Deníček - kdy se objeví?

andrejka87
26.7.10 12:58

Deníček

Zdravím všechny,už cca před týdnem jsem napsala a odeslala můj první deníček a zatím se tu neobjevil,udělala jsem někde chybu a nebo ho prostě nemohu najít? měl být v sekci těhotenství…poraďte díky moc :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22011
26.7.10 13:07

Já bych si tipla, že ho má Lesina v úpravě… :wink:

Já jí o víkendu psala SZ a zatím si ji nepřečetla, takže možná nějaká dovča…? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
27.7.10 17:14

Lesina je na dovolené, ale deníčky postupně schvalujeme - jen je jich tam teď trochu více a standardně schvalujeme pouze 4 deníčky denně - aby se zobrazily na hlavní stránce eMimino.cz.

Prosím tedy o trpělivost.

Díky.

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
27.4.11 10:48

Dobrý den,
včera jsem psala deníček a dneska ho nemůžu najít. Udělala jsem někde chybu v odeslání nebo co se děje? Vždycky když jsem psala předešlé deníčky, tak vyšel hmed druhý den, tak mně to zajímá. Děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
27.4.11 17:39
Hromnice píše:
Dobrý den,
včera jsem psala deníček a dneska ho nemůžu najít. Udělala jsem někde chybu v odeslání nebo co se děje? Vždycky když jsem psala předešlé deníčky, tak vyšel hmed druhý den, tak mně to zajímá. Děkuji za odpověd

Deníčky jsou postupně schvalovány – jen je jich tam teď trochu více a standardně se zveřejňují pouze 4 deníčky denně – aby se zobrazily na hlavní stránce eMimino.cz.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
27.4.11 17:54

děkuju za odpověď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
27.4.11 17:56

Není zač - můžete se ptát i přes SZ na nick admin  :kytka:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
6.5.11 08:56

Chtěla jsem se zeptat, proč je deníček s názvem Není lepší žít sama s dítětem, „s peříčkem“? To je přece kategorie pro maminky andílků, tento je o něčem jiném..

Nechci rýpat, dělat žádný rozruch, ale je to už druhý deníček v poslední době, který byl dle mého zařazen do špatné kategorie :mrgreen:
Ten další, kterého jsem si všimla je „Umřelo mi děťátko“, který peříčko nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
6.5.11 14:45
Jana206 píše:
Chtěla jsem se zeptat, proč je deníček s názvem Není lepší žít sama s dítětem, „s peříčkem“? To je přece kategorie pro maminky andílků, tento je o něčem jiném..Nechci rýpat, dělat žádný rozruch, ale je to už druhý deníček v poslední době, který byl dle mého zařazen do špatné kategorie :mrgreen:
Ten další, kterého jsem si všimla je „Umřelo mi děťátko“, který peříčko nemá..

Díky za upozornění - oba deníčky jsem přeřadila a upozorním adminku, aby řazení deníčků při schvalování kontrolovala. :mavam:

Pěkný den,
Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová