Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ono bude pálit to, jak si to drhla. Zejména pokud si použila mýdlo dovnitř pochvy.
Pro jistotu si kup nějaké probiotické globule v lékárně aplikuj je.
A nepanikař, čím víc úzkosti, tím náročnější je pro imunitní systém fungovat.
Promiň, ale neudělala jsi z komára velblouda? Rozhodně mýdlo, ani to na intimní partie, nepatří dovnitř pochvy. Jak ses tam vydrhla, tím spíš budeš náchylnější k infekci, než kdybys to nechala vytéct jen s klasickým výtokem. No, teď zkus sáhnout třeba po Rosalginu, Lactofeelu, po nějakých probiotických tabletkách nebo krému Ellen. Raději se poraď v lékárně. Rozhodně to není trapné, maximálně úsměvné pro druhé. Co naděláš, to se může stát, když ženy mají kanalizaci hned vedle zábavního parku. ![]()
Trapný je ze to tak hrotis. Bez se pořádně opláchnout čistou vlažnou vodou…
a jak už zde jedna psala, kup si tetra borico globule, stojí 145 Kč v lékárně. A kup si intim gel ať si kacku nedrbes mýdlem
miminum se taky dostává stolice do intimních míst a kupodivu jim nic neni ![]()
JJ, největší problém bude asi to mýdlo. Správně by sis dovnitř do pochvy vůbec žádné mýdlo ani gely dávat neměla. Omývá se jen okolí. Pochva je samočistící. V lékarně mají ale spoustu prepárátu - jak ty glubulky, tak třeba i Rosalgin - koupel, která tě vyčistí.
Stačí se jen opláchnout, převléknout a tělo si poradí.
A když za pár dnů budeš mít nějaké potíže, pálení, zajdi k mudr. udělá ti výtěr, a ev. ti něco dá. Ale nejspíš bude vše ok. Musela bys v tom být déle, aby to něco způsobilo, takhle krátce by to mělo být v pohodě.
Hezký den. ![]()
Ahoj, jsem tu zasloužila kecalka ale využiji anonym prosím ![]()
Stala se mi nepříjemná věc. Ve středu jsem byla prevenci u gynekologa. Vše v pořádku jako vždy (ultrazvuk, prohmat, přes zrcadlo).. Jenže jsem druhý den zacla spinit tmavě hnědou hrudkovinu, co trvalo dva dny. Dnes jsem se byla koupat a vypadla ze mě v průměru cca 1,5cm „blanka“ se dvěma dírkami uprostřed
a 3cm dlouhá hubena, průhledná a hlenovita „nitka“..Bolesti nemám žádné.. Vůbec nevím co to bylo
sexualne žiju 12 let a beru HA.. Vždy zdravá, bez problémů
nestalo se někomu? Omlouvám se, je to nechutné ale nechci hned běžet k Dr, když jsem tam byla před 3 dny a vše ok ![]()
No tak ja bych te mudre teda zavolala. Normalni minto teda fakt neprijde.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tu zasloužila kecalka ale využiji anonym prosím
Stala se mi nepříjemná věc. Ve středu jsem byla prevenci u gynekologa. Vše v pořádku jako vždy (ultrazvuk, prohmat, přes zrcadlo).. Jenže jsem druhý den zacla spinit tmavě hnědou hrudkovinu, co trvalo dva dny. Dnes jsem se byla koupat a vypadla ze mě v průměru cca 1,5cm „blanka“ se dvěma dírkami uprostředa 3cm dlouhá hubena, průhledná a hlenovita „nitka“..Bolesti nemám žádné.. Vůbec nevím co to bylo
nestalo se někomu? Omlouvám se, je to nechutné ale nechci hned běžet k Dr, když jsem tam byla před 3 dny a vše ok
Ahoj. Me se tohle teda nestalo, ale spineni po kontrole na gynde snad vzdycky. Myslim si, ze to je vporadku. Ja bych se tim nijak neznepokojovala. Pokud te nic neboli, vylozene nekrvacis apod., tak bych to nehrotila ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tu zasloužila kecalka ale využiji anonym prosím
Stala se mi nepříjemná věc. Ve středu jsem byla prevenci u gynekologa. Vše v pořádku jako vždy (ultrazvuk, prohmat, přes zrcadlo).. Jenže jsem druhý den zacla spinit tmavě hnědou hrudkovinu, co trvalo dva dny. Dnes jsem se byla koupat a vypadla ze mě v průměru cca 1,5cm „blanka“ se dvěma dírkami uprostředa 3cm dlouhá hubena, průhledná a hlenovita „nitka“..Bolesti nemám žádné.. Vůbec nevím co to bylo
nestalo se někomu? Omlouvám se, je to nechutné ale nechci hned běžet k Dr, když jsem tam byla před 3 dny a vše ok
A není to něco, co tam zůstalo po tom vyšetření?
Řekla bych že to určitě bude mít spojitost s vyšetřením
Já byla na preventivce a ms se mi spustila hned druhý den…prizom jsem měla mít ještě týden čas a mívám ji přesnou jak hodinky
@kalie píše:
No tak ja bych te mudre teda zavolala. Normalni minto teda fakt neprijde.
Mě to vyděsilo tak, že jsem chtěla letět do špitálu.. Na své intimní partie si dávám pozor abych byla zdravá ![]()
@PastikaJatrova píše:
Ahoj. Me se tohle teda nestalo, ale spineni po kontrole na gynde snad vzdycky. Myslim si, ze to je vporadku. Ja bych se tim nijak neznepokojovala. Pokud te nic neboli, vylozene nekrvacis apod., tak bych to nehrotila
Já nikdy nespinila ani po kontrole.. Co se týče spodku, tak vždy vše v pořádku ![]()
@Julča001 píše:No jo ale co by to mohlo být? Ta blanka byla hnědá a tvrdá. Omlouvám se ale zkoumala jsem to
A není to něco, co tam zůstalo po tom vyšetření?
@babuk píše: Řekla bych že to určitě bude mít spojitost s vyšetřením
Já byla na preventivce a ms se mi spustila hned druhý den…prizom jsem měla mít ještě týden čas a mívám ji přesnou jak hodinky
Chodím na gyndu 1× nebo 2× rocne už 12 let a nikdy se mi nic takového nestalo.. Já jsem s toho opravdu v šoku ![]()
@Anonymní píše:
Já nikdy nespinila ani po kontrole.. Co se týče spodku, tak vždy vše v pořádku
Me napada, ze ti tam pri kontrole nejak „rejpla“, ono to zakrvacelo, ale z nejakyho duvodu to nevyteklo a „zakonzervovalo“ se to a ted se to uvolnilo…ale uz jen ze zvedavosti bych ji zavolala, jestli to je nejak bezne po tom vysetreni nebo tak…
@Anonymní píše:
Chodím na gyndu 1× nebo 2× rocne už 12 let a nikdy se mi nic takového nestalo.. Já jsem s toho opravdu v šoku
Když já si to neumím moc představit, jak to vypadalo (fotku nechci, díky). Z popisu nevím, co ti přesně dělali, takže těžko říct. Jinak mně už se taky stalo, že jsem třeba po vyšetření špinila, ale záleželo na fázi cyklu. Vím, že to není stejné, když ze mě nic nevypadlo. Možná by fakt věděl ten doktor, jestli třeba použil něco, čeho kousek omylem mohl zůstat v Tobě. EDIT: Takže to asi bylo organické, aha. To by fakt mohla být sražená krev, pokud to samo přestane, neřešila bych.
Prosím moc o radu. Stala se mi taková nehoda, nestihla jsem na wc a stolice se mi dostala z kalhotek do intimních míst, dost. Máte někdo radu, co použít, nějaké čípky apod., abych nedostala infekci? Vysprchovala jsem se mýdlem, ale teď to docela pálí a fakt mám strach, že skončím na gyndě s infekcí nebo zánětem močových cest. Prosím anonymně, je to trapas.