Depka po rozchodu

Anonymní
13.4.20 17:18

Depka po rozchodu

Před 6 týdny jsme se rozešli po roce s partnerem. Po první fázi kdy jsem myslela, že končí svět, jsem se oklepala a začala od znovu. Dokonce jsem si ho dokázala všude zablokovat. Dneska je to 6 týdnů a je mi snad jako na začátku - v noci se budim úzkostí, neustále na nej myslím a denně ho odblokuju jestli náhodou nenapsal :,(

Co s tím? Mám pocit strašný prázdnoty :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122206
13.4.20 18:15

Kašli na něj. Chlapů je. Možná za chvilku potkáš lepšího a ten bude ten pravý. Držím ti palce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.20 09:30

Jsem na tom obdobně, ale zjistila jsem, že je hlavní zaměstnat mozek a dělat cokoli jsi nedělala třeba i při vztahu…jsem byla doma zahrabana, ale k ničemu to nevedlo a po napsání plusu a minusu vztahu se mi ulevilo. Další věc -můj bývalý komunikuje, přizná, že se mu stýská, ale převažuje chlapska logika věci KONEC a dokola omila důvody rozchodu, což jsem se poučila a posunula, co už dělat nechci. Minulost nevrátíš, žij teď a to je to nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.20 09:33

Navic když si říkám vratit se do vztahu, uz ted vidim, ze strasak z minulosti bz tam bzl furt a výčitky a slepování by za to nestalo ne? Malokdo se pouci a dokáže to posunout a nedělat chybu dokola.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová