Denní rozpočet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@suik Zkoušela jsem, nechce. A od kdy nepije mlíčko, pamatuješ si?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem jednou potřebovala hodně akutně koupit plinky a nechala jsem doma kartu, neměla jsem v peněžence na pampers a tak jsem musela koupit v albertu ty jejich AH quality a byly dobré. vychází hodně dobře i cena na 1 ks. Rozhodně na konec plenkovani se to vyplatilo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak krabicove mleko bych tak malemu diteti nedavala( to je i u nas nouzovka, kdyz jine neni). Kupuj lahvove plnotucne, kdyz uz, porad je levnejsi nez UM.
Krabicove mleko nechutna ani mym detem a ani se nedivim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička ja myslim ze definitivne tak ode dvou let. Predtim byly taky pauzy…kolem roku a pul a prvni byla v roce, pac to nechtela pit praskove UM a nez jsem objevila toto, tak byla na jogurtech a spol. I jsem to konzultovala s doktorkou. Jen se musi zvysit davka.
@mroe nikdo tu nemluvi o krabicaku, to nepiju ani ja, nejlepe lahev nebo pytlik, nebo ja delam kompromis a koupim krabicove z lednice, ktere ma trochu delsi trvanlivost ale ne tako klasicky krabicak.
EDIT: jak o tom tak premyslim, tak jsme to UM uz nedavali v lete, to mela 20 mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KacenkaK ja treba moc nechapu, co vsichni maji s pemprskama, za me jsou moc drahe a ze by to byla nejaka extratrida to teda neni. Kamaradka si jednou zapomnela plinu a ja ji nabizela nasi z rosmanna, nejdriv na to koukala co ji to cchi pujc it za hruzu, jako by to bylo neco desne fuj a desne nebezpecne. ![]()
me neprotekaj, sedi a jsou cenove prihodne, obcas koupim z kauflandu a ty jsou taky moc fajn a na kusy vyjdou snad jeste levneji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak neni to zadna prochazka ruzovim sadem, ale pamatujuna dobi kdy jsem na tom byla jeste hure
… a pritom nekdo pousti zlodeje na svobodu…
to je doba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička píše:
Finančně asi úspora velká, ale co když se prtě nenechá?Jako když to tak čtu, jak to tady radíte, taky bych ráda přešla z UM na krabicové, ale dost pochybuju, že by mě naše slečna nechala. Zkoušela pít mlíčko z hrníčku a vůbec jí to nejelo.. Máte nějakou radu, jak ji „ukecat“? Myslím, že se bude hodit i zakladatelce.
Moje reakce byla na tento prispevek. Tady se podle me o krabicove mleko jednalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejde o to, že by musel mít mléko z mého přesvědčení, ale je zvyklý v noci si po probuzení vypít lahvičku 210ml mléka…a pokud počítám, tak by to plnotučné v lahvi nevyšlo vůbec levněji, ba naopak dráž…stojí cca 25kč litr to je 4,76 dávky a za 200,– co stojí UM je toho daleko více ne? zakl.
- Citovat
- Upravit
@mroe píše:
Moje reakce byla na tento prispevek. Tady se podle me o krabicove mleko jednalo…
Jj, napsala jsem to špatně, pardon. Nenapadl mě jiný výraz - okno. Myslela sjem prostě mlíčko ne UM, normální, ve flašce.. Ne přímo krabičák za deset nebo kolik korun. Prostě čerstvé mléko, tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nejde o to, že by musel mít mléko z mého přesvědčení, ale je zvyklý v noci si po probuzení vypít lahvičku 210ml mléka…a pokud počítám, tak by to plnotučné v lahvi nevyšlo vůbec levněji, ba naopak dráž…stojí cca 25kč litr to je 4,76 dávky a za 200,– co stojí UM je toho daleko více ne? zakl.
Tak podle mě jedna dávka (jedno vypití) UM stojí tak deset korun.. Takže určitě je dražší. Ale samozřejmě je to zase o tom, jaké UM kdo kupuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička v 17 mesicich uz by v noci nic pit nemel
akorat si zadelava na zubni kazy. v noci bych davala jen vodu.
- Citovat
- Upravit
Ahoj tak pokud mu je 15 měsíců tak už v noci nemá pít, takže na noc šup čaj a nebo obyčejnou vodu. Chudáci jeho zuby!
Jinak my máme na den 150Kč a v tom jsme s manželem (manžel si platí obědy, svačiny má zdomova) a 2 děti z toho jedno 6 měsíční. Takže pleny a Um. Takže klid určitě to zvládneš. Ted jsou třeba v tescu přesnídávky za 9kč(tak jsem nakoupila 20 přesnídávek). Prostě snaž se vařit omáčky, kuře dělit na vice dní. Upeč moučníky, nakup ovoce a zeleninu v akcích a hlavně psát si jídelníček.
Třeba můj na tento týden je
pondělí šišky s mákem (udělám více těsta a mám na uterý plněné knedlíky)
uterý plněné knedlíky uzenym masem, špenát (uzený maso můžeš nahradit
mletým masem, kvuli malému)
středa dušená mrkev, brambor, kuřecí stehna čtvrtek rizoto z kostry kuřete
pátek květákové placky, bramborová kaše
sobota křídla na paprice, halušky
neděle u rodičů
- Citovat
- Upravit
Suik - já jsem taky kupovala co bylo v akci - pampers, huggies, tesco, ale tyhle mě překvapily, že staly tak málo a byly fakt docela dobre, jako ne úplně na novose, ale později jo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
DĚTI MAJÍ 5 let a 15 měsíců. ZAKL
ahoj, tak tomu malýmu bych už UMnekupovala, dávala bych obyč. plínky bych taky pomalu odnaučovala, no a s tím jídlem-já to dřív dělala tak že jsem já nejedla třeba 2dny abych měla pro děti(přítel byl bez práce)ale ted už je to v poho, pokud nemáš rozmlsaný děti, pak je to v poho.to se dá vařit ledacos, moje starší docela nad jídlem frfňá, takže je to docela mazec, pokud je ve školce, sní skoro vše tam, ale pokud má prazdniny nebo nemocná to potom hooodně vybírá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ja ted mam krapet spatnou situaci, po rozchodu s pritelem, kdybych sla do jeho podnajmu, tak mi zbydou 3.000,– mesicne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit