Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U nás den dětí připravovala přímo školka. Děti dostaly zmrzlinu, měly tam skákací hrad, klauna, malování na obličej… Šampus jim tam můžeš koupit a uvidíš, jestli si ho učitelky pro děti vezmou. Kdyžtak si ho vypijte doma. ![]()
Lepší bylo to konzultovat předem, škoda, že jsi to neudělala.
Záleží jak má školka nastavena pravidla…u nás se třeba do školky nosit sladkosti nesmí..max ovoce, zelenina…u nás školka vybírá peníze od rodičů (třeba od každého 50kc) na Mikuláše i na den deti a něco nakoupí a udělají balicky…většinou nějaké zdravé eko bio mlsání, třeba sušené ovoce, pro starší i oříšky, nějakou ovocnou kapsičku apod…jo a bude zahradní slavnost kde dostanou děti nanuka, přijedou hasiči a policajti a budou se opékat buřty…děti budou mít pro nás rodiče nějaké pásmo básniček a písniček…
Je lepší, když se zeptáš předem. Což se nestalo. Ale třeba meloun by nemusel být problém ani bez předchozí domluvy. Když chceš něco přinést a nemáš domluveno. Tak bych šla tímhle směrem.
Škoda, že ses na to nepoptala v pátek, takhle těžko radit, zda by s tím neměl někdo problém
max se v pondělí ráno poptej a kdyžtak to přineseš z auta.
Do školky bych to nenosila, pokud nemáte napsáno, že máte něco donést…u nás na některé akce chystají občerstvení s dětmi, i pro rodiče…naše 6,5leta nepije bublinky vůbec, jen za medajlí v mčr si dala poprvé…a podobně na tom mohou být i další školkové děti…spokojenost vyjadřujeme paní učitelka dárky na Vánoce a na konec roku, víno, prosecco, rostlé kytičky do zahrady, normální kytka a tak…nebo něco na čančání, dcera chtěla pro ně laky na nehty ![]()
@Anonymní píše: Více
ne, žádný dětský šampus bych tam nenosila, proč? když nebylo sděleno, že máte donést občerstvení, tak bych tam nic nenosila,, může z toho být akorát peklo,
a to, že jste se školkou spokojeni, s tím nijak nesouvisí
A můžete tam něco nosit třeba na narozky atak? Mě to přijde jako hezké gesto, zrovna šampus by nikomu vadit nemusel, je to zabalené a učitelky to akorát otevrou a rozlejou dětem do kelímku
mě to přijde jako hezké gesto, pokud nemáte vyloženě zakázáno tam nosit jakékoliv potraviny.
A ten den deti maji jen jako trida nebo celá skolka? Jeden sampus mi prijde malo pokud je to cela skolka. A zase aby jedna trida mela neco special tak taky.
@Kriss Tina jojo můžeme. Den dětí ma cels školka pak na zahradě ale asi az po svačině tak bych jim vzala ty šampusy na tu svacu. Hodně rodičů nosí i v průběhu roku třeba bonbóny.
A to já bych ho klidně vzala. ![]()
U nás se na tyhle akce nosilo občerstvení běžně.
@Šmoulice já právě viděla i vloni ze jeden tatínek nesl do vedlejšího oddělení dětem na konci školního roku taky šampus a teď jsem ho viděla v akci v Penny tak jsem si na to vzpomněla ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor v pondělí má dcerka ve školce den dětí a ráda bych jim tam koupila třeba dětský šampus pro jejich třídu ( jsme se školkou obě spokojený, miluje to tam a i paní učitelky jsou moc hodně atd..) ale říkám si aby to nebylo blby ze jim tam něco jen tak nosíme
co myslíte vy.