Depo-provera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Radina
30.10.04 15:11
  • Citovat
  • Upravit
595
30.10.04 18:17

Čím víc čtu a poslouchám o Depo-Proveře, začínám mít dojem, že funguje tak, že spustí ve většině případů nepřetržitou menstruaci a tak máte po sexu, tudíž neotěhotníte. :lol: Ve svém okolí jsem slyšela jen to negativní. Nicméně si nejsem jistá, že dlouhé nemenstruování je to nejlepší. Já jsem si nechala zavést podkožní Implanon na 3 roky a často vzdychám po Cilestu a na hodinu pravidelné menstruaci.
Nejdřív jsem nemenstruovala 5 měsíců po zavedení. Pak 4 dny ano, 6 dní nic, 6 ano, po měsíci 8 dní, po 3 týdnech 3 dny, pak zas po týdnu 5 dní a pak 3 měsíce nic a zas nanovo. Semtam nějaké špinění. :roll: Ještě dva roky a jsem zvědavá jestli pak otěhotním. :?: Je to sice pohoda, ale příště jdu do pilulí nebo možná tělísko. Ale DP NIKDY!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
30.10.04 22:35

Ahoj, já mám Exluton a jsem maximálně spokojená. Do DP bych v životě nešla, protože co jsem slyšela a teď i četla, je fakt síla. Ale mám takový dojem, že při kojení lze používat i tu antikoncepční náplast, jak se nalepí kamkoliv.Nevím její název, ale hodně ji propagovala Darina Rolincová.Jenže je dost drahá. Exluton jsem užívala i po prvním porodu, tak jsem opět na něm a zatím nemenstruuji a doufám, že ještě dlouho nebudu.Mimochodem, menzes přišel, až když jsem vy:,–(ila antikoncepci a přestala kojit. Takže od konce šestinedělí téměř na den 2 roky.To byl klid.No a pak jsme se jako vrhli na druhé mimi.Otěhotněla jsem po nesnažení 3 cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.4.05 22:34

Tak já to znova po půl roce otevřu. Depo-proveru jsem si nechala píchnout jednou jedinkrát. Bohužel až den na to jsem se šla podívat na internet a ohlasy na ni. Ty byly většinou negativní, ale už jsem měla smůlu. Parádně jsem po ní přibrala. Taky jsem úplně ztratila chuť na sex. S neustálým špiněním jsem problémy neměla, celý rok po injekci jsem jen jednou za čas trochu špinila a to bylo všechno (určitě dýl jak jednou za měsíc, možná za měsíc a půl). Ta nejistota, kdy mám nebo nemám plodné dny byla ale velice nepříjemná. Přesně po roce se mi mens. vrátila a konečně se mi upravil cyklus, naštěstí to mám zase se železnou pravidelností jako kdysi. Taky mě pomalu ale jistě začínají zajímat manželský radovánky, naštěstí (nevím jak dlouho by to manža ještě vydržel :D ). Nikdy víc už bych do ní nešla, nehledě na to, že se zjistilo, že po tom řídnou kosti či co.

• Citovat
  • Upravit
159
21.4.05 22:49

Souhlasim s Pimpurou.
Depo-p. pro me bylo predevsim zadne libido a k tomu takove migreny, ze jsem pri kazdem zachvatu vazne uvazovala o sebevrazde. Menses se vratila k normalu, libido taky, migreny mi na pamatku zustaly. Navic jsem se dozvedela, ze pokud zena trpi na migreny, muze po depo provere v krajnim pripade oslepnout… Jelikoz se me gynekolozka na nic neptala a zadna rizika nevysvetlila, prisla dodatecne o jednu pacientku.
Takze taktez nedoporucuji, hlavne se poradne informujte at nic neriskujete.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
25.9.13 21:38

Ahoj, ja jen ze ji mam mozna se to za tech 8let zmenilo, ale zatim dobrý akorat mam pocit ze me po ni zacly bolet zuby..a menzes mam slabou jen na intimku uz 3ti den ale az po mesici od pigara tak doufám ze to nebude trvat jeste 28dní :-D

• Citovat
  • Upravit
975
26.9.13 06:56

Pridavam se k dotazum, o injekcich jsem tak uvazovala ale kdyz to tak ctu, dost me to odrazuje. A tak se ptam, nemate nekdo zkusenosti s naplastmi nebo podkoznim implantatem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
1.10.13 18:03

.

Příspěvek upraven 06.03.14 v 09:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
1.10.13 18:45

@Elis22. Hnle tak uz to mam vic jak tejden- kramy.. A dostala jsem je az po mesici a pekne pribejvam a to od 5ti nezeru a sladkosti taky ne vubec!! Mam 3kg nahore za mesic!! Uz nikdy bude hezky vytahovat jako to bylo driv kaslu na antiny!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
419
2.10.13 15:37

Depo proveru už nikdy… nechala jsem si ji píchat, dokud jsem kojila druhou dceru, takže tak na 5 dávkách jsem byla… sestra mi ji pokaždé píchla na tu samou stranu a tu jsem měla o poznání nateklejší, než tu druhou… celkově tato antikoncepce zadržuje vodu v těle, takže ženská pak vypadá jak tlusťoch, aniž by za to mohla… já po vysazení doslova vyčůrala 6 kg za 2 dny… menstruaci jsem v průběhu neměla a po vysazení se dostavila normálně, vše bez problému… některé ženy po vysazení nemůžou dlouhé měsíce otěhotnět… osobně do ní už nikdy nejdu… trvalo to asi tak 4 roky, než jsem se vrátila do „původního“ stavu… myslím tím celkově - jak hmotnostně, tak i hormonálně a metabolicky… fuj… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.4.14 09:30

Ahoj nechala jsem si píchnout Depo-proveru(4.4.)… ted už 3den docela „dost“ krvácím (méně jako při ms, ale není to špinění) Nevíte jestli to přejde? Měla to některá z Vás? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
26.4.14 10:02

@brulinka - depo proveru jsem měla a už nikdy více. pokud plánuješ děti tak si pěkně se… do bot.je to antina pro ty co už děti nechtějí. já to nevěděla, mě dr. lhal a snžil se mi ji vynachválit a řekl jen pozitiva. negativa už raději neříkal. dnes už vím proč, snažil se mi v dalším těhu zabránit a to se mu nejspíš povedlo. já se ted snažím otěhotnět a díky proveře, která mi vyvolala umělý přechod zatím marně. snažíme se už rok a půl.
jinak já ji měla bez problémů, žádné bolesti ani krvácení.

Příspěvek upraven 26.04.14 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.4.14 10:03

Děti neplánuji, aspon ne v nejbližší době.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
26.4.14 10:06

@brulinka - tak pokud budeš tak ji vysad s předstihem. počítej pak tak dva roky než se tělo dá do kupy. holky co ji měli otěhotněly až tak po roce a půl i déle. těch co se jim to povedlo po roce je jak šafránu. a některé skončily na umělku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
26.4.14 10:59
@brulinka píše:
Ahoj nechala jsem si píchnout Depo-proveru(4.4.)… ted už 3den docela „dost“ krvácím (méně jako při ms, ale není to špinění) Nevíte jestli to přejde? Měla to některá z Vás? Děkuji

Chvilku to trva, nez s to srovna…ja sem spinila hruba 2 mesice, pak uz nic.

Ja sem zase velmi spokojena: bez menstuace, bez nabirani na vaze a otehotnela sem 3 mesice po vysazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí