Buzení, křik po večerech

2.8.11 12:18

Buzení, křik po večerech

Ahoj maminky,

mám problém s naším malým raubířem. Vlastně dva. Má 4 a půl měsíce a jsou to tak dva týdny, co se mi přes den začal budit s pláčem. Nikdy předtím to nedělal, vždycky, když se vzbudil, tak si buď hrál s hračkama pověšenýma nad ním, nebo si fňuknul a až když jsme nepřišli, tak spustil, ale pořád jen tak, aby nás přivolal. Teďka se mi vzbudí třeba po hodině ale s tím, že začne brečet ze spaní až ho to vzbudí a naprosto není k utišení, pomůže jen prso. MInimálně jednou za den mi to vždycky udělá. Nevíte proč? A dá se s tím něco dělat?

A další problém se týká večerního usínání.. Nikdy jsme neměli problém, uspáváme houpáním v autosedačce, někdy to trvá déle, někdy kratší dobu, ale vždycky tak usnul. A poslední týden začal strašně řvát. U večerního kojení se od prsa odtrhává, násilím se odtahuje, přitom vždycky, když s ním ztratí kontakt, tak ho hledá. Chytí, začne ho tahat a kroutit s ním a tak to jde pořád. Kroutí se u toho, mrčí, rudne. Když mi dojdou nervy a fakt to začne bolet, tak ho dám do sedačky, že tedy asi nemá hlad, když takhle blbne. Chvilku leží a kouká a pak najednou z ničeho nic spustí. A nepomůže ani nošení na rukou. To se uklidní na chviličku a pak spustí i na rukách. Myslela jsem, jestli nemá hlad, zkoušela jsem UM, kašičku i mrkvičku, ale pořád stejné.. Jediné co pomůže je nechat ho si zařvat a pak mu dát mléko z flašky..

Nevíte čím to může být a co s tím? Je to normální, nebo mám hledat příčinu problému?

Teploty, průjmy, nic nemá, zdravé dítko..

Děkuji moc za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
2.8.11 12:35

Hmm, asi spurt :think: , zkus se podívat na kojeni.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
2.8.11 12:58

U toho vecerniho kojeni bych rekla, ze ho zlobi, ze to netece tak rychle, jak by chtel. Je uz za cely den unaveny a tak se mu uz nechce moc tahat.
A nebo ten spurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.11 13:23

Takže prostě odstříkávat a dávat do flašky a neřešit to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
2.8.11 13:30

Chce to fakt hodně přikládat, aby ses rozkojila a mlíčko se doplnilo. Souhlasím, že večer je naštvanej, že to teče pomalu. Koj hlavně v noci, dávej obě prsa, mělo by se to za pár dní spravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.11 13:56

Mlíka mám dost, s tím problém není. A v noci se mi budí tak 1×-2× a zas ho nechci budit a učit na častější vstávání.. Když budu mít více mlíka, tak se mi zas budou bolestivě nalívat prsa, ne? Mívala jsem to, když spával celou noc, to byla hrozná bolest. A přes den kojím tak po dvou až třech hodinách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
2.8.11 13:59

co zuby? Nenatekly mu dásínka? U nás to v tomto období nějak tak začalo, ovšem zub vylezl až v 8m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.11 14:14

To jsem taky kontrolovala.. Dásně naprosto beze změny.. :-( A dneska mi to dokonce začal dělat i přes den.. Ten největší hlad zažene bez problému a pak se začne vztekat.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.8.11 22:04

co se týká množství mléka, tak mě doktorka řekla, že mám hodně pít. Jinak naše holčička tohle řvaní před kojením dělala taky, já ji prostě nechala uklidnit, a pak jsem ji nakojila. Normálně jsem ji nechala dokoukat zprávy a pak pila :-D bylo to jen období, teď pije normálně, ale zase šíleně řve před spaním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí