Deprese a Nikdo poblíž
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
To mě moc mrzí, že se ti nedaří najít nikoho, koho by napadlo odpovědět na sdělení že je ti hrozhě " a co potřebuješ?".
Pro lidi možná je jednodušší ti pomoci, kdyby si dokázala říct rovnou co bys potřebovala, ale chápu že to někdy je těžké.
Tak jako tak v okamžiku kdy se potřebuješ vypovídat a okolo nikdo není, tak jsou k dispozici třeba linky důvěry - vznikly právě kvůli takovýmhle stavům, aby se zmenšilo riziko, že se v nich člověk utopí.
Určitě je to jedna z možností, jak si ulehčit cestu zpátky k sobě samé, k nějakému neutrálu a k lepší kontrole nad tím, jak se ti daří fungovat.
Neboj, nakonec bude líp. Jen je potřeba vydržet a pokud není podpora v tvém okolí, tak má smysl zkusit ji hledat jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj,
ano, je to běžné. Proto se říká, že v nouzi poznáš přítele.
Jsem si jistý, že tady na emiminu najdeš lidi, co ti pomůžou, povzbudí.
Netuším, co tě do neradostného stavu dostalo, jaké jsou příčiny,
projevy, ale uvidíš, e zase přijdou lepší dny. A když se tomu půjde
naproti, o to dříve přijdou.
Jsem si jistý, že už jsi spoustu těžkých věcí v životě zvládla.
Vzpomeň si na ně, připomeň si, co ti pmohlo je překonat. Není důvod, abys
to nezvládal opět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak tohle jsem bohužel taky poznala. Já se dokázala přetrhnout, kvůli tomu jak jsem se snažila podporovat a pomáhat. Pak jsem se i začala s přítelem hádat. Protoze ho stvalo, ze mi zazvonil mobil a já nastartovala auto a jela.Nebo odchazela i vecer ven, jako vrba. Vždy jsem byla oporou ve dne v noci. A když mi náhodou bylo ouvej, tak tu nikdo pro mě nebyl. Jedine moje mamka, ta mi je oporou vždy. A proto jsem si řekla, že končím s tímhle. Přesně v nouzi poznáš přítele. PS: Pak jsem i zjistila, ze někteří lide moji dobroty zacali i využívat. Proro jak jsem psala, pomůžu neříkám že úplně ne, ale takhle už ne! Max rodině a tem kteří tu pro mě byli alespoň na telefonu, když mi nebylo dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- S opatřeními na věčné časy a nikdy jinak?
- Může to být poporodní deprese?
- Otázka, která nikdy neomezí... :) Je tam duch?
- Mam úzkosti a deprese
- Konec po rodičovské, 17 dní jsem nebyla nikde hlášená, co teď?
- Deprese z alkoholu?
- Nikdy jsme se nemilovali
- Přítel mě týrá, nikdo mi nevěří
Ahoj, nevím jak jinak to pojmenovat. Taky se vám stává, že když vám je nejhůř. Každý se akorát otočí zády? Vy při nich stojíte za každé situace? A jste podporou?…Jak mě není dobře, každý je na mě hnusný akorát. Nebo se mě stane, že to sama třeba sama řeknu " mě je hrozně" a nikdo nereaguje…nebo to tak prostě je? Že druhým naslouchate, podporujete, jste TU. A pak se vám nedostane stejná podpora,?