Denní spánek 20měsíčního dítěte

106
8.3.16 14:16

Denní spánek 20 měsíčního dítěte

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, zda jste neměla některá situaci, kdy 20 měsíční batole chodilo spát ještě 2 x denně, jak dopoledne tak odpoledne. My to tak stále máme, ale většinou holkám okolo už spi jen jenou. Prosím pokud jste to tak některá měla napište dokdy vám dítě takto spalo a jak jste přešli na jeden spánek. Kluk neumí spát v kuse dýl jak přes hoďku a to mu jedenkrát nestačí…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4146
8.3.16 14:20

@markeeetka20 pokud ti spí v pohodě v noci a usíná večer, tak bych to neřešila a nechala ho tak. Holt máš spáče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.3.16 14:20

@markeeetka20 ano, máme a vůbec to neřešim. Vstává cca 7, spí 11-12 (plus mínus půlhodina, někdy zatuhne už v 10, vždy venku v kočáru), ve 14 oběd, uložit do pelechu, záleží jak spal dopol, většinou odpol spánek 15-16 h, večer usíná ve 21, spí celou noc. zatím to nehodlám řešit, až v létě zavedu jediný spánek - kvůli školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
8.3.16 14:22

@markeeetka20 Mne skoro dvoulete uz nespi vubec. Proc vsak pisi - jedenkrat, az dvakrat za cca ctrnact dni mi odpoledne sama od sebe usne a spi az ctyri hodiny. Vecer pak jde samozrejme o cca hodinu a pul pozdeji spat. Ja to neresim, spanek ji neupravuji. U tebe doporucuji to same. Az bude syn pripraveny, spani si odboura.

Na radu manzela jsem ji jednu dobu zkousela odpoledni spanek kratit, aby vecer usla drive. Vysledek byl uplakane, rozmrzele a protivne batole. V kombinaci se vzdorem lahudka. Prestala jsem ji do spani zasahovat a upravila si to asi za dva mesice sama.

Popravde, take bych byla protivna, kdyz by mne nekdo budil.

• Citovat
  • Upravit
106
8.3.16 14:31

Mě to vůbec nevadí, jen jsem byla zvědavá jestli to tak má ještě někdo :) v mém okolí právě spi všichni jedenkrát a strašně se mi diví. Taky jsem zkusila na popud manžela přejít na polední, ale to se v noci malý začal budit a spal hrozně, byl přetažený, tak zase ma dva. Jen to bude blbe jak se ted posune cas… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
8.3.16 14:34

Mne syn obcas spi taky 2 krát denně..ne tedy vzdy, ale nekdy Jo..podruhé vetsinou usne po 17.hodine… :roll: nevim, proč bych to mela řešit, pokud je unavený, tak se nedá nic delat..je jeste dost maly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.3.16 14:53
@markeeetka20 píše:
Mě to vůbec nevadí, jen jsem byla zvědavá jestli to tak má ještě někdo :) v mém okolí právě spi všichni jedenkrát a strašně se mi diví. Taky jsem zkusila na popud manžela přejít na polední, ale to se v noci malý začal budit a spal hrozně, byl přetažený, tak zase ma dva. Jen to bude blbe jak se ted posune cas… :think:

on se posune taky ;) máme doma to samé, zkoušeli jsme jeden spánek no ne :zed: dneska vtipně nechce zabrat a ve 4 máme jet do jeslí, to bude veselo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
8.3.16 15:24

@markeeetka20, tak to je příjemné, že ti takhle spinká. On si to časem uzpůsobí podle sebe, jak bude potřebovat. Mně synek přestal spát 2× denně v jeho 14 měsících. Od té doby spí jednou denně (2 až 3 hodiny), ale stává se, že mi už přes den nespí. Je mu 27 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
8.3.16 16:02

My už přes den nespime… Ale aspoň nechodí večer spát v 11, ale v 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie