Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Julča001 píše:
Když já si to neumím moc představit, jak to vypadalo (fotku nechci, díky). Z popisu nevím, co ti přesně dělali, takže těžko říct. Jinak mně už se taky stalo, že jsem třeba po vyšetření špinila, ale záleželo na fázi cyklu. Vím, že to není stejné, když ze mě nic nevypadlo. Možná by fakt věděl ten doktor, jestli třeba použil něco, čeho kousek omylem mohl zůstat v Tobě. EDIT: Takže to asi bylo organické, aha. To by fakt mohla být sražená krev, pokud to samo přestane, neřešila bych.
Fotku nemám.. Už je mi studné to psát, natož to fotit
určitě to bylo organické. Žádný kus předmětů (kus vaticky nebo tak).. Klasický vnitřní ultrazvuk, prohlédnutí přes plastové zrcátko, vnitřní prohmat a stery mi dělal
vypadalo to jako jednorázový kus čehosi..
Takhle to vypadalo.. Plácaté, hladké a celkem symetrické.. Drželo to jasný tvar..
Po preventivním stěru čípku mi doktor říká, že můžu zakrvácet. Ale nikdy se mi to nestalo.
@Anonymní píše:
Takhle to vypadalo.. Plácaté, hladké a celkem symetrické.. Drželo to jasný tvar..
a barva?
@ivašot. píše:
a barva?
Hnědá a okraje tmavší hnědá.. Dalo se to pouze pretrhnout.. Nijak se to nerozmocilo ![]()
@Konnny píše:
Nejaky obal od toho zrcatka, slaba folie? Treba?
Urcite ne.. Řekla bych na 99% že to bylo organické.. Nedokážu to ani k žádnému materiálu přirovnat..
@Anonymní píše:
Urcite ne.. Řekla bych na 99% že to bylo organické.. Nedokážu to ani k žádnému materiálu přirovnat..
Vetřelec v zárodku ![]()
@Russet píše:
Vetřelec v zárodku
ET volá domu
.. Ne jako fakt jsem lekla co to je ![]()
@Anonymní píše:
Hnědá a okraje tmavší hnědá.. Dalo se to pouze pretrhnout.. Nijak se to nerozmocilo
Nějak mě absolutně nenapadá, co by to mohlo být, když to bylo nejspíš organické.
Jestli problémy ustanou, tak bych to nechala plavat, pokud si byla před pár dny u gynekologa OK, tak to nemůže být nic hrozného.
@ivašot. píše:
Nějak mě absolutně nenapadá, co by to mohlo být, když to bylo nejspíš organické.
Jestli problémy ustanou, tak bych to nechala plavat, pokud si byla před pár dny u gynekologa OK, tak to nemůže být nic hrozného.
Od rána už jsem nespinila, při koupání jen toto a zase je klid
asi to nechám plavat, pokud se to neobjeví znovu.. Ale vrtat v hlavě mi to asi ještě bude dlouho
a asi bych to přirovnala materiálně jako játra ![]()
@Anonymní píše:
Od rána už jsem nespinila, při koupání jen toto a zase je klidasi to nechám plavat, pokud se to neobjeví znovu.. Ale vrtat v hlavě mi to asi ještě bude dlouho
a asi bych to přirovnala materiálně jako játra
Tak nemohla to být nějaká krevní sraźenina od minulé menstruace ![]()
@ivašot. píše:
Tak nemohla to být nějaká krevní sraźenina od minulé menstruace
Urcite ne.. Krevní sráženiny mám často a tohle to určitě nebylo..
@Anonymní píše:
Urcite ne.. Krevní sráženiny mám často a tohle to určitě nebylo..
Tak to je fakt záhada
To by byla stažena krev, vůbec to tak nevypadalo.. Tohle ani nevím k čemu přirovnat
možná jako vršek z houby - když sloupnete slupku z hlavičky
fakt se omlouvám za takový popis