Denní spánek - 2m

21.8.11 09:05

denní spánek

Jak Vám holky spí 2 měsíční dítko přes den??A ted přes ty vedra? A jak v noci?Děkuji za odpověd a pěkný večer :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6423
21.8.11 09:40

Ahoj malé jsou 2 měsíce a má režim i přes den,že jí kolem oběda dávam do postýlky a spí jak kdy,někdy hodinku,někdy vydrží i 3 hodiny spinkat,ale taky máme den,že mi za celý den dohromady naspí maximálně 2 hodiny,jinak na večer když spí tak ji budím a třeba od těch 18 hodiny ji nechávam vzhůru,nebo v 19 hodin je koupání,pak nakojím ašup do postýlky a pak spinká a spinká mi od 19:30 a jednou v noci se vzbudí na kojení
Ale taky když máme třeba růstový spurt tak mi usínala až ve 23 hod a spala až do rána třeba i do 8 někdy méně a někdy i déle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
21.8.11 09:46

Ahoj-Matyáš ve dvou měsících spal takto: vždycky po krmení byl tak půl hodinky vzhůru a pak usnul a vzbudil se na další kojení-kojení cca po třech hodinách. Nijak jsem ho nekorigovala-prostě jsem jenom pozorovala,jak a co kdy chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.8.11 09:50

Malýmu jsou skoro 3 měsíce, a přes den spí tak hodinku, dvě, max. tři.. jinak je vzhůru.. v noci mi spí 12hodin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
13.10.13 12:37

Ahoj holky, mám 7týdenní holčičku, v noci spinká úplně nádherně. Kolem 19h koupání, potom kojení a do postýlky jde kolem 20h. V noci se vzbudí cca 2× a vstáváme po 7h. Problém mám však přes den. Ráno se napapá (plně kojíme), chvíli je v pohodě a pak začne brečet. Přebalím ji, zkusím jestli nemá ještě hlad, pochovám ji ale nic nepomáhá. Hrozně sebou šije, tak si řikám, jestli to nejsou prdíky, ale s těmi problém moc nemívá a hlavně je to takovej jinej řev, než když má ty prdíky. Ten řev se postupně stupňuje a pak je to doslova řev, že se až nestíhá nadechnout, zkouším ji dávat do postýlky, a le prostě řve dál. Myslím si, že je ospalá, ale máme problém s usínáním přes den. Třeba po půl hodině se mi ji podaří uspat, ale spí tak, že za dvacet minut zase trochu pobrečí a spí dál a takhle párkrát za dobu spaní. Nejsem si kolikrát úplně jistá, zdali je opravdu ospalá. Je možné, že spí celou noc krásně a ráno vydrží být bdělá jen 45minut? Pomalu nestíhám ani nakojit za tu dobu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí