Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
U nás naopak, bordel, nemám se dvěma dětma na nic čas, musím vařit, učit se se starší, kojit mladší a asi mi z toho brzy jebne
večer sotva mluvím s manželem a odpadnu. Manžel pracuje v pokojíčku.
Môžeš pomáhať iným
niečo sa učiť - niečo seriózne, aby si pri nástupe spet do prace mala viac možností. Len treba chcieť
co by iný v tejto dobe dali za to, mat trosku voľného času.
@Elvic123 píše:
No tak to te obdivuju jeste ucit dalsi dite to bych nedala
No a ještě manžel doma, který ale musí pracovat. Super a dneska jsem se tak rozčílila, že si holka dobrovolně radši uklidila pokojíček
no nic, jdu s kočárkem na balkon nebo strčím to menší do babyboxu, to zase má bojkot kojení a nechce spát.
Též jsem doma na očr. Učím 2 děti, 1. a 3. třída. Do toho uklidit, vařit, atd. Rozhodně se nenudím. Partner jezdí ve 3 domů a jezdíme na 2 hodiny do lesa. Nepotkavame vůbec nikoho. Jsem vycucana, hlavně psychicky, ale na večerní společnou chvíli třeba u vína si čas najdeme. Myslím, že si po tom všem začneme vážit úplně těch obyc věci.
Taky mi prijde, ze tezce selhavam ![]()
Ucim se starsim synem, navic ma zlomenou ruku, musim jeste za nej vse psat
do toho se snazim zabavit smysluplne mladsiho.
Plus neustale vareni, protoze by porad neco jedli… nedovedu si predstavit mit treba jeste homeoffice ![]()
@jopo píše:
Též jsem doma na očr. Učím 2 děti, 1. a 3. třída. Do toho uklidit, vařit, atd. Rozhodně se nenudím. Partner jezdí ve 3 domů a jezdíme na 2 hodiny do lesa. Nepotkavame vůbec nikoho. Jsem vycucana, hlavně psychicky, ale na večerní společnou chvíli třeba u vína si čas najdeme. Myslím, že si po tom všem začneme vážit úplně těch obyc věci.
ano, hodnoty se přehodnotí, pokud lidé zase rychle nezapomenou
Mám 8 měsíční a ven chodíme, ted byla zima, tak ne, ale jinak jo nebo pak zahrada.
@pikola no prý se v babyboxech začínají objevovat už i děti do 10 let
tak mi s tím mým sedmileťákem svitla naděje. To tří měsíční si ještě chvíli nechám, ale brzy poputuje za bráchou taky. Nebo že bych je tam šoupla najednou?
![]()
Tak ja s 10 mesicnim v pohode, vetsi depku mam ja ze nemuzem poradne ven, nez malej, tomu je to fuk, zároveň porad neco nekde vytahuje takze se nenudim
horsi je to se starsim, ten je zvykly byt venku, chce kamarady, doma se nudi a vymýšlí blbosti. Kdyz ja mensi hodnej, tak sem zacla hodne pect, abych zabila cas, ale zas to vyrovnam cvicenim, tak doufam ze po karantene nebude cela rodina jak kuličky ![]()
@pikola píše:
No a ještě manžel doma, který ale musí pracovat. Super a dneska jsem se tak rozčílila, že si holka dobrovolně radši uklidila pokojíčekno nic, jdu s kočárkem na balkon nebo strčím to menší do babyboxu, to zase má bojkot kojení a nechce spát.
A do kolika se mohou strkat do babyboxu? Potřebovala bych tam strčit 17 letá dvojčata, je to s nima na zabití. Teď se hádají o notebok, máme dva, ale ten druhý nechce, že se to am dlouho načítá. A to je pořád dokola. O půlnoci zase bude řvát, že jí nejde poslat úkol. S tou druhou jsem řešila rovnici o dvou neznámých, ta jedna neznámá byla ve zlomku, nahoře i dole. Kdo si to má pamatovat 30 let, takový nesmysly. Asi půjdu do lesa, tam je klid, ať se doma pobijou.
@kačka39 jo jdi. Taky chodíme. Poslední místo, kde se můžeš normálně nadechnout. Takový luxus v dnešní době.
Ahoj chtela bych si s nekym popovidat jak zvladate izolaci a traveni vetsinu casu doma s batoletem.Mam 9mesicni holcicku a nechci ji radsi moc casto brat ven jak to delate vy s malymi detmi? Jak se zabavite doma? Ja uz nevim cim se zabavit doma vse uklizene pride mi ze delam vse uz dokola jak blbec