Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky tak ja us jednu diskusi zakladala a mam opravdu hoodne kil na vic tak poslu ti pozvanku a si vitana
urcite se knam pridej
aha tak tet vidim ze nejsi prihlasena napis ze sveho nicku klidne do zprav at ti poslu pozvanku
Barborka4 píše:
Ahojky tak ja us jednu diskusi zakladala a mam opravdu hoodne kil na vic tak poslu ti pozvanku a si vitana![]()
urcite se knam pridej
aha tak tet vidim ze nejsi prihlasena napis ze sveho nicku klidne do zprav at ti poslu pozvanku
Odkud jsi???
Barborka4 píše:
Ahojky tak ja us jednu diskusi zakladala a mam opravdu hoodne kil na vic tak poslu ti pozvanku a si vitana![]()
urcite se knam pridej
Ahojky děkujiza pozvánku byla jsem tam ale já založila diskuzi kdo se snaží zrovinka ted od listopadu a má kila navíc, už jsem ve dvou skupinách a číst všechno a psát do všech diskuzí na to nemám zase tolik času takže já zůstávám tady a kdo se přidá budu jen ráda, protože jsem hodně silná a chtěla bych řešit třeba i jídelníček a něco zhubnout a podpora když se přidá někdo další je vítána:-)
hanavel píše:
Ahojky děkujiza pozvánku byla jsem tam ale já založila diskuzi kdo se snaží zrovinka ted od listopadu a má kila navíc, už jsem ve dvou skupinách a číst všechno a psát do všech diskuzí na to nemám zase tolik času takže já zůstávám tady a kdo se přidá budu jen ráda, protože jsem hodně silná a chtěla bych řešit třeba i jídelníček a něco zhubnout a podpora když se přidá někdo další je vítána:-)
ahooj tak to jsem ráda
Tak něco o mě … 28 let, vdaná 3 roky, 2,5 letou dceru, a snažení se ted od listopadu testovat budu 5.prosince ![]()
Ahojky ![]()
Mě je 29,mám 3letého rošťáka a 3,5 roku vdaná.Syna Jiříka máme po IVF,jsem z Mělníka a Ty? ![]()
Já zapomněla,testit bych měla 24-25.11
Jsem ze Zlína
První dítko jsem měla taky problém ale pomohly léky neměla jsem ovulaci po porodu jsem barala do ted HA ale je to dne 10den co jsem vysadila nebo spíše nezačala brát další plátíčko a s manželem jsme na to vlítli od pátku tak moc tomu nevěřím že by se zadařilo ted ale kdo ví ![]()
Ahojky jsou zde nějaké holky, které se rozhodly snažit se o miminko a mají pár kil navíc?? I více jak pár kileček????