HA regulon, máte zkušenost?

102
3.3.10 21:27

Ha regulon,máte zkušennost?

Ahoj,týden beru Ha regulon a necítím se dvakrát dobře.Bolí mě žaludek,špiním a ještě jsem strašně náladová.Všechno mě hned strašně vytočí,ječím na děti.No nepoznávám se.Myslíte,že to může být tím regulonem? :nevim: Jestli jo,mám ještě počkat jestli se to nesrovná?Mám prášky na půl roku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
3.3.10 21:49

regulon jsem brala snad 10let,nemuzu si vynachvalit,pro mne to byla nejlepsi HA jakou jsme mela..Pri jine jsem v prubehu krvacela,mela bolesti,tady nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
4.3.10 08:13

Ahoj, muze to byt regulonem. Ja ho brala kdysi ve svych 20ti letech, a vydrzela jsem to 3 mesice, pak jsem presla na antiko s nizsi hladinou hormonu. Pri regulonu jsem ty 3 mesice porad spinila a pribrala 6 kilo, ktere po vysazeni zase zmizely. Nekomu pry tato antiko nesedne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
4.3.10 08:17

Já s Regulonem neměla problém.
Gynekolog mě vždycky upozorňuje, když začnu brát novou antikoncepci, tělo ju nejdřív musí strávit a zvyknout si. Malé špinění bývá běžné.
Ale být tebou, svému lékaři každopádně zavolám. Buď tě uklidní profesionál nebo ti prášky vymění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
7.3.10 14:33

Ahoj já regulon brala od 15ti a v 19ti jsem h vysadila najendou jsem po něm přes měsic v kuse krvácela.Ale předtím bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barča93
1.1.13 17:58

Regulon si nemohu vynachválit :). Mám zkušenost se 4 HA a tato je nejlepší :)

• Citovat
  • Upravit
sw-ay
14.11.13 06:02

Regulon má totiž tak vysokej obsah hormonů, že by mohl posloužit i kobyle, já jsem ho brala 4 roky a v pohodě, pak mi našli bulku v prsu, tak jsem musela přejít na HA s nižším obsahem hormonu

• Citovat
  • Upravit
3800
29.5.16 11:21

Ahoj, obnovuji diskusi, máte někdo zkušenosti s Regulonem, že by vám měnil náladu? Beru ho už asi 8 let. Poslední dobou jsem náladová, plačtivá a nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.7.18 12:31

Prosím prosím můžete mi holky poradit? Teď jsem byla na konizaci a tak jsem měsíc vynechala antikoncepci Regulon. Původně jsem myslela, že už ani nezačnu, ale pro pohodlnost chci zas začít, jen si teď přesně nepamatuju, kdy si mám vzít první prášek. Vím, že to bylo nějak první den menstruace a nebo třeba ten třetí den, kdy budu nejvíc krvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí