Depilační cukrová pasta

168
26.7.11 14:26

Depilační cukrová pasta

Ahojky nemáte někdo zkušenosti s depilační cukrovou pastou? Nebo nevíte o něčem co by odstranilo chloupky v tříslech aniž by se udělaly pupínky??? Díky za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4751
26.7.11 15:21

ahoj, cukr. pastu neznám. já si to škubu el. strojkem, už to ani nebolí, a tak za 2-3 dny se to musí vzít takovou tou hrubou rukavicí a peelingem ve sprše, aby chlouky nezarůstaly. Nic se mi nedělá . A škubu i nohy a podpaží. A radši častěji (tak za 3 dny), než to nechat narůst, pak chloupky sílí a bolí to a může to právě zarůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
26.7.11 15:23

Já byla jednou a celkem spokojená…
Ale běžně se holím jednorázovkama od Gillette, líp oholí a tolik se neosypu…pak samozřejmě po holení dezinfekce a pudr (buď klasickej nebo sudocrem)

• Citovat
  • Upravit
TessAg
26.7.11 15:25

ještě mě napadá, že holit se často, pokožka si zvykne a mně se už pupínky nedělají…pokud ovšem se oholím po delší době, opět se udělají…

• Citovat
  • Upravit
12064
26.7.11 15:52

Ahoj, depilační cukrovou pastu znám a mám s ní velice dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
18.8.11 08:22

Ahoj, já chodila několik let na laser, (depilace nad horním rtem)dala jsem do toho tisíce a chloupky pořád rostly, teď si říkám, jak jsem byla blbá, proč jsem pořád na tu kliniku lezla… (vyskoušela jsem 2 laserová centra)a pak jsem vyskoušela cukrovou pastu :potlesk: Zatím jsem na depilaci byla jen jednou, jsou to už 4 měsíce a chloupky mi skoro zmizely! Přijde mi docela směšné, že na laseru jsem nechala tisíce a tady jsem platila 170 Kč. Konečně něco, co mi pomohlo, v září se chystám jít znovu a předpokládám, že pak mi bude stačit přijít až po novém roce :palec: Takže 100 % spokojenost, doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
21.8.11 09:34

Já mám s cukrovou pastou jednu špatnou zkušenost, kosmetička to očividně neuměla a spálila mi tou pastou kůži v podpaží, několik dní poté jsem to měla zarudlé a velice bolavé. Takže na ni choďte jen tam, kde máte už dosbré zkušenosti nebo reference. Já chodím na vosk do Yves Roches na Václaváku a pohoda. Dokonce mi tam paní poradila, ať si podpaží škubu sama doma, takže už tam chodím jen na paže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
candiska
26.11.11 22:14

bioepil

ahoj lidi, máte někdo zkušenosti s cukrovou pastou BioEpil? Nebo můžete něakou značku poradit? *******@email.cz

• Citovat
  • Upravit
1366
27.11.11 20:37

ahoj, já ji koupila v DM a bohužel, nešlo mi to s ní, ale třeba neni chyba v pastě, ale v mé technice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
4.12.11 16:31

Ahoj, zkušenosti s cukrovou pastou mám vcelku negativní - chlupy sice odstranila, bez pupínků, ale trvalo to neuvěřitelně dlouho, a jak se s ní „koulí“ po kůži, tak to i dost bolelo.
Léta jezdím do Prahy na brazilskou depilaci - chloupky trhají zvláštním typem vosku (používají ho na podpaží i v síti YvesRocher) a je to natošup a díky tomu i mnohem méně bolestivé (navíc si člověk zvykne). O nějakých vyrážkách či pupíncích nemluvě.
Depilace oproti holení má tu výhodu, že stačí jednou za měsíc :dance:
Jinak, pokud ti jde čistě o ty pupínky a nevadí ti holit se obden, tak ti s nimi pomůže obyčejný dětský zásyp :lol: = oholit, zasypat, chvilku si s tím odpočívat a jít.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Ivy1966
25.7.12 17:32

Pasta

Byla jsem kdysi v salonu v Praze na depilaci cukrovou pastou, bylo to skvělé, ale dost drahé. Teď si jí už podruhé objednávám domů pžes internet. První mi moc neseděla, byla to ta z DM. Nejvíc se mi osvěčila Attuta z www.cukrovapasta.com. Není tak drahá a vydržím i skoro na půl roku. Trhám si s ní i třísla v létě a je to super. Na bolest si zvyknete, nebolí to tak jako vosk. A mám pokoj skoro tři týdny

• Citovat
  • Upravit
123
6.8.12 15:15

Na co kupovat předražené cukrové pasty? :? Já si jí vařím doma a pak už jen stačí se s ní naučit pracovat, je to vcelku snadné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.13 20:19

Cukrová pasta-depilace doma

Podělte se prosím o zkušenosti s domácí cukrovou pastou vyrobenou doma.
Budu ráda za recepty i různé triky:) Co přikládáte na strhnutí?
Chystám se na to zítra, tak budu vděčná za každý postřeh:) a děkuju:)

• Citovat
  • Upravit
2480
13.5.13 20:54
@staisi píše:
Na co kupovat předražené cukrové pasty? :? Já si jí vařím doma a pak už jen stačí se s ní naučit pracovat, je to vcelku snadné :)

Das nam prosim recept a navod, jak s ni pracovat? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
13.5.13 21:13

Vydržím hodně, ale tohle mne teda fakt strašně bolelo :zed: :zed:

jinak strhávali jsme širší vařečkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek