Den prošlý tvaroh

Anonymní
23.8.12 11:17

den prosly tvar

Prosim neodsuzujte hned moji blbou otazku. Chci se zeptat mam v lednici prosly tvaroh vcera prosel dnes jsem chtela udelat palacinky s tvarohem. Je to ten vanickovy mekky.kdyz ho rozdelam je jen ztuhly jinak mi neprijde ze by snim neco bylo. Je to jidlo pro dospeleho zadne dite to jist nebude. Otazka zni spotrebovali by jste ho dnes? Nebo vyhodili. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13335
23.8.12 11:18

Pokud nesmrdí, není slizký nic, spotřebovala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
23.8.12 11:19

Nechápu proč anonym :think:, ale pro dospělé krom mě bych ho spotřebovala :mrgreen: Já prošlé věci nejím, ale manžel, dcera ani bába s tím problém nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
23.8.12 11:22

Jogurty, tvarohy, zakysané smetany jím i pár dní po době spotřeby - pokud byly do té doby nenačnuté a po ochutnaní chutnají normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.8.12 11:22

Pokud je chuťově v pořádku a nebyla tam žádná plíseň, tak jo, on ten tvaroh tam v tý vaničce asi kalendář neměl, tudíž mu můžeš jeho prošlost s úspěchem zatajit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
23.8.12 11:23

Jestli ho mas uz dlouho v lednici a vis teda, co se s nim posledni dobou delo, tak bych ho pouzila. Pokud jsi ho vcera donesla z obchodu, tak bych ho vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101795
23.8.12 11:26
@Gladys píše:
Pokud je chuťově v pořádku a nebyla tam žádná plíseň, tak jo, on ten tvaroh tam v tý vaničce asi kalendář neměl, tudíž mu můžeš jeho prošlost s úspěchem zatajit :mrgreen:
:lol: :lol: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.12 11:28

Super moc dekuji za rady myslela jsem si ze ho muzu normalne spotrebovat.mam ho uz tyden zavreny v lednici. a neni ani pootevreny teda ted jo protoze jsem koukala jestli prave nema plisen.tak diky pap

• Citovat
  • Upravit
34541
23.8.12 11:30

@Gladys moji rodice me naucili to same -myslis ze si ten jogurt rekne a tak uz je den po tak to se dnes skazim :D ¨

normalne ho sdelej a neboj se ho :D to jako po pulnoci by uz jinak musel letet do kose :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
23.8.12 11:40

Já bych se toho nebála. Když jsi ho měla v ledničce, tak ani pár dní po datu by mu nemělo nic být - když nevidíš plíseň nebo něco podezřelého.

Dobrou chuť :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
23.8.12 11:57

Pokud je ok, spotřebovala bych. Ona ta plíseň se klidně může objevit i u neprošlých věcí… tak si pak vyber :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
23.8.12 13:47

Buď v klidu, to je přece datum MINIMÁLNÍ trvanlivosti…nic mu nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101795
23.8.12 13:51
@prcekniky píše:
Buď v klidu, to je přece datum MINIMÁLNÍ trvanlivosti…nic mu nebude :)

Tak u tvarohu to pravděpodobně nebude minimální trvanlivost, tam bude „spotřebujte do“, ale snědla bych ho taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.8.12 11:12

Pokud nejeví žádný známky zkažení, tak bych ho normálně použila.

• Citovat
  • Upravit
26
18.4.22 20:38

Kyselý tvaroh

Holky mám dotaz. Jsem v 11 TT a snědla jsem neochucený odtučněný tvaroh ve vaničce, který byl docela dost kyselý, ale nesmrděl, víčko nafoukle nebylo. Je to jiná značka než si beru normálně. Ten co si vždycky beru je spíš sladký. Tenhle měl ještě 8 dní do spotřeby, jedná se o My Price z Glóbu a jak říkám nesmrděl. Myslíte že je to v pohodě? Prý i kyselost může být známka toho že se tvaroh kazí. Nejsem žádný velký tvarohožrout tak se v tom moc nevyznám :D Děkuju vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí