Depo povera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2504
10.11.12 10:59

@janinka4444 Moje kamarádka, si jí nechala píchnout loni a od té doby má hrozné problémy se spodkem. Pořád krvácí a doktor pořád tvrdí, že je to po té antikoncepci, že to trvá déle, než se to tělo z toho vzpamatuje.
No je to síla, už je chudák na prášky, taky se jí nedivím, když z měsíce 25 dní krvácí.
Není to moc silné, ale prá krvácí.
máte tu taky takové zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daniela naty
19.8.13 21:33

Depo povera

Dobrý den tak sleduji diskuzi ja si nechala po dvou dětech pichnout depo poveru a masakr nahore minimalne 3kg přijdem i to že zadržuji vodu.PO roce vysazuji a nechci už nemluvěo tom že špinení dva měsice a mě dr pichal dve po 1tydnu řikal že někdy stači jedn ale že aby to byla jistota dava s odstupem dvě i tak 10let jsme žadnou atk nebrala tak asi raději opět přenechám na manžovi :P :P :P :P :P Těsně před nasazením atk tehle jsem zhubla 20kg ted jsem opět jak balon a to jsem měla i prašky a snad takovy maras jinak jedine co mě štve že bude opět menstruuace ale todle byl maras a nemluvě že chut na sex jako při praškach tak že žádna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
287
19.8.13 21:44

Doktorka mi tu injekci doporučuje…Ted beru prášky a jak je doberu jdu si píchnout injekci…ale dává se to 1× za 3 měsíce pokud vím…HEJ ALE CO TU ČTU TAK S ETOHO ZAČÍNÁM BÁT""!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
19.8.13 21:52

Já jsem teda s Depo Proverou byla maximálně spokojená. Když jsem přestala kojit, nechala jsem si napsat zase prášky, právě proto, že jsem byla vyplašená z těhle diskuzí. Od tý doby mám migrény, jsem vzteklá, otékaj mi nohy. Prášky už mi doktorka párkrát měnila. Příští měsíc mám jít na kontrolu a vážně uvažuju o tom, že se k Depo Proveře vrátím

• Citovat
  • Upravit
287
19.8.13 21:55

No já to stejně zkusím…a když přiberu to kilo navíc tož mě to nezabije… :D :D..ale doufám, že nebudu mít nějaký problémy pak ze spodkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 22:02

Já si nechala Depo proveru píchnout jednou a už nikdy více!! Je fakt, že jsem si o tom napřed hodně četla, hodně negativního, ale neodradilo mě to a šla jsem do toho. Nějaké přibírání-budiž, ale krvácela jsem po té jediné injekci půl roku v kuse a cyklus se mi srovnával hodně dlouho. O nějakých bolestech hlavy a lehčích depkách škoda mluvit. Každému hold nesedne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.13 09:17

Mně jí od začátku po šestinedělí píchala po třech měsících. Nešpinila jsem, vše OK. Ale za 3 roky jsem přibrala 20kg. nevím ale, jestli to bylo tou injekcí, nebo celkovou změnou režimu - doma s mimčem, žádná honička v práci. Po skončení injekcí jsem 2 roky čekala na ovulaci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1