Denní rozpočet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Děkuji vám za podporu…snad to zvládneme, hrozné je, že malý má plínky, které samozřejmě co nejdříve přestane používat, ale je ještě malý…mlíčko je také drahé…bojím se aby měly co jíst. ZAKLADATELKA
Aha, teď jsem dočetla. A kolik mu je? Víc jak rok? Pak nekupuj Um, ale normální a plenky, holt rychle učit na nočník
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych v 15m vyměnila UM za plnotučné mléko
a to hodí ohromný kačky k dobru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale stydím se za mojí situaci. Chci vás, kdo máte stejné problémy a životní situaci poprosit o radu. Jsem sama na dvě děti, máme denní rozpočet 175Kč…s tím že jejich otec koupí boty a bundy a zaplatí školku. Jak tento napjatý rozpočet zvládat? Nejde o mě, ale o ty děti. Potřebuji jim dát najíst. Prosím o rady jak vařit a krmit děti, levně ale přeci jen kvalitněji, nechci je odbývat.
175 kč na den mi pro jednoho dospělého a 2 děti. přijde v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite bych postupne rusila UM, uz muze normalni mleko, nebo to nahradit djogurty, kysanymi mlecnymi vyrobky.
plinky jsou horsi, cast jsou schopne odclonit latkovky, al to mi prijde, ze se u vas uz nevyplati - trenovat nocnik, nechat behat volne, pokud topite, tak mi to neprijde problem ani v zimne - navleky na nozky, ponozky a holej zadek.
jinak si psat jidelnicek a podle toho nakupovat, nejvetsi mor jsou podle me sladkosti a mlsy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik
no u nás ještě studený večeře „jen tak od každýho kousek něco na chleba“, to když nasčítám tak nestačím valit oči ![]()
- Citovat
- Upravit
Souhlasím máme mnohem méně na den cca 100, ale zatím jen jedno dítě
na UM a plenkách. Dá se to, ale chce si to psát a dobře promýšlet co nakupuješ, horší je když přijde týden nejakých nečekaných výdaju, ted jsme treba onemocneli a v lékárně jsem nechala 350, to pak je hned znát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovšem tahle částka je jen na jídlo a drogerii na nic jiného…nepočítám oblečení, boty, školku…léky, krémy…zakl.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ovšem tahle částka je jen na jídlo a drogerii na nic jiného…nepočítám oblečení, boty, školku…léky, krémy…zakl.
aha tak to v tom mám všechno, tak držím palce at to vše zvládnete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@archienka1 píše:
Určitě bych v 15m vyměnila UM za plnotučné mlékoa to hodí ohromný kačky k dobru
Finančně asi úspora velká, ale co když se prtě nenechá?
Jako když to tak čtu, jak to tady radíte, taky bych ráda přešla z UM na krabicové, ale dost pochybuju, že by mě naše slečna nechala. Zkoušela pít mlíčko z hrníčku a vůbec jí to nejelo.. Máte nějakou radu, jak ji „ukecat“? Myslím, že se bude hodit i zakladatelce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička rozmixovat s bananem treba
ale v tomle veku uz bych tak z mleka nesilela. misto toho jogurt, syr, kase…
- Citovat
- Upravit
Díky nečekaným výdajům nám do další výplaty zbývá 28 korun na den a taky přežijem
- Citovat
- Upravit
@Timinka
jo koktejl s bananem byla hitovka, v lete sezonni ovoce (boruvky, jahody…)
- Citovat
- Upravit
@rejžička proste to zkusit. Dcera byla do nedavna na krabicovem detskem - zijeme v nemecku, tady ho maji, jine nepila. A to jeste mnohem drazsi jak praskove. Chvilku vzala na milost normalni plnotucne, pak zas ne…ja jsem ji to nenutila, kdyz nechtela nemala. Po nastupu do skolky (ve dvou letech), nastalo obdobi neustale rymy a zahleneni, tak jsem treba i mleko prestala davat uplne a navecer nabizela stavu - u toho vlastne zustalo, mleko pije zridka a z mlecneho ma vlastne jogurty a syry, obcas rano cerealni kulicky s mlekem na lzicce. Hodne varim ze smetany.
@stazinka09 to jo, ale ale ja jsem za studene teda rada, varit furt a nekdy dvakrat by me teda tresklo. Vetsinou se to hned sni.
u nas teda citelne stouply vydaje na jidlo, pote co jsem si koupila kucharku od Vanka
, ten surovinami teda nesestri, je to dobre, to jo, ale kolikrat to spolkne silene vajec, masla a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit