Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, my jsme přestali spat přes den v postylce od cca 5.-6. týdne, přes den spí jedině venku v kočárku nebo v takovém houpacím lehatku_ někdy v tom lehatku spinká klidně, někdy se musí furt houpat, jinak se budí
když usne a dám ho do postylky, tak je hned vzhuru ![]()
Lolik píše:
Ahoj, my jsme přestali spat přes den v postylce od cca 5.-6. týdne, přes den spí jedině venku v kočárku nebo v takovém houpacím lehatku_ někdy v tom lehatku spinká klidně, někdy se musí furt houpat, jinak se budíkdyž usne a dám ho do postylky, tak je hned vzhuru
Na nás neplatí ani lehátko. Občas pomohla autosedačka a teď už ani ta ne. Si připadám už fakt neschopná ![]()
Lolik píše:
Ahoj, my jsme přestali spat přes den v postylce od cca 5.-6. týdne, přes den spí jedině venku v kočárku nebo v takovém houpacím lehatku_ někdy v tom lehatku spinká klidně, někdy se musí furt houpat, jinak se budíkdyž usne a dám ho do postylky, tak je hned vzhuru
ale že ty mimina mají na tu postýlku takový senzor, že
![]()
MMartina1 píše:Lolik píše:ale že ty mimina mají na tu postýlku takový senzor, že
![]()
no právě ![]()
Ještě mne napadlo, malýmu taky pomáhalo dát přes hlavičku plínku nebo kapesník ![]()
Mi došlo, že jsem nedala vědět, jak jsme dopadli. ![]()
Malej už mi krásně spinká v postýlce, má teda rád zapnutej bílej šum, ale zvládá to i bez něj.
Vlastně se to zlomilo po tom 3. měsíci. Do té doby spal spíš na mě, ale jsem ráda, že jsem ho nechala, protože jak se zdá, tak mě prostě potřeboval. Ono se taky říká, že do 3 měsíců se nedá rozmazlit a je to zřejmě pravda. Teď už nemáme problém.
Ale děkuju všem za rady a pár jich opravdu pomohlo, jak fén, tak plínka přes hlavičku, ale ta jedině v kombinaci s dudlikem
.
Tak ještě jednou děkuji ![]()