Denní rozpočet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.1.13 12:24

Denní rozpočet

Omlouvám se za anonym, ale stydím se za mojí situaci. Chci vás, kdo máte stejné problémy a životní situaci poprosit o radu. Jsem sama na dvě děti, máme denní rozpočet 175Kč…s tím že jejich otec koupí boty a bundy a zaplatí školku. Jak tento napjatý rozpočet zvládat? Nejde o mě, ale o ty děti. Potřebuji jim dát najíst. Prosím o rady jak vařit a krmit děti, levně ale přeci jen kvalitněji, nechci je odbývat. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
20.1.13 12:26

Je tu už hodně podobných diskusí - viz jak ušetřit. Inspiraci a rady najdeš tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 12:30
  • Citovat
  • Upravit
7241
20.1.13 12:31

Nevidím problém. Zkus vařit na více dní, spíše omáčky nebo třeba maso na zelenině, pak stačí míň masa, víc přílohy. Nekupovat drahé sladkosti, koukat na akce. Místo jogurtu občas pudink..
Když to vezmu podle toho, co kupuju já, tak v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
20.1.13 12:31

To ale neni nijak malo :think: na svaciny bych delala salaty- ovocne, zeleninove, domaci pribinak, domaci lucinu. nekupovala bych rohliky.

• Citovat
  • Upravit
677
20.1.13 12:32

Není to hodně ale myslím že že jsou lidi kteří mají i méně to máš na 10 dní 1750 kč za což jde už dost solidně nakoupit na 10 dní i sladkosti a podobně prostě to chce vychitat akce a myslím že to zvládneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
20.1.13 12:33

Já mám 100 na den a žijeme 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 12:38

Děkuji vám za podporu…snad to zvládneme, hrozné je, že malý má plínky, které samozřejmě co nejdříve přestane používat, ale je ještě malý…mlíčko je také drahé…bojím se aby měly co jíst. ZAKLADATELKA

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
20.1.13 12:39

Taky záleží jak jsou staré děti, jestli obě školkové, tak to není žádná hrůza. Mají tam oběd a ten jsem pochopila hradí otec. Takže těch 175 na den je snídaně, svačina, večeře? Něco jiného je puberťák, to vidím u synovce, to jen lítá. A pak je dobré, aby děti nebyly zmlsané, pak je to v pohodě částka.

Vařit doma, nekupovat sladkosti, zbytečnosti, nechodit nakupovat hladová, ven na výlety apod. si nosit svačinu a pití, zařadit do jídelníčku levné ale kvalitní suroviny např. luštěniny, vločky apod.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
20.1.13 12:40

Udrlej si dopredu jidelnicek. nakupuj jednou tydne presne podle seznamu. pec buchty klidne i chleba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.13 12:40

DĚTI MAJÍ 5 let a 15 měsíců. ZAKL

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
20.1.13 12:41
@Anonymní píše:
DĚTI MAJÍ 5 let a 15 měsíců. ZAKL

nase mala odmitala susene mleko a doktorka rekla, ze v tomto veku uz mohu davat plnotucne…

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
20.1.13 12:42
@Anonymní píše:
Děkuji vám za podporu…snad to zvládneme, hrozné je, že malý má plínky, které samozřejmě co nejdříve přestane používat, ale je ještě malý…mlíčko je také drahé…bojím se aby měly co jíst. ZAKLADATELKA

Malý je na UM? Nemohl už by plnotučné mléko nebo zakysané mléčné výrobky? Moje dítko UM nepilo, takže asi od 15měsíců jsem zařazovala kefír, podmáslí apod a to vyjde asi levněji než UM, si myslím..

• Citovat
  • Upravit
17013

Jako to máš dost peněz na jídlo a drogerku pro sebe a dvě děti. teda pokud nemáš jedno na plenách a UM. Pak je to horší, ale jinak v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627

My máme na jídlo pro 3 dospělé a jedno dítě cca 100,– denně.
Dneska třeba máme k obědu těstoviny (6,90), tvaroh (15,–) a na to rozškvařenou slaninu (20,–).
Dá se to zvládnout, ale upřímně, už mě to nebaví, obrátit každou korunu dvakrát.
Je tu na tohle téma hodně diskuzí, zkus se mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat