Jak udržet dítě v postýlce vleže

17
26.7.11 23:09

jak udržet dítě v postýlce vlehu

maminky mam velky problem s dcerkou (1 rok). Kazdy vecer kdyz jdeme uspavat do postylky tak nemohu udrzet malou vleze. Porad si seda nebo stoji a okusuje postylku. A kdyz odejdu z mistnosti tak desne rve. Zkousela jsem ruzne figle jako napr. pohadky nebo pisnicky. Dokonce jsem ji tam zkusila dat i hracky aby se zabavila a postupne usla, ale nic nezabralo :cry: takze nase uspavani trva nekdy i dve hodiny :zed: usne mi bez problemu v autosedacce dokonce i ve stoje v choditku jen v te postylce se nam to nedari :-( a to muze byt unavena sebevic… prosim poradte nejake figle na tu moji cacorku. jsem uz zoufala :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
26.7.11 23:16

Na dcerku kdysi zafungovala metoda vracení se po intervalech. Nechat jí vyřvat taky fungovalo ale nemela jsem na to nervy. Raději jsem za ní lítala, chvilku nechala plakat, pak jsem za ní přišla, pohladila jí po ruce a odešla, znova jsem přišla až delší dobu, a za dva dny usínala úplně sama. Držím palec:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
26.7.11 23:17

Dát postýlku na jiné místo, vyndat hračky z postýlky, třeba odstanit i kolotoč..... dát jiný polštářek,…
dát jinou postýlku !
U nás tohle zabralo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.7.11 23:26

no ona ma vzdycky uplny zachvaty. tomu se ani neda rikat plac. problem je ze ji nedokazu udrzet vleze tim padem nemuze usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
26.7.11 23:30

já bych jí nechala, ona si lehne, spát ve stoje určitě nebude, myslím že si stoupá protože ví že přijdeš, zkusila bych jí fakt nechat napospas:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
26.7.11 23:34

my mame na postylce oddelanou bocnici. na malou jsem vzdycky polozila ruku, ze se nemohla zvednout a do minuty dala pokoj a pak uz relativne rychle usla.
neboj, prejde to! :wink:
a je dost unavena na spani? co ji davat o spinkat pozdej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.7.11 23:36

no uvidime zitra, zkusim to a dam vedet :-) snad to nedopadne jako dneska 8-o :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
26.7.11 23:47

U nás byly celé měsíce řev, než jsem přišla na to, že nesmím zavřít dveře :oops: Teď usíná při otevřených, občas řve, že se jí nechce spát, tak občas přijdu, hladím, pokud pořád prudí, řeknu jí, že zavřu dveře :oops: a je klid :mrgreen: A nebojí se třeba tmy? Moji spí jedině u spooky z ikei 8-)
Jinak Estivilova metoda (přicházení v pravidelných intervalech) nebo jak se to píše, tak ta funguje, někomu to zabere míň času, někomu víc, ale všichni se naučí. Ale i ta má svojé zákonitosti, to si kdyžtak najdi na netu :-D Přeju hodně štěstí a pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.7.11 08:55

tak tohle jsem řešila před týdnem, už to u nás vygradovalo a řekla jsem si dost. Stála jsem u něho a pořád ho vracela do lehu a říkala hají, trvalo to ten den hrozně dlouho, strašně řval a bránil se. Nakonec se uřval a usnul v lehu. Druhý den už to bylo poooodstatně lepší, už se lehu nebránil, nutkání vtávat má pořád, ale naprosto v pohodě se nechá položit, pak ještě chvíli mrčí, ale usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
27.7.11 08:59

mám podobný pocit , syn v postýlce vždy dostává záchvaty vzteku :zed: :think: naštstí ještě bestoupá,ale vzteká se v leže 8-o bouchá do matrace, křičí, vzteká se… jak ho vyndám třeba na sedačku v obýváku tak dá pokoj,ale fňuká protže se mu chce spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xaver
27.7.11 09:03

Je to jak přes kopírák u nás, od té doby, co se naučila stát, je problém s usínáním (předtím usínala sama-zkusili jsme tehdy estivila a fungovalo to) … Teď ale taky nemůžu od ní odejít, jinak má šílený hysterák a kolikrát ji nemůžu ani položit, jak se vzpírá. Teď to asi 14 dní dělám tak, že ji seberu dudlík, jakmile se postaví a dám jí ho až když si lehne - sice nic moc metoda- ale docela funguje.. Parkrát vstane, hned si lehne, protože chce dudlík a za chvíli ji to unaví a usne. (akorát tam musím s ní celou dobu být než usne..)

• Citovat
  • Upravit
14106
27.7.11 11:16

Pokládám tak dlouho, až usne. Plus to prokládá řevem, když naštvaně odcházím. No ale do hodiny spí (to když je přetažená). Jinak to trvá méně. Beztak ona lehne a přetočí se na bok nebo na břiše a tak obvykle usne a celou noc prospí na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.7.11 12:14
fram píše:
my mame na postylce oddelanou bocnici. na malou jsem vzdycky polozila ruku, ze se nemohla zvednout a do minuty dala pokoj a pak uz relativne rychle usla.
neboj, prejde to! :wink:
a je dost unavena na spani? co ji davat o spinkat pozdej..

no prave ze mi usina treba v zidlicce po veceri v 9h tak ji vezmu a dam ji do postylky s tim ze ji tedy uspim a jakmile ji polozim tak ozije …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.7.11 12:17
Kury píše:
U nás byly celé měsíce řev, než jsem přišla na to, že nesmím zavřít dveře :oops: Teď usíná při otevřených, občas řve, že se jí nechce spát, tak občas přijdu, hladím, pokud pořád prudí, řeknu jí, že zavřu dveře :oops: a je klid :mrgreen: A nebojí se třeba tmy? Moji spí jedině u spooky z ikei 8-)
Jinak Estivilova metoda (přicházení v pravidelných intervalech) nebo jak se to píše, tak ta funguje, někomu to zabere míň času, někomu víc, ale všichni se naučí. Ale i ta má svojé zákonitosti, to si kdyžtak najdi na netu :-D Přeju hodně štěstí a pevné nervy.

ma tam tlumene svetlo a otevrene dvere tak nevim co delam blbe. zkusim dneska vyzkouset tu metodu odchazeni a uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.7.11 12:19
xaver píše:
Je to jak přes kopírák u nás, od té doby, co se naučila stát, je problém s usínáním (předtím usínala sama-zkusili jsme tehdy estivila a fungovalo to) … Teď ale taky nemůžu od ní odejít, jinak má šílený hysterák a kolikrát ji nemůžu ani položit, jak se vzpírá. Teď to asi 14 dní dělám tak, že ji seberu dudlík, jakmile se postaví a dám jí ho až když si lehne - sice nic moc metoda- ale docela funguje.. Parkrát vstane, hned si lehne, protože chce dudlík a za chvíli ji to unaví a usne. (akorát tam musím s ní celou dobu být než usne..)

tak mala dudlika odmita uz od narozeni. to je skoda protoze tahle metoda se mi libi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí