Nejlepší dětská kosmetika

19.7.11 09:30

Nejlepší dětská kosmetika

Maminky prosím poraďte, jaká je podle vás nejlepší dětská kosmetika, která je podle vás nevhodná nebo s ní máte špatné zkušenosti. Děkuji moc :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
19.7.11 09:32

Vyhovuje nam Nivea, Bubchen a i ten zatracovany Johnson.

Ale ani jedna holka nikdy nemela problem s pokozkou…

• Citovat
  • Upravit
36544
19.7.11 09:35

Já kosmetiku nepoužívám, čím méně tím lépe.. :palec:
Koupu ve vodě, pak jen natřu Niveou Baby..
Jinak na zadeček používám Sudocrem, a toť vše :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
19.7.11 09:44

Lusi tak jednoznačně nivea…ne nadarmo se prodává i v lékárně…krásně voní a je fakt šetr..Já taky extrémně moc krémů a všeho nepoužívám ani to není dobré,ale základ mýdlo a tělové mlíčko od nivey máme je a vyhovuje maximálně..Naopak co jsem jednou risklaa budu litovat je kosmetika od Johnson´s baby,šíleně nás vysušila a pár holek už na ni nadávalo..tak uvidíš co sedne ale šla bych nejprve do nivey…Na zadeček bepanthen a na krčky a podpažíčko zásyp(ale to jen když byli malinečcí)

• Citovat
  • Upravit
30420
19.7.11 09:46

Já nedám dopustit na Bubchen :-) a špatné zkušenosti…ne vlastní, ale kamarádky hodně nadávaly na Johnsons baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
19.7.11 09:48

Já jsem používala Nelu Batole a červenou indulonu. Oboje mi krásně vonělo a Matyášovi vyhovovalo. Ale je to taky už pár let, tak ani nevím, jestli se Nela Batole ještě vůbec vyrábí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.7.11 09:50

No, i přes zkušenosti s celkem dost značkama (Hipp, Sudocrem, Bepanthen, rybilka, dělaná rybí mast, SebaMed, Weleda, Bübchen, Nivea, Johnson´s atd) jsem stále u svého oblíbeného kalcia na promaštění kůže po koupání, v lékárně dělané mastičky na zadeček (DrMax - aqua-calcis-synderman) a při červeném zadečku dám na noc Bepanthen nebo teď už i Infadolan.
Na novorozeně jsem střídala Bepanthen na noc a mast z lékárny na den, na tělo Biodermu ABC Derm Hydratant dětské mléko (to modré, jedno mi vydrželo do teď) a na záhyby (podpaží, pod krkem) v horku otřít mokrým kapesníkem, osušit a namazat tou kalciovkou (Calcium pantotenát) a bylo to. Nikdy žádná opruzenina. Základem je stejně pořádná péče, časté přebalování, důkladné sušení a větrání. Pak stačí fakt jen třeba ta kalciovka a mastička z lékárny. Navíc na to mimčo zbytečně nepatláš kosmetiku se všemi těmi sajrajty, co obsahuje, včetně parfemací.

A na bolavé bradavky byl zázračný v porodnici doporučení Purelan od Medely. Odpojit dítě a hned maličko máznout bradavku. Praktikovala jsem poctivě první tři měsíce a nikdy jsem neměla praskliny. I když ze začátku to pár dní bolelo jak čert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
19.7.11 09:57

my dáváme do koupele olej Delfínek od značky Eone a jinak nepoužívám nic, neopruzuje se, tak ani zadeček nemažu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
19.7.11 10:15

Náš Honzík se neosype po ničem naštěstí, mažu vyjímečně torchu po koupání, na opruzeniny netrpíme, ale měl jednou a velký když se narodil a na to zabrala calciová mast.
Jinak používám kosmetiku i od Oriflamu, Nivei, Hippu a BabyCalmu a všechno dobrý. :palec:
Teď jsem prckovi objednala na doporučení kamošky přírodní kosmetiku s krtečkem Manufaktura, není drahá a krásně voní. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
19.7.11 10:20

Ahoj, my používali Sebamed, není špatný, ale nějak se mi převoněl :oops: Teď používáme Weledu na koupání a pak krém, krásně voní i se roztírá.
Jinak nedám dopustit na infadolan - na zadeček, podpaždíčko i na pusinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.7.11 10:23

Dlouho jsem kvůli atopickému ekzému dávali kompletně vše od Linoly :-? Ale jednou jsme ji zapomněla vzíát na dovolenou, tak jsme koupila Niveu Baby a úplně v pohodě :palec: Teď to střídám, při horším ekzému v zimním období má Linolu, v letních měwících má vše od Nivey Baby - krásně voní. Já používám pro sebe taky jen Niveu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
19.7.11 10:48

Ahoj tak mě se třeba malá z Bubchenu dost osypala, vyhovuje Sebamed,Hipp a Nivea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
19.7.11 10:49

Tak my používáme Weledu a jsem maximálně spokojená :potlesk: Na zadeček Bepanhen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
19.7.11 10:50

ahoj, tak na obličej jedině infadolan, jinak na zadeček sudocrem a i když se vyskytně nějaká vyrážka, jinak sebamed- jak na umývání, tak krém, ale předtím jsem používala weledu a taky spokojenost :palec: jo a pohotovostně s sebou nosím modrou indulonu, ale já to veškerý mazání tak trochu flákám :-P

• Citovat
  • Upravit
1029
19.7.11 11:04

weleda a maximální spokojenost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat