jsem se konečně dočkali - přesně den termínu 16.12. se nám narodil Daniel - 3.790 g a 53 cm.
Porod proběhl v pohodě, i když jsem byla překvapená, jak to bolí.Jinak jsem si přečela deníček Štěpánky - Andílka 2010 a celou dobu jsem brečela. Je mi to moc líto, vůbec si to nedokážu představit, že bych to zvládla. Štěpánko drž se, i když je to těžké a myslím na Tebe.
Ahoj,
děkuji moc za podporu
.
Je to těžký, zvlášť, když jsem byla a jsem napprosto v pořádku. Po zvážení všech faktů jsme se nakonec rozhodli s manželem se s nemocnicí nesoudit, nechci to vše prožívat znovu.
Ale vy se mým osudem netrapte…
Vám všem přeji krásne dny s vašimi sluníčky.
Štěpánka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Andilek2010 píše:Brzec píše:
Ahoj,
tak už i my jsem se konečně dočkali - přesně den termínu 16.12. se nám narodil Daniel - 3.790 g a 53 cm.
Porod proběhl v pohodě, i když jsem byla překvapená, jak to bolí.Jinak jsem si přečela deníček Štěpánky - Andílka 2010 a celou dobu jsem brečela. Je mi to moc líto, vůbec si to nedokážu představit, že bych to zvládla. Štěpánko drž se, i když je to těžké a myslím na Tebe.
Ahoj,
děkuji moc za podporu
.
Je to těžký, zvlášť, když jsem byla a jsem napprosto v pořádku. Po zvážení všech faktů jsme se nakonec rozhodli s manželem se s nemocnicí nesoudit, nechci to vše prožívat znovu.
Ale vy se mým osudem netrapte…
Vám všem přeji krásne dny s vašimi sluníčky.
Štěpánka
Štěpánko, drž se. Viz můj komentář k tvému deníčku.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Romana Radošova1 , 19.1.26 23:04
- LenVecer , 22.12.25 10:59
- bublina9 , 19.11.25 20:35
- anonym.anonymka , 22.8.25 08:52
- zuzanka1 , 11.5.25 18:54
- Tarena , 17.1.25 21:13
- Coly , 12.1.25 09:49
- ke.rol.ka555 , 8.11.24 21:35
- marinana , 11.10.24 21:00
- Evineczka , 25.8.24 13:14
- Sanji219 , 1.7.24 11:39
- monana799 , 4.4.24 12:32
- Terina141 , 1.4.24 19:12
- raduzzza , 16.1.24 12:42
- amelye , 30.11.23 23:50
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jak vypadá manželství, kde se schyluje k...
- 4.5.26 13:42
- Pet852
- 11
Blokace po zaskočení jídlem
- 4.5.26 12:29
- pak.vojk
- 1
IVF – protilátky/imunologie – jaká byla...
- 4.5.26 13:02
- Tess388
- 3
Neustálé převlékání miminka
- Begina
- 50
120 hodin - školka do 2 let
- 4.5.26 09:55
- Anonymní
- 5
Dlouhý cyklus - cysta? Mám víc jak 14 dní...
- 3.5.26 22:25
- oceansirena
- 1
Špinění při léčbě antibiotiky
- 4.5.26 05:43
- lucynka25
- 9
Truhlíky co se položí na balkón na zábradlí
- 4.5.26 08:49
- hospodki
- 6
Péče o děti - poučování od rodičů/tchánů
- 4.5.26 13:37
- Trojlístek
- 30
Hlídání od prarodičů - jak často?
- 4.5.26 11:34
- Limi123
- 28
Nové příspěvky
Jak vypadá manželství, kde se schyluje k...
- 4.5.26 13:52
- Hobitka
- 13
Uz mě nepřitahuje partner - ztloustnutí
- 4.5.26 13:51
- rmot
- 101
Kornelije - šetření 2020
- 4.5.26 13:47
- kornelije
- 112824
Otázka na adminy
- 4.5.26 13:47
- My Melody
- 2305
Hlídání od prarodičů - jak často?
- 4.5.26 13:46
- Serpentini
- 29
Vrátila jsem se po šestileté mateřské do...
- 4.5.26 13:45
- Bytsamsebou
- 200
Snažení o miminko - měření bazální...
- 4.5.26 13:44
- bejuna29
- 33154
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 4.5.26 13:43
- Anonymní
- 177
Neustálé převlékání miminka
- Begina
- 50
Péče o děti - poučování od rodičů/tchánů
- 4.5.26 13:37
- Trojlístek
- 30