Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych si tipla, že ho má Lesina v úpravě… ![]()
Já jí o víkendu psala SZ a zatím si ji nepřečetla, takže možná nějaká dovča…? ![]()
Lesina je na dovolené, ale deníčky postupně schvalujeme - jen je jich tam teď trochu více a standardně schvalujeme pouze 4 deníčky denně - aby se zobrazily na hlavní stránce eMimino.cz.
Prosím tedy o trpělivost.
Díky.
Admin
Dobrý den,
včera jsem psala deníček a dneska ho nemůžu najít. Udělala jsem někde chybu v odeslání nebo co se děje? Vždycky když jsem psala předešlé deníčky, tak vyšel hmed druhý den, tak mně to zajímá. Děkuji za odpověd
Hromnice píše:
Dobrý den,
včera jsem psala deníček a dneska ho nemůžu najít. Udělala jsem někde chybu v odeslání nebo co se děje? Vždycky když jsem psala předešlé deníčky, tak vyšel hmed druhý den, tak mně to zajímá. Děkuji za odpověd
Deníčky jsou postupně schvalovány – jen je jich tam teď trochu více a standardně se zveřejňují pouze 4 deníčky denně – aby se zobrazily na hlavní stránce eMimino.cz.
Tereza
Chtěla jsem se zeptat, proč je deníček s názvem Není lepší žít sama s dítětem, „s peříčkem“? To je přece kategorie pro maminky andílků, tento je o něčem jiném..
Nechci rýpat, dělat žádný rozruch, ale je to už druhý deníček v poslední době, který byl dle mého zařazen do špatné kategorie ![]()
Ten další, kterého jsem si všimla je „Umřelo mi děťátko“, který peříčko nemá..
Jana206 píše:
Chtěla jsem se zeptat, proč je deníček s názvem Není lepší žít sama s dítětem, „s peříčkem“? To je přece kategorie pro maminky andílků, tento je o něčem jiném..Nechci rýpat, dělat žádný rozruch, ale je to už druhý deníček v poslední době, který byl dle mého zařazen do špatné kategorie
Ten další, kterého jsem si všimla je „Umřelo mi děťátko“, který peříčko nemá..
Díky za upozornění - oba deníčky jsem přeřadila a upozorním adminku, aby řazení deníčků při schvalování kontrolovala. ![]()
Pěkný den,
Tereza
Zdravím všechny,už cca před týdnem jsem napsala a odeslala můj první deníček a zatím se tu neobjevil,udělala jsem někde chybu a nebo ho prostě nemohu najít? měl být v sekci těhotenství…poraďte díky moc