Depilační cukrová pasta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6529
13.5.13 21:13

Vydržím hodně, ale tohle mne teda fakt strašně bolelo :zed: :zed:

jinak strhávali jsme širší vařečkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.5.13 09:13

Já se teda dámy taky připojím a sdělím vám své zkušenosti. Včera jsem se poprvé depilovala cukrovou pastou a musím Vám říct, že to byl teda porod. Úplně mi tekly slzy bolestí. Depilovala jsem hlavně v podpaží a možná ta bolest bude i tím, že tam mám chlupy opravdu moc silné. Nicméně podpaží mám teď jako miminko - myslím, že na nohách nebude takový problém. Jediné co mi dělá hlavu je to, že mám přesně tam kde mi rostou chlupy i vetší vystouplá znamíka - jak v tříslech tak i v podpaží, takže musím kolem toho opatrně - i tak mám ovšem strach že by se mohlo něco zvrtnou a mohla by z toho být rakovina kůže. Myslím, že jsem něco takového i četla, že by se jednak do znamínek nemělo nijak zasahovat a jednak že i to vytrhávání může mít nějakou souvislost s rakovinou prsu - nevíte o tom někdo něco bižšího?? Zkusila jsem vytrhat i na intimních místech, ale to jsem zvládla jen po pysky, dál jsem to vzdala. Ale četla jsem i zkušenosti od holek, které to zvládnou komplet všechno - což nechápu jak dělají??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.5.13 10:26

@Nilus, ze znamínek se určitě nesmí vytrhávat. Ani voskem, pastou, či pinzetou, maximálně opatrně odstřihnout. Jde o to, že by znamínko mohlo začít „pracovat“ a mohl by vzniknout kožní nádor. Souvislost s rakovinou prsu bych neviděla, ale nakonec je jedno, jaká by ta rakovina byla, když to napíšu takhle hnusně. Takže jedině okolo znamínek!
A depilace v podpaží bolí hlavně proto, že tam rostou chloupky v různých směrech. Je potřeba trhat ve správném směru, pak to bolí míň. Je lepší, když ti to depiluje někdo další, kdo na to lépe vidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.5.13 11:36

Díky KPKristy za rady, vytrhávat chlupy ze znamínek mě ani nenapadlo, jelikož mám z toho opravdu respekt. Babička umřela právě na rakovinu, proto takové obavy…
Já jsem taky na to vytrhávání podpaží potom pověřila přítele, protože velice machroval, že to je hračka. No a když viděl co to se mnou dělá, tak se myslím i mu udělalo špatně :D Každopádně jsme to zvládli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luly29
27.6.13 13:56

Depilace cukrovou pastou

Ahojky, já už si delší dobu depiluji sama nohy, to zvládam celkem v pohodě, když mi nejde pasta odlepit, tak použiju pásku nebo to omeju vodou. zkoušela jsem si sama imtimní partie, ale víc jak třísla jsem nezvládla, jáká to byla bolest. Jinak jsem hledala dobrou kosmetičku, která by to oddepilovala za mě, hlavně rychle, protože neni nic horšího ležet s roztáhnutými nohy. Vyzkoušela jsem tři salony a všude to trvalo jinak dlouho a taky nebyly někde zrovna moc příjemný :x a hlavně cena neodpovídala kvalitě. Ted co chodím do toho salonu, tak určitě zůstanu, mají tam hezké a čisté prostředí, což je v dnešní době taky rozhodujicí a důkladně provedenou práci a to nejdůležitější, že si váží každého zákazníka a neberou ho jako další kus.

• Citovat
  • Upravit
Tetyana p
24.7.13 14:28

Vařim doma pastu, jsem spokojena, trochu praktiku, pak to jde dobře, dělám i blížícím :)

• Citovat
  • Upravit
123
3.5.14 19:32

Ahojky,
abych se přiznala… ze začátku se mi pasta povedla, krásně trhala. Ale teď se mi dvakrát po sobě taky nepovedla, jako by nechtěla ke kůži vůbec přilnout… nelepila. Návodů se dá na netu najít celkem dost, chce to pořád zkoušet a když se povede, tak jí tak dělat furt. Důležitý je právě ten okamžik když pasta bublá na plno a rychle přejde na ten slaboučký plamen. A to podle mě jde nejlíp na plynovém sporáku. U nás doma na elektrickém mi to prostě tak dobře nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
4.5.14 19:21

Holky hoďte prosím někdo ozkoušenej recept na tu pastu, prosím, prosím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
4.5.14 20:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
4.5.14 21:28

@staisi dííky a máte odzkoušeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
4.5.14 21:33

Ano, tento zpusob mam odzkouseny. Ale jak jsem zminila vyse, posledni dobou se mi nejak nedari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
4.5.14 22:13

A jo, takže ten teploměr asi nemáte že? No já mám plyn. sporák tak uvidím. Ty ohlasy na tom odkazu nejsou moc lichotivý, ale odzkouším. Ještě jednou díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.5.14 09:14

Ne to nemám, ale myslím že ani není potřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
17.8.14 12:08

Zkoušel jste prosím někdo cukrovou pastou i bříško? to je asi dost citlivý nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
17.8.14 12:11

Jen tak pro zajímavost :) Do konce srpna mají v DM v akci cukrovou pastu, já jsem s ní teda velmi spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí