Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ne-silenamatka - a jak dlouho jsi ji měla? tak to patříš mezi ty menší štastlivce. já při ní nabrala 12kg, vyvolalo mi to přechod a brala jsem ji cca 7 let. a už rok a půl se snažím otěhotnět a vypadá to na umělko.
Příspěvek upraven 26.04.14 v 11:29
@hankamisa píše:
@ne-silenamatka - a jak dlouho jsi ji měla? tak to patříš mezi ty menší štastlivce. já při ní nabrala 12kg a už rok a půl se snažím otěhotnět.
Asi 8 let, pak sem zapomnela (fura prace) a ted mi tady taha za kalhoty rocnak ![]()
@ne-silenamatka - tak to si fakt měla štěstí.
mě provera naprosto odbourala hormony a vyvolala přechod. a to mi psalo i hodně holek, skoro každá co ji měla. ![]()
Holky prosím o radu. Asi teď budu vypadat jak idiotka,
ale začla jsme špinit, vypadá to, že se mi KONEČNĚ rozjíždí MS. Naposledy jsme měla DEPO Proveru píchnutou loni v září…ale teď nevím, zda už to mám brát jako menzes a začít užívat antikoncepci. Co myslíte? Prosím, hloupé odpovědi sem nepište,. děkuji
Prosím za jak dlouho se dostaví ms po „ukončení“ depo provera? Díky ![]()
@brulinka ahoj před třemi lety jsem měla pouze jednu injekci depo provery a menstruaci jsem dostala za 10 měsíců. a ta a další špinění trvalo dva měsíce.
Fákt?
já si ji nechala píchnout začátkem dubna takže za cca týden to budou tři měsíce, další už nechci, celé tři měsíce jsem špinila
Takže mě zajímalo jak to ted bude dál?
@brulinka tak u každého je to jinak ale myslím že ještě nějakou dobu špinit budeš, než se to tělo vyčistí ![]()
Je tu někdo kdo krvácel(špinil) několik měsíců po „ukončení“ depo-provera? Jak to řešil Váš doktor? Dal Vám něco na to, nebo řekl, že se s tím nedá nic dělat? a musíte počkat?!
@brulinka píše:
Je tu někdo kdo krvácel(špinil) několik měsíců po „ukončení“ depo-provera? Jak to řešil Váš doktor? Dal Vám něco na to, nebo řekl, že se s tím nedá nic dělat? a musíte počkat?!
Já krvácela při braní neustále, musela jsem změnit doktora, protože tomu prvnímu přišlo vše naprosto normální. Dr. mi nasadil tabletky HA, měla jsem vybrat jen jedno platíčko, ale už po týdnu bylo po krvácení.
Tak já mám dobré zkušenosti s Depo. beru několik let, s váhou mám problém, ale jako jsem měla předtím a nemůžu dál přibrat. Po první aplikaci jsem špinila po dvou měsících, na co jsem byla upozorněná s tím, že když se to stane, musím na další injekci dříve, potom se to již srovnalo a od té doby nemám sebemenší problém, ani s váhou, nechutí sexu, oteklé půlce, zvláštní pocity po aplikaci, prostě nic. Stejnou zkušenost mají všechny moje kamarádky které tuto antikoncepci berou a není jich málo. Pouze jedna měla dva až tři dny po aplikaci větší chuť na slané pečivo. Ale tak to je internet, sejdou se v diskuzi lidi jenom co mají problémy v daném tématu, jak říkal můj tatínek, 99% informačního šumu, po několika letech stále stejné a pravdivé ![]()
Dobrý den. Chci se přidat do diskuse. Mám také obavy když to tady čtu. Mám migrény které přicházejí vždy s měsíčkama a proto chci zkusit tuhle antikoncepci. Doufám že nebudu mít měsíčky a migrény také. Máte nekdo skutečností?
Skoncila vam menstruace hned po vpichnuti?? A nebo ste jeste nejakou dobu krvacely??
Zdravím
V srpnu sem vysadila depo provera a začali sme se snažit o miminko a nějak to furt nejde po jaké době to bude možné? Už ztrácím naději ze to vůbec půjde ![]()