Mirena a podpůrná lěčba na krvácení

461
3.3.10 14:30

Mirena a podpůrná lěčba na krvácení

Milé dámy, dnes jsem byla na kontrole u gynekologa ohledně nainstalované Mireny. Je to měsíc, co jí mám, od toho dne jsem NEBYLA BEZ VLOŽKY!!!! Buď slipovka, teď momentálně je to na normální vložku… Jinak tělísko necítím, nic mě nebolí, ale to neustálé mokro a sex žádný, že ano...... No, nejsem z toho nadšená… Prý by si to mělo do tří měsíců „sednout“. Máte podobnou zkušenost? Pan doktor mi navíc předepsal tři věci: Ascorutin, Cyclo3Fort a Pamba. Ascorutin znám, Cyclo3fort také. Co ta Pamba? Brala jste to některá? Já mám z toho všeho takový pocit, že možná to na nějaký čas zabere a já třeba krvácet nebudu, ale když to přestanu brát, tak co bude??? Jsem z toho taková nějaká celá otrávená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9404
3.3.10 20:08

Dle mého dr(a myslím i příbalového letáku Mireny) je normální krvácení až půl roku po zavedení…
Léky neznám, jen ascorutin, neporadím :nevim:
Já krvácela slabě asi měsíc, pak půl roku nic, od té doby pravidelná menstruace, teď jí mám necelý rok a poslední dvě MS byly jen slabé špinění na cca dva dny, takže super! Asi každému trvá dýl, než se to usadí, vydrž, určitě to bude jen lepší a lepší! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
3.3.10 20:12

Nevím, nechci ti brát moc nadějí, ale já krvácela - špinila půl roku, než se mi to uklidnilo a i pak jsem měla pravidelnou MS po celou dobu, co jsem Mirenu měla(3 roky, pak šla ven, částečně proto, že jsme chtěli druhé mimčo, částečně proto, že mi nedělala vůbec psychicky dobře). Třeba budeš ale ta šťastnější, znám i takové, co párkrát zašpinily a od té doby mají pokoj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
3.3.10 23:23

Já jsem taky špinila dost dlouho, tak 3-4 měsíce, ale s tím se asi musí počítat, oni to všude uvádějí. Pak se mi nějak posunula a já dost krvácela. Dostala jsem na to právě to Cyklo3… a zabralo to, asi se vrátila kam měla. Od té doby pravidelná menstruace.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.10 22:19

mirena a podpůrná léčba krvácení

ja vim,je to otrava,ale ono to opravdu trva nekdy az pul roku,nez si mirena s telem sedne.Zkus to jeste vydrzet.na to krvaceni se casto predepisuje ascorutin a vim,ze to hodne pomaha,ostatni leky neznam.Jen si rikam,jestli toho nemas predepsano nejak moc,ale nejsem dr,tak nemuzu poradit:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí