Denní a noční režim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.3.24 16:43

Denní a noční režim

Zdravím, prosím vás jaké máte zkušenosti s denním a nočním režimem? Jak jste nastavovaly u miminka a kdy jste začali?
Budu ráda za jakoukoliv radu a zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12519
4.3.24 16:49
@Monika1999 píše:
Zdravím, prosím vás jaké máte zkušenosti s denním a nočním režimem? Jak jste nastavovaly u miminka a kdy jste začali?
Budu ráda za jakoukoliv radu a zkušenost.

Matne si vzpominam, ze jsem u kluka nic nenastavovala. Byl jak orloj, chtel Um po trech hodinach, presne. V noci myslim jen jednou..jinak spal jak drevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10816
4.3.24 17:21

Mám 9 měsíců staré mimčo a zatím se mi žádný režim nastavit nepodařilo..asi to neumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.24 18:50

Kojím na vyžádání ve dne i v noci, už druhá dcera funguje flexibilně 😊

• Citovat
  • Upravit
291
10.3.24 22:34

To je těžký, kdo má mimino, který se prizpusobi, spí tak nějak pořád stejně dlouho a usne bez problémů, tak má režim hodně rychle.
Já se ho snažila nastavit co nejdřív, bylo mi tluceno do hlavy, že dítě má mít režim. Já s tím souhlasím, ale někdy to prostě nejde.
Měla jsem uřvané mimino, které nikdy nespalo stejně, budilo se v noci milionkrát a usínali dlouho. Byla jsem nešťastná, že mi nejde režim nastavit, pořád jsem to řešila, každý den.
Režim jsme tak nějak měli až v osmi měsících a po roce už napevno.
Do té doby jsem opravdu držela čas koupání v sedm, večeře a do postýlky. Někdy usnulo hned, někdy za dvě hodiny, ale prostě přes tohle nejel vlak.
Ten první rok se to opravdu hodně mění, v závislosti na potřebě jídla, vyvíjí se nervová soustava, zuby, nové dovednosti atd
Závidím těm, kdo tohle neřeší a prostě až dítě usne tak usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí