Den dětí ve školce

Anonymní
30.5.26 15:13

Den dětí ve školce

Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor v pondělí má dcerka ve školce den dětí a ráda bych jim tam koupila třeba dětský šampus pro jejich třídu ( jsme se školkou obě spokojený, miluje to tam a i paní učitelky jsou moc hodně atd..) ale říkám si aby to nebylo blby ze jim tam něco jen tak nosíme :D :nevim: co myslíte vy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5028
30.5.26 15:28

U nás den dětí připravovala přímo školka. Děti dostaly zmrzlinu, měly tam skákací hrad, klauna, malování na obličej… Šampus jim tam můžeš koupit a uvidíš, jestli si ho učitelky pro děti vezmou. Kdyžtak si ho vypijte doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
30.5.26 15:29

Lepší bylo to konzultovat předem, škoda, že jsi to neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
30.5.26 15:34

Záleží jak má školka nastavena pravidla…u nás se třeba do školky nosit sladkosti nesmí..max ovoce, zelenina…u nás školka vybírá peníze od rodičů (třeba od každého 50kc) na Mikuláše i na den deti a něco nakoupí a udělají balicky…většinou nějaké zdravé eko bio mlsání, třeba sušené ovoce, pro starší i oříšky, nějakou ovocnou kapsičku apod…jo a bude zahradní slavnost kde dostanou děti nanuka, přijedou hasiči a policajti a budou se opékat buřty…děti budou mít pro nás rodiče nějaké pásmo básniček a písniček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9037
30.5.26 15:57

Je lepší, když se zeptáš předem. Což se nestalo. Ale třeba meloun by nemusel být problém ani bez předchozí domluvy. Když chceš něco přinést a nemáš domluveno. Tak bych šla tímhle směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8547
30.5.26 16:08

Škoda, že ses na to nepoptala v pátek, takhle těžko radit, zda by s tím neměl někdo problém :nevim: max se v pondělí ráno poptej a kdyžtak to přineseš z auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.26 17:45

Do školky bych to nenosila, pokud nemáte napsáno, že máte něco donést…u nás na některé akce chystají občerstvení s dětmi, i pro rodiče…naše 6,5leta nepije bublinky vůbec, jen za medajlí v mčr si dala poprvé…a podobně na tom mohou být i další školkové děti…spokojenost vyjadřujeme paní učitelka dárky na Vánoce a na konec roku, víno, prosecco, rostlé kytičky do zahrady, normální kytka a tak…nebo něco na čančání, dcera chtěla pro ně laky na nehty :-)

• Citovat
  • Upravit
76891
30.5.26 19:50
@Anonymní píše: Více

ne, žádný dětský šampus bych tam nenosila, proč? když nebylo sděleno, že máte donést občerstvení, tak bych tam nic nenosila,, může z toho být akorát peklo,
a to, že jste se školkou spokojeni, s tím nijak nesouvisí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
30.5.26 20:06

A můžete tam něco nosit třeba na narozky atak? Mě to přijde jako hezké gesto, zrovna šampus by nikomu vadit nemusel, je to zabalené a učitelky to akorát otevrou a rozlejou dětem do kelímku :nevim: mě to přijde jako hezké gesto, pokud nemáte vyloženě zakázáno tam nosit jakékoliv potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
30.5.26 20:15

A ten den deti maji jen jako trida nebo celá skolka? Jeden sampus mi prijde malo pokud je to cela skolka. A zase aby jedna trida mela neco special tak taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
30.5.26 20:17
@Kriss Tina píše: Více

některé děti nedostávají bublinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.26 20:28

@Kriss Tina jojo můžeme. Den dětí ma cels školka pak na zahradě ale asi az po svačině tak bych jim vzala ty šampusy na tu svacu. Hodně rodičů nosí i v průběhu roku třeba bonbóny.

• Citovat
  • Upravit
24716
30.5.26 20:29

Kup meloun místo šampusu když už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15517
30.5.26 20:31

A to já bych ho klidně vzala. :)
U nás se na tyhle akce nosilo občerstvení běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.26 20:34

@Šmoulice já právě viděla i vloni ze jeden tatínek nesl do vedlejšího oddělení dětem na konci školního roku taky šampus a teď jsem ho viděla v akci v Penny tak jsem si na to vzpomněla :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin