Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Denodenní snažení až do vánoc!!!
![]()
Jsem teď 3DC, dnes mi zkončila MS a s přítelem jsme si zahájili denodenní snažení až do vánoc!
Nebude ani jeden den bez muchlování! Chceme štastné a veselé vánoce
a uděláme pro to vše… Tímto startujeme náse první snažení o miminko
!!! O vánocích tu chci mít plno pozitivních těhu testíku!!!! Tak kdo jde do miminkovského marathonu s námi? Držím všem palce!!!!!!!!!!! ![]()
Já myslela, že chlap je plodnější, když souloží obden a ne denně. ![]()
AnastazieB píše:
To by mě zabilo
Mě zas ne,ale manžel by si musel vzít dovolenou
nemá už tréning ![]()
NeNeNeNeNeNeNeeee !! denodenně a HOTOVO
co když by sme to náááááááááááááááááááááááááááááááááhodou prošvihly ![]()
levmah28 píše:AnastazieB píše:Mě zas ne,ale manžel by si musel vzít dovolenou
To by mě zabilonemá už tréning
Aladina píše:
Já myslela, že chlap je plodnější, když souloží obden a ne denně.
to je pravda, u nas treba i prospiva kdyz si dame par dni oraz:D pak se na to vic tesime ![]()
Monjie píše:Aladina píše:to je pravda, u nas treba i prospiva kdyz si dame par dni oraz:D pak se na to vic tesime
Já myslela, že chlap je plodnější, když souloží obden a ne denně.
Pár dní?u nás je to pár týdnů,a už mi to chybí
asi mu stačí,že počal syna ![]()
levmah28 píše:Monjie píše:Pár dní?u nás je to pár týdnů,a už mi to chybíAladina píše:to je pravda, u nas treba i prospiva kdyz si dame par dni oraz:D pak se na to vic tesime
Já myslela, že chlap je plodnější, když souloží obden a ne denně.asi mu stačí,že počal syna
to se zas spravi:) kazdej chlap to ma v tehotenstvi jinak:)
Tak to si nedokážu představit
(je fakt, že ještě před pár lety určitě jo)…Asi stárnu
… A ten můj by po týdnu vzal roha. Pro mě je ideál 3× v týdnu..Paradoxně, kdyz jsme se snažili hodně, tak jsem neotěhotněla. Pak přítel neměl čas a bylo to jen 2× v měsíci a byla jsem těhu…Bohužel to nedopadlo, takže jsem zase snazilka…
smiley1 píše:
Tak to si nedokážu představit(je fakt, že ještě před pár lety určitě jo)…Asi stárnu
… A ten můj by po týdnu vzal roha. Pro mě je ideál 3× v týdnu..Paradoxně, kdyz jsme se snažili hodně, tak jsem neotěhotněla. Pak přítel neměl čas a bylo to jen 2× v měsíci a byla jsem těhu…Bohužel to nedopadlo, takže jsem zase snazilka…
To me moc mrzí
Ale proto je teď ten nejlepší čas to do vánoc změnit
SAKRA HOLKY pojdte zááávodit ![]()