Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, dnes mi volal zaměstnavatel ze mi chybí mezi nemocenskou a mateřskou jeden den? Co se s tím da dělat? Na gyndu už se teď nemůžu dovolat a nemocenska už mi byla stejně vyplacena
Hele řešila bych přes neplacené volno. Ono moc nic jiného vymyslet nejde
A musí u neplaceneho volna za mě zaměstnavatel odvádět sociální a zdravotní?
Tak zpětně už nic neudělá, ať ti tam napíše buď dovolenou nebo neplacené volno.
@Kriss Tina píše:
Tak zpětně už nic neudělá, ať ti tam napíše buď dovolenou nebo neplacené volno.
No, a vime my, ze je to zpětně, treba ta zadost o ppm jeste lezi ucetni na stole ![]()
@bambice A k cemu by ti bylo volat na gyndu, ti s tim nemaji nic společného… Kdy si dabala ten papir do prace, odeslala ho oz účetní?
@j.a.n.i1 no tak to by mohla o den posunout, jestli je ale kam, jestli je pn ukončena a ona nastupuje na mateřskou 8 týdnů před termínem, tak už to není kam posouvat
kdyby to šlo, tak to ta účetní může sama navrhnout ne?
@j.a.n.i1 papír sem odevzdavala 14.6 hned cestou z gyndy a pn mám prý do 12.6 nechápu proč to řeší az teď ![]()
@Kriss Tina pokud za mě při neplacenym volnu musí odvádět soc+zdrav. tak se jim do toho chtit nebude ![]()
@bambice píše:
@j.a.n.i1 papír sem odevzdavala 14.6 hned cestou z gyndy a pn mám prý do 12.6 nechápu proč to řeší az teď
A kdy máš termín porodu? Účetní ten papír na mateřskou už poslala?
@JancaS84 termín mám 25.7 hele to teď nevím jestli už poslala teď už se ji stejně nedovolam hold musím počkat do zítra
To asi chtějí, aby si přišla ten jeden den napracovat, ne? Protože toho 13.6. měla jít do práce - neměla už nemocenskou a ještě nebyla na mateřské.