Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, nechtěla jsem aby se to nejak zvrhlo.. Jen jsem chtela slyšet nazor ostatních mam okolo sebe jen kamaradky co maj druhá miminka z jejich strany pořad slychavam jak je to super a kde si cosi což taky zamrzí, ale snažím se jit nejak dal a říkat si, že třeba jednou se stane zazrak…
Neboj broučku my se taky pokoušíme o druhé a vzhledem k tomu, že Vojtíšek byl hned na první či druhý pokus tak mě už těch 10 měsíců snažení mate. A náš Vojtíšek ted 3 roky tomu moc nepomáhá, když pořád povídá, jak by chtěl miminko. A co víc sahá mě na břicho a povídá je tam miminko? Já mu teda říkám, že miminko tam není, ale třeba jednou bude
Já vím 10 měsíců je krátká doba, ale zase z druhé stránky jsme oba dva zdraví aspon dle doktorů. takže předpokládám, že to bude v mé hlavě ![]()
@PusinkaMartinka Achojky Zlatičko
uplně ti rozumim
Ale je moc dobře, že jste oba zdraví
tedka bude krásně tak vyrazit na nejakou dovču pořadně odpočnout a miminko se povede určite moc moc držím palečky a myslím na tebe ![]()
@Angels moc děkuju… no víš sem po císaři. UZ mě nebyl ještě dělám jediné co hapruje jsou hormony rozházený cyklus, ale ted se to dá vše třeba do pořádku mám trochu nervíky z práce a tak tak až se třeba trochu uklidním nastoupím do práce, tak to snad pude…
A když ne budeme mít jedináčka aspon bude mět všechno a budeme mu mocí dat víc než kdyby byly dvě ![]()
@PusinkaMartinka Neni za co
jo aha tak snad ti dr. udela brzo Utz, ale jak píšeš vše se dá do pořadku
Jo ty nerviky z prace znám, ale tedka mam jinou praci a jsem daleko klidnejší
Jo taky si říkam to same co ty ![]()
@Angels nooo já právě hledám něco… v nemocnici mě nabídly 12 tky ranní noční a to mě vzhledem k malému dítěti teda nevyhovuje…
@PusinkaMartinka Taky dělam 12 ranni noční je to sice makačka, ale zvládáme to
určitě se nejaka prace najde ![]()
@Angels Malá si to určo nechá vysvětlit. Já maminu prosila snad do 12ti ať mi udělaj alespoň jednoho sourozence, zpětně mi to bylo líto protože jí to muselo hodně bolet. Ale vždy mi říkala, že už miminko mít nemůže kvůli nemocnému bříšku, časem prý mé dotazy nebyli tak časté. Na jedináčkovi nevidím nic špatného, stejně tak na velké rodině, hlavně když je člověk spokojenej ![]()
@Blešík Děkuji moc
Malé jsem se to pokusila vysvetlit a vypadá to, že už to chape, že mám nemocne bříško
Taky právě nevidim na jedinačkovi nic špatneho hlavně, že jsou děti zdraví a rodiče spokojeny ![]()
@Angels no jo jenže můj dělá směny raní, noční odpolední a má dobrý plat, takže já se musím podřídit
A prostě by to fakt nešlo nevím jak bychom to dělali, když nemáme nikoho kdo by byl ochoten hlídat ![]()
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.