Jak přikrýváte 1,5leté ?

2803
21.7.11 19:05

Jak přikrýváte 1,5leté ?

Zdravím milé dámy, prosím poraďte mi, jak a čím v postýlce přikrýt rok a půl letého prcka ? Peřinku si odkope a ze spacího pytle vyleze !

Rozepne si patentky na ramenou - buď tím, že si stoupne - to ještě nespí; anebo v noci tím, že se otáčí a vyleze ze spacího pytle ve spánku. Spací pytle máme 3, ten poslední z Muthercare.

Už to řeším pár týdnů, přikrývám ho peřinkou, ale je stále odkopaný a studený. Dávám ho už spát i v mikině 8-o, na overálkové pyžámko. Na spaní máme 20´C, teď v létě max. 22´C. Je to dost cvalík, má 16kg a vel. 98. Vlastně spací pytel ten největší (120cm)mu už bude brzy malý. Co teď ?

Jak to řešíte vy ? :-D Moc děkuju :kytka:

PS: U staršího syna se spacím pytlem problém nebyl, ale teď ve 4letech je také stále odkopaný, nohy studené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1749
21.7.11 19:13

Kubík má spacák jen na zip vepředu, takže se nevyvleče :-D Ale teď v těch horkách spí jen v tričku a v plence ( má v pokoji 22-24 st. ). Sice ho přikryju peřinkou, ale moc dlouho pod ní asi taky nevydrží. :nevim: Každopádně je ale ráno teploučký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.7.11 19:16

když se odkope, nepotřebuje deku :) takže dostanou deku, zbyte je na nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
21.7.11 19:17

Na spaní máme ted okolo 22st. Spí v pyžamu v krátkém, odkopaný a nevypadá, že by mu to škodilo. :nevim:
Já v 19ti m zrušila spací pytel a začala přikrývat peřinou. Právě proto, že v létě neva, že je odkopaný. V zimě máme 17-18 a to by už mi vadilo.
Peřina bohužel neprošla. Kluk jí bere za vetřelce a nejenže jí odkopá, ale vyhodí nekompromisně z postele jakmile jí vidí. Zatím slavím úspěch se samotným povlečením bez vypávky. Tou se dokonce nechá přikrýt, odkope se až během noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.7.11 19:18

neřeším… večer ho přikryju, když swe vzbudím a je odkopanej, hodím na něj peřinu, ale do dvou minut je zas odkopanej… Tak to neřeším, když mu je zima, neodkope se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
21.7.11 19:20

Nepřikrývám nijak, navléknu pyžamko dle počasí, ve vedru má jen plenu a body (či tričko), v „normálnímL“ teple má pyžamo dle toho co se mi chce vytahovat ze skříně. Tak jako ty jsem neoblékala ani v zimě, kdy měli v pokojíčku na noc třeba 17 stupňů :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.7.11 19:21
kate02 píše:
neřeším… večer ho přikryju, když swe vzbudím a je odkopanej, hodím na něj peřinu, ale do dvou minut je zas odkopanej… Tak to neřeším, když mu je zima, neodkope se…

dělám to samé :-) náš kluk se taky dokolečka odkopává :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.7.11 19:26
MUFICE píše:
kate02 píše:
neřeším… večer ho přikryju, když swe vzbudím a je odkopanej, hodím na něj peřinu, ale do dvou minut je zas odkopanej… Tak to neřeším, když mu je zima, neodkope se…
dělám to samé :-) náš kluk se taky dokolečka odkopává :-)

nejhorší je, že já jsem to samý, manžel z nás je vždycky neštastnej, ten nás v noci přikrývá oba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.7.11 19:27
MUFICE píše:
kate02 píše:
dělám to samé :-) náš kluk se taky dokolečka odkopává :-)

u nás je to stejné, spí jen v overalu s kr. rukávem i kr. nohavicemi. Studený není, pokud na něj hodím v noci deku, tak se začne vrtět a hned se odkope, asi je mu teplo. Už to neřeším

• Citovat
  • Upravit
2803
21.7.11 19:28

Hmm, díky holky :think: Asi to moc řeším. Jen mě děsí, že je vždy hrozně studený… ráno má ručičky úplně ledový.
Asi bych prcky měla začít otužovat, v zimě bude hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8325
21.7.11 19:39

Tak náš malý má pyžamo s dlouhým rukávem a ještě ho dávám do spacího pytle - na zip, takže se z něj nedostane. A ráno je někdy studenej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
21.7.11 19:43

Tak já jsem teplomil a spím v ponožkách :-D, takže těžce nesu prckovo odkopání. Tudíž spí v pytli na zip, nevyslvéká se, a v overálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.7.11 19:45

Já taky přikryju normálně peřinou a jestli se odkope nebo ne už neřeším,teď v létě spí jen v plíně a tričku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.7.11 19:50

Ahoj,
tak já dávám jak co, overal, body, ale pytel mají vždy. Teď máme ten z tchiba, je na zip, a nikdy se mi z něj nevyvlíkli. Z žádného na zip. Na ty druky na ramenou je na houby, to by sundali hned. Najdu odkaz, http://www.tchibo.cz/…0009325.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.7.11 19:51

Přikrývám dekou, ale ta má funkci spíš symbolickou :-) jinak spí buď v body nebo v overálku, podle počasí, k body dám i ponožky, taktéž symbolická funkce :roll: Až přituhne, přidám pytel, ale neleze mi z něj. Veru má taky někdy ráno studený ruce nebo nohy, ale říkám si, že kdyby jí byla extra zima, dá to hlasitě najevo. Navíc ani nebývá nachlazená, rýmu nemívá, nic, takže jí to evidentně nic nedělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí