Den prošlý tvaroh

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
18.4.22 20:38

Kyselý tvaroh

Holky mám dotaz. Jsem v 11 TT a snědla jsem neochucený odtučněný tvaroh ve vaničce, který byl docela dost kyselý, ale nesmrděl, víčko nafoukle nebylo. Je to jiná značka než si beru normálně. Ten co si vždycky beru je spíš sladký. Tenhle měl ještě 8 dní do spotřeby, jedná se o My Price z Glóbu a jak říkám nesmrděl. Myslíte že je to v pohodě? Prý i kyselost může být známka toho že se tvaroh kazí. Nejsem žádný velký tvarohožrout tak se v tom moc nevyznám :D Děkuju vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
18.4.22 20:45

@Mysha28 No, uz si ho snedla, takže nema smysl nad tim badat. Evidentně nezvracis, tak se maximálně po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
18.4.22 20:50
@Mysha28 píše:
Holky mám dotaz. Jsem v 11 TT a snědla jsem neochucený odtučněný tvaroh ve vaničce, který byl docela dost kyselý, ale nesmrděl, víčko nafoukle nebylo. Je to jiná značka než si beru normálně. Ten co si vždycky beru je spíš sladký. Tenhle měl ještě 8 dní do spotřeby, jedná se o My Price z Glóbu a jak říkám nesmrděl. Myslíte že je to v pohodě? Prý i kyselost může být známka toho že se tvaroh kazí. Nejsem žádný velký tvarohožrout tak se v tom moc nevyznám :D Děkuju vám.

a co jako očekáváš, že by nemělo být v pohodě? konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
18.4.22 20:59

No, je to „kysaný“ výrobek, ne? 8 dní do konce a i kdyby to bylo 2 dny po, tak asi neva. Botulismus nehrozí, salmonela asi taky ne. Záleží na uskladnění. Kdyby tu někdo napsal, že problém, tak hůůůů a vypumpovat žaludek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
18.4.22 21:22

Já jsem zapomněla v lednici tvaroh asi dva měsíce po skončení lhůty a otevřela jsem ho. Vypadal normálně, vonel normálně… tak jsem zkusila trochu na prst oliznout… chutná normálně… tak jsem hi sezrala a teď hádejte, co se mi stalo?

Vůbec nic :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Byl to muj oblíbenej, mám rada od Madety tvarohy. Jsou spíše sladší, nadýchanejsi a nejsou tak divne mokrý a blemcavy jako ty levnější. A prezijou dlouho predlouho jak vidno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
18.4.22 21:24
@j.a.n.i1 píše:
@Mysha28 No, uz si ho snedla, takže nema smysl nad tim badat. Evidentně nezvracis, tak se maximálně po…

Nevím, jestli bych to neměla dát na tajňačku, ale kdysi tříletá dcera jednou snědla asi 4 měsíce prošlý tvaroháček, čoko s medvídkem. Vrátili jsme se po půl roce ze zahraničí, a podnájemník student ho celou dobu nevyndal z dveří ledince kde jsem ho zapomněla, přišel mu pořád jako nový. Malá je zvyklá jít hned do jedince a hledat dobroty, snad dřív než jsem se stihla posadit, netušila jsem že tam něco je. Nic jí potom nebylo, já to ochutnala a nezdravě to nepůsobilo, a tvaroháček od té doby nerada kupuji, bůhví, co v tom je za chemii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.22 21:31

Jestli tě to uklidní, tak odtučněný tvaroh má být takový kyselý :D sladký odtučněný tvaroh jsem ještě nejedla a to ho jím každý den a různé značky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
18.4.22 21:52

Nic mu není. Normálně bych to zkonzumovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
19.4.22 11:14

Taky se mi kolikrát stane, že mi tvaroh přelitne a nic mu není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí