Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bambice píše:
@j.a.n.i1 papír sem odevzdavala 14.6 hned cestou z gyndy a pn mám prý do 12.6 nechápu proč to řeší az teď
Tak kdys jí to odevzdala je celkem jedno, podstatné je, jaké datum si tam měla vyplněno jako nástup na PPM. A jinak to, že to řeší až teď by mohlo znamenat, že to ještě nikam neposlala a tedy by neměl být problém nástup na PPM dát na 13.6.
@bambice píše:
@JancaS84 termín mám 25.7 hele to teď nevím jestli už poslala teď už se ji stejně nedovolam hold musím počkat do zítra
Tak to vychází, změn si datum nástupu na 13.6. a máš to vyřešeno. Buď ať to přepíše účetní a nebo jestli to poslala tak si zavolej na ČSSZ.
@j.a.n.i1 Ja vím ze sem tam nějaký datum vyplňovala třeba sem to spletla Ja ale spis mě zarazí ze to řeší az teď
@bambice píše:
@j.a.n.i1 Ja vím ze sem tam nějaký datum vyplňovala třeba sem to spletla Ja ale spis mě zarazí ze to řeší az teď
Co tě na tom zaráží, prostě to dělá společně s přípravou výplat.
@j.a.n.i1 no vidíš to mě nenapadlo ale jsem zvykla za roky ve firmě ze se na vse kašle tak nevím nevím nechci nikomu krivdit když sem ten blbec nakonec asi Ja ![]()
@bambice on se s tim stejne na cssz nikdo driv nez zacatkem cervence zabyvat nebude, tak je to fuk, prostě ji rano zavolej a jestli to ma jeste na stole, tak at ti ten datum opraví a hotovo.
@j.a.n.i1 to bude nejlepší řešení snad to tak půjde díky za rady